Hamileyim, mutluyum :)

EpiLisse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
72
66
3
Kızlar bende sonunda hamileyim Gerçi evleneli uzun zaman olmadı daha 2.ay yeni bitti ama hemen çocuk istiyorduk zaten ve allahım aratmadı ve hayırlısıyla bir bebek verdi bize çok mutluyuzzz. Ultrasonda görünmüyor şimdilik ama kanda ve idrarda çıkıyor doktor haftaya gel ultrasonda gösterelim dedi, eşimde bende çok heyecanlıyız ve mutluyuz.

Eklentiler

• 20151118072955.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 199
kızlar adet olmama bır hafta fılan olması lazım bende sol kasık agırım vardı sımdı sag kasıga gectı boyle batmalar fılan olyor.. goguslerım acıyor. ve sıslık var bıraz..sızce hamıle olabılır mıyım.

Tebrik ederim canımmmmm...
Çok mutlu oluyorum böyle haberlere..
Rabbim o minik elleri ayakları kucağınızda da göstersin...
Allah esirgesin sizi...
Öyle tatlı güzel bir 9 ay var ki önünde lütfen tadını çıkar..

Ben çok özlüyorum gebelik günlerimi..

kızlar bır cevap verın lutfennn

Adet belirtileriyle gebelik belirtileri hemen hemen aynı oluyor. Ben aderim gectikten 2-3 gun sonra dayanamadım 1 hafta gecti diye yalan soyleyip saglık ocagını gidip kan verdim gebelikten süpheleniyorum diye eşim bana gülüyordu. Ama doktor 4 gibi arayıp tahlil sonucunun pozitif oldugunu soyledi eşime. Eczaneden idrar tahlil şeysi aldım cunku hala ınanamıyordum. Onda ise hic belli olmayan hafif bir cizgi cıktı. Eger suphen varsa 2-3 gun bekle kan ver canım. İnşallah hamilesindir sende.

tesekkur ederım canım sende sdet gecıkmesı dısında ne gıbı belırtıler oldu..

Bugün yaptırdım. Reglime 5 gün var. 33 çıktı :)

saglık ocaklarının çogu idrarda hamilelik testi yapıyor ama kanda bakıyorlarmıbilmiyorum

ben adetime 7 gun kala baktırdıgımda 10,81 cıktı

Bunları buldum canım BURADAN bakabilirsin.

Benim belirtilerim cok belliydi cunku direk karakterim değişti diyebilirim.
1-Mesala dogum gunum vardı pasta bır gun onceden alındı. O pastayı dogum gunumde degilde eve geldiginde yemek istedim tatlı krizim olsa dahil hayattta sabırsız davranmayan biriyim normalde o pastayı dogum gunumu kutlarken kesip yerim beklerim yani.
2- Canım normalde sevmeyip hani şunu yapsam da yesem demeyeceğim bir yemek çekmişti. (Patlıcan turlu)
3-Canım yine sevmediğim bir şey çekti patatas kızarması. Normalde bugun canım cekti yapayımda yiyeyim türünde sevdiğim bir şey degildir. Kahvaltıda yapan olursa 1 -2 alırım sadece. Ama bunu kendim yaptım ozene ozene ve aç aç yedim resmen :)
4-Bu belirtileri yaşarken hamile oldugumu düşünmem imkansızı düşünmek gibiydi çünkü eşimin spermogramda degerleri düşük çıkmıstı 3.belirtiyi yasadıktan sonra onu 23 nisanda yaşadım. Eşimin degerleri 28 nisanda ölçüldü. Eşim o yuzden bana inanmadı ama ben hala daha dusunuyordum. Çok garipti çünkü yaşadıklarım. Birde 28 nisandan 5 gun sonra pazarda mısır satılıyordu aslında cok severim kokusunuda kendınıde ama tiksindim. İşte 1 gun sonrada test yaptırdım ve hamile cıktım.

hayırlı olsun canım sen as vermıssın resmen cok belıgın belırtıler ımıs allah saglıkla kucagına almayı nasıp eylesın yavrnu benımde ara ara mıdeme vuruyo mıdem bulanıyo kaıklarımda ozellıkle sag kasıkta batmalar cok oluyo ve karın alt tarafında sıslık var ve karnım sıstı cok yemek yememe me ragmen ve belıme agırılar gırıyyo goguslerde hassaasıyet e agırım var bılmıyorum hamılemıyım degılmyım

Sağol bitanem İstiyorsan sende inşallah hamilesindir :) Test yaptırırsan yazmayı unutma merak ettim şimdi. Kasık agrım vardı benımde hatta gogsumde acı vardı ama bu belirtiler adet belirtisi oldugunda şüphelendirmediler. Diğer yemek problemleri süphelendirdi ve haklıda cıktım. Hiç gebelik için kan testi vermeye gitmemiştim. 3 senedir bekliyordum bende.

sımdı ne kadarlık hamılesın pekı :) tabık yazarım ıns hamıleyımdır ya daha test yaptırmadım bendr kan testı yaptırcam

Bende şöyle bi problem olmuştu, son adetim 17 Eylül'dü o zamanda balayındaydık hatta. Onun üstüne 1 Ekimde korunmayı bıraktık normalde 15 ekim gibi gelmesi gereken adetim olmadı bizde şüphelendik test üstüne test yaptık belki 5 tane test yapmışızdır ara ara ama hiç birinde çıkmadı. Ancak bu dönemde kasık ağrılarım oluyordu şişlik hissediyordum kan testi yaptırdım yine bişey çıkmadı bende hamile olduğuma inandırmıştım kendimi ama sonuç negatifti. Sonra kadın doğuma gittim muayene oldum kist olduğunu söyledi doktor ve hap verdi bunu kullan 10 gün sonra adet olacaksın dedi. Hapı kullandım bitti üstüne günler geçti ama adet olmadım hatta psikolojim bozuldu bi hastalığım mı var neden olmuyor diye. Sonra gün hesapladım adet olmuyosam hamleyimdir belki diye test yaptım hafif silinik ama çizgi var çıktı eşime söyledim daha önceden çok test yapıp boş çıktığı için inanmadı bana kan testini doktorun ıslak mavi kalemle imzalat getir dedi Bende ertesi gün kan vermeye gittim sabahtan kan verdim öğlen 2de gel sonucu almaya dedi dayanamadım bi test daha aldım yaptım bu sefer daha koyuydu çizgi eşime fotoğrafını gönderdim bu sefer daha belirgin ama ben imzalı belge isterim dedi. Saat 2de sonucu aldığımda hemen eşimi aradım ve müjdeli haberi bu sefer belgelere dayanarak verdim

Canım test yaptır istersen en azından benim ki gibi kist mi değil mi öğrenmiş olursun tedaviyi bi an önce yaptırıp hamile adayı olursun

aynen ya :) ben tatlı sevmem. tuzlu, baharatlı felan severim. durduk yerde canım tatlı çikolata pasta falan ne varsa deli gibi tatlı yiyesim geldi. kahvaltıda bile yemediğim çokokremi kaşık kaşık yedim :) vişne suyunu belki 2 yıldır içmiyorumdur, onu da canım çekti. ne garip bir durum. karakterin değişiyor.

Şuan 34 haftalıgım canım :) yaptır istersen için rahat eder ama her ihtimale karsı ilaç kullanmamaya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…