Kızlar bende sonunda hamileyimGerçi evleneli uzun zaman olmadı daha 2.ay yeni bitti ama hemen çocuk istiyorduk zaten ve allahım aratmadı ve hayırlısıyla bir bebek verdi bize çok mutluyuzzz. Ultrasonda görünmüyor şimdilik ama kanda ve idrarda çıkıyor doktor haftaya gel ultrasonda gösterelim dedi, eşimde bende çok heyecanlıyız ve mutluyuz.
kızlar bır cevap verın lutfennn
tesekkur ederım canım sende sdet gecıkmesı dısında ne gıbı belırtıler oldu..Adet belirtileriyle gebelik belirtileri hemen hemen aynı oluyor. Ben aderim gectikten 2-3 gun sonra dayanamadım 1 hafta gecti diye yalan soyleyip saglık ocagını gidip kan verdim gebelikten süpheleniyorum diye eşim bana gülüyordu. Ama doktor 4 gibi arayıp tahlil sonucunun pozitif oldugunu soyledi eşime. Eczaneden idrar tahlil şeysi aldım cunku hala ınanamıyordum. Onda ise hic belli olmayan hafif bir cizgi cıktı. Eger suphen varsa 2-3 gun bekle kan ver canım. İnşallah hamilesindir sende.
Bugün yaptırdım. Reglime 5 gün var. 33 çıktı :)
saglık ocaklarının çogu idrarda hamilelik testi yapıyor ama kanda bakıyorlarmıbilmiyorum
ben adetime 7 gun kala baktırdıgımda 10,81 cıktı
selam canım,adetın 7 gun gecıkmıs eger hamıleysen buyuk ıhtımalle kanda cıkar cunku bazı arkadaslar adetıne daha 5 6 gun varken bıle kanda ogrenmısler canım benımde adetıme 3 gun var bende cok merak edıyorum gıttım kan tahlılı ıcın cuma gunu bayram onu dıye bakmadılar ınsallah hamıssındır canım :dance:
Benim belirtilerim cok belliydi cunku direk karakterim değişti diyebilirim.
1-Mesala dogum gunum vardı pasta bır gun onceden alındı. O pastayı dogum gunumde degilde eve geldiginde yemek istedim tatlı krizim olsa dahil hayattta sabırsız davranmayan biriyim normalde o pastayı dogum gunumu kutlarken kesip yerim beklerim yani.
2- Canım normalde sevmeyip hani şunu yapsam da yesem demeyeceğim bir yemek çekmişti. (Patlıcan turlu)
3-Canım yine sevmediğim bir şey çekti patatas kızarması. Normalde bugun canım cekti yapayımda yiyeyim türünde sevdiğim bir şey degildir. Kahvaltıda yapan olursa 1 -2 alırım sadece. Ama bunu kendim yaptım ozene ozene ve aç aç yedim resmen :)
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?