Hamileyim;mutluyum ama korkuyorum..

Son düzenleme:

ceylan 83 arkadaşım özelden mesaj atamıyorum senden ricam var.sende baby star focus marka ovulasyon testi kullanmışsın ve gayet iyi demişsin ya ben kullanmaya beceremedim sabah ilk kalktığımda yaptım dünyanın uzaktan görünüşü gibi şekiller çıktı halka halka hani çizik çizik eğretlti otu gibi bişey yoktu.şimdi bakayım dedim ışık var sadece hiç göremiyom bile.özelden şu aletin kullanımını yazarsan çok ama çok sevinirim teşekkürler.

şimdi karnımda 30 haftalık bir melek kıpırdanıyor.karnımda tepecikler oluşuyor dokunuyorum seviyorum okşuyorum onu. birazcık kıpırdamasın korkuyorum neden acaba diye sonra hisseder gibi minik bir kıpırdanış oluyor ama ben hazır mıydım? hiç değildim hemde,bana sorsan ben daha çocuktum.çok değil 25teyim 26 olacağım bende ama bir bebeğe bakmak? uyumak,gezmek,tozmak...iyiydik biz.o bebeğe ben nasıl bakarım kendime bakamam ben daha.çok korktum çok şimdi bile korkularım var ama artık sadece ona iyi bir anne olabilecek miyim korkuları yaşıyorum.yoksa bebeğimin gelmesinden yana hiçbir şikayetim yok.artık pamuğumu kucağıma alsam diye hevesleniyorum,meraktan çatlıyorum.hepsi geçecek hiç merak etme.her bebek rızkıyla gelir inşallah.Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.

hayırlı olsun. eğer bebeği aldırmak gibi bi düşüncen yoksa boş yere böyle düşüncelerle kendini de bebeği de yorma. hamileliğin tadını çıkar. hiç bişeyi kafana takma. bi de bol bol uyu

nasıl geçiniriz diye düşünme canım. bebek geldiği zaman rızkı ile gelir bu bir gerçek . o senin meleğin. allahın hediyesi sana bu. sakın korkma. allah bir yerden kapıyı açıyo. hiç beklemediğin anda. bak benim babam fabrikada çalışıyordu inan bize o kadar güzel baktı ki. istedikleri için tabi ki. sen sadece meleğini sev. bu arada cinsiyeti ney

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…