Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hamileyim kurtaj olmak zorundamiyim yardim edin ???!
her ne kdr bu cocugu istemis olsamda yapcak bsy yok gozunuz aydin tamam miiiii bittti hersey bittttiii istdgnz oldi yazik sizin gbi bencil insanlara kalktim derdimi anlatttim
her ne kdr bu cocugu istemis olsamda yapcak bsy yok gozunuz aydin tamam miiiii bittti hersey bittttiii istdgnz oldi yazik sizin gbi bencil insanlara kalktim derdimi anlatttim
Kadınlar bebek sahibi olmak için nikahlı eşlerine güvenemezken, genç kızlarımızın evlilik hızlandırmak için hamile kalmaları yanlışların en büyüğü, eş yarı yolda bırakabiliyorsa, erkek arkadaş arkasına bile bakmadan gider.
Artık kendinize gelin genç kızlar, 2 yıl ilişkileri bırak 22 yıllık evlilikler bitiyorken erkeklere bu kadar güvenmeyin, bebek sahibi olursak evlenir gibi düşünceleri silin artık aklınızdan. Çevrenizde de mi duymuyorsunuz, duyduklarınızdan derste mi almıyorsunuz? Hatalarınıza küçücük bedenleri alet etmeyin, bir ilişki yaşıyorsanız ya arkasında durun ya da kendinize saygınızı yitirecek adımlar atmayın.
Okuyun, kariyer sahibi olun, ayaklarınız üstüne basın, erkek erkektir görmüyor musunuz olan yine kadınlara, doğmamış günahsız bebeklere oluyor...
Konunun kapatılma vakti gelmiş zira konu sahibesi de dahil bazı yorumlar yorumlar tek tek incelenecek ve aşırıya kaçan yorumlar işlem görecektir.