canım çalışabilecek misin peki hamileyken kpss'ye?
öncelikle bebişini sağlıcakla kucağına alırsın inş
ben gir derim ben bir kurumda memurum bu kurum ilk alımları açıkladığında 8 aylık hamileydim başvursam bile spor mülakatına giremeyecektim yinede başvurdum sonra alımlar iptal edildi
sonra doğum yaptım oğlum 5 aylık oldu vs vs aynı kurum tekrar duyuru yaptı bu seferde doğum kilosu sebebiyle sınırdayım bide eşim hiç boşuna başvurma alacakları kişiler bellidir dedi yine başvurdum neyse uzatmayayım oğlum 7 aylıktı iş başı yaptım başlarda zor oldu hoş hala zor ama onun geleceği için çalışmam lazım demem o ki nasibinde varsa dönüp dolaşıp seni buluyobaşarılar dilerim
hepinize çok ama çok teşekkür ederim ayrı ayrı.bana moral verdiniz.Sizden ALLAH razı olsun karar verdim gireceğim şansımı deneyeceğim.Ne kaybederimki
Çok şey kazanabilirsiniz
Allah yardımcınız olsun. Çoook yüksek puanlar alırsınız inşallah.
Arkadaşım temmuz ayında 4-5 aylık hamile oalcaksın.eğer problemli bir hamilelik geçirmiyorsa.(bulantı,kanama vs)kesinlikle gir.bebek doğduktan sonra ders çalışma imkanın olmayacak.ve bilgilerin şimdiye göre azalacak.MEmuriyet hamileliğe engel değil.tabi yapacağınız işe bağlı.sonuça yasal doğum izin hakkınız var.sınava girin baktınız dayanamıyorsunu çıkarsınız.
ben iki hamileliğimide yollarda geçirdim.ilkinde evimden farklı bir ile atandım ve aynı anda hamile kaldım.7 aylığa kadar 10 günde,bir haftada 4 saatlik yolu gidip geldim hafta sonu için.2.de hergün 1 saatlik ilçeye gidip geldim.doğum zamanına kaadar..Allah sıhatle kucağına almak nasip etsin.
amin canım cümlemize başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?