Hamileyim.Muayene ve kontroller icin devlet hastaneleri??

elizann05

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2020
12
0
1
35
Ozel klinikler veya hastanelerin ucretleri nelerdir ankarada bilgisi olan yardim edebilir mi?cok yuklu miktarsa devlet hastanelerine gidecegim.bilgisi olan varsa yardim lutfen

Merhaba, evet yuklu miktarlar ve devlette daha hizli cikar. Tum tahlil listesiyle aile hekimine gitmebiz yeterli.

Sadece Doğum ücreti medicana da normal 6 küsür sezeryan 4 küsür bu fiyat içimde aylık muayene yok . Medisis var Keçiören’de paket şeklinde 8bine yakın diye duymuştum

Sadece Doğum ücreti medicana da normal 6 küsür sezeryan 4 küsür bu fiyat içimde aylık muayene yok . Medisis var Keçiören’de paket şeklinde 8bine yakın diye duymuştum
normal niye pahali ya sezeryandan,sezeryan daha pahali bilirdim

Muayenelere devlete gidin durumunuz yoksa ama doğuma kesinlikle özel bi hastaneye gidin derim

Merhaba, evet yuklu miktarlar ve devlette daha hizli cikar. Tum tahlil listesiyle aile hekimine gitmebiz yeterli.
tum tahlil listesiyle aile hekimime mi gidecegim anlayamadm canim ilk once devlt hastanesine gidip ordan aldigim tahlil listesiyle aile hekimime mi gidey

Dogum fiyatlari heryerde almış basini gitmis ben herseyim icin devlete gittim duzcede yasiyorum memnun kaldim doktorumdanda dogumumda devletde olacak sezaryen bakalim nasil olacak beni neler bekliyor

Dogum fiyatlari heryerde almış basini gitmis ben herseyim icin devlete gittim duzcede yasiyorum memnun kaldim doktorumdanda dogumumda devletde olacak sezaryen bakalim nasil olacak beni neler bekliyor
hic bir fikrim yok beklenmedik bir gebelikti napacagimi bilmiuorum

Ozel klinikler veya hastanelerin ucretleri nelerdir ankarada bilgisi olan yardim edebilir mi?cok yuklu miktarsa devlet hastanelerine gidecegim.bilgisi olan varsa yardim lutfen
Sami Ulus Beştepe Binası, Handan Özkan. Bir gidin ben memnun kalacağınızı düşünüyorum inşallah. Ben de tavsiye üzerine gittim, memnun kaldım.

Bende ilk doğumumu kecioren eğitim-araştırma da zeliha atak da yapmıştım. Ve çok memnun kalmıştım. Ama su an orasi pandemi hastanesi oldu zaten o doktorumda bursaya gitti. Şimdi 2. Cocugumu bekliyorum. Ama nereye gideceğimi bilmiyorum bende özel mi devlet mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…