Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normal niye pahali ya sezeryandan,sezeryan daha pahali bilirdimSadece Doğum ücreti medicana da normal 6 küsür sezeryan 4 küsür bu fiyat içimde aylık muayene yok . Medisis var Keçiören’de paket şeklinde 8bine yakın diye duymuştum
Bende öyle biliyordum ama normalde ebeler Doğum koçu vs de bulunduğu için diye düşünüyorum ben bu fiyatı Alalı 1 ay olacak çok yeni yaninormal niye pahali ya sezeryandan,sezeryan daha pahali bilirdim
dikmendeyim canimankara' nın neresinde oturuyorsunuz?
tum tahlil listesiyle aile hekimime mi gidecegim anlayamadm canimMerhaba, evet yuklu miktarlar ve devlette daha hizli cikar. Tum tahlil listesiyle aile hekimine gitmebiz yeterli.
hic bir fikrim yok beklenmedik bir gebelikti napacagimi bilmiuorumDogum fiyatlari heryerde almış basini gitmis ben herseyim icin devlete gittim duzcede yasiyorum memnun kaldim doktorumdanda dogumumda devletde olacak sezaryen bakalim nasil olacak beni neler bekliyor![]()
Normal dogum yapiosan özel derim ama sezaryensen devlete gidebilirsin sonucta ayni kesik yapilacak islemler aynihic bir fikrim yok beklenmedik bir gebelikti napacagimi bilmiuorum![]()
Canım ankarada değil istanbuldayım bendevlette onerebileceginiz bir yer var mi acaba
Sami Ulus Beştepe Binası, Handan Özkan. Bir gidin ben memnun kalacağınızı düşünüyorum inşallah. Ben de tavsiye üzerine gittim, memnun kaldım.Ozel klinikler veya hastanelerin ucretleri nelerdir ankarada bilgisi olan yardim edebilir mi?cok yuklu miktarsa devlet hastanelerine gidecegim.bilgisi olan varsa yardim lutfen
cok tesekkur ederim hemen bakacagimSami Ulus Beştepe Binası, Handan Özkan. Bir gidin ben memnun kalacağınızı düşünüyorum inşallah. Ben de tavsiye üzerine gittim, memnun kaldım.