yapacak pek fazla bişey yok, yaşam koşullarının aşkı-sevgiyi-saygıyı erkenden bitirmiş.
eşine biraz acındır kendini şefkatli davranması için. biraz daha az iletişimkur. kavga etme.
şiddet yoktur inşallah. varsa bile boşanmayacaksın eminim, ama olmaması için çaba gösterin.
http://www.kadinlarkulubu.com/psikoloji-ruh-sagligi-hastaliklari/336026-esimle-sorunlarimizi-cozemiyoruz-yardim-eder-misiniz.html
Sizin konunuzu hatırlıyorum.
Bu konunuzda size ayrılın bile demiştik...
Sizse sorunların düzeleceğine inanmıştınız, herşeyde boşanılmaz demiştiniz ama sonuç ortada.
Allah yardımcınız olsun...
Görünen köy kılavuz istemiyor maalesef.
http://www.kadinlarkulubu.com/psikoloji-ruh-sagligi-hastaliklari/336026-esimle-sorunlarimizi-cozemiyoruz-yardim-eder-misiniz.html
Sizse sorunların düzeleceğine inanmıştınız, herşeyde boşanılmaz demiştiniz ama sonuç ortada.
yapacak pek fazla bişey yok, yaşam koşullarının aşkı-sevgiyi-saygıyı erkenden bitirmiş.
eşine biraz acındır kendini şefkatli davranması için. biraz daha az iletişimkur. kavga etme.
şiddet yoktur inşallah. varsa bile boşanmayacaksın eminim, ama olmaması için çaba gösterin.
Hayyal in bahsettigi konuyu inceledimde; eger kocaniz gercekten bunlari yapan adamsave siz bütün bunlari halletmeden bu adama cocuk doguruyorsaniz bence bize degil, en kisa zamanda bir uzmana danismanizda fayda var...
gerçekten de o konuyu okuduktan sonra yazacak başka bir şey yok
canım benim hamilelik hassaslığında var tabii, sanırım daha ilk aylardasın insanın bu zamanda çok ihtiyacı oluyor şefkate erkekler kadınlar gibi aynı sıkıntıları .çkemediği için hiç birşeyi anlayamıyor, seni biraz daha kötü hissettiren hamilleikle beraber değişen hormaonların olabilir, moralini ne olursa olsun yüksek tutmaya çalış bebişini şarkılar ninniler söyle karnını okşa, kendini asla yalnız hissetme herşeyden önce seni Yaratan Rab seni senden daha çok seviyor çok bunalınca dua et, Allah a sıgın elbette seni n içini ferahlatıcaktır hem hamilelerin duası çok makbul, kabul olunur inşAllah
Hamilesin biraz ilgi beklemen cok normal... Ama birde şöyle düşün sadece yakındıgın konu ilgisizlik anlattıgın kadarıyla siddet hakaret yok... Belki hamileliğin verdiği psikolojik sorun olabilir... Eşin cocugunuzun gelecegını dusunuyordur stres yapıyordur halıyle..Sonucta sen dogum yapınca bır sure calısamıycaksın.. O yuzden aılesının yakınına gıtmek ıstıyordur.. Destek olmaları için.. Askerlık yapmayanın evlnemesını ters buluyorum işte bu yuzden cunku ısı oturmamıs oluyor malesef.. İnşallah en yakın zamanda sorunlarınız hallolur ama inan abartılcak birşey yok... Eşin seni ve cocugunu dusunuyorsa iş bulur yeterkı istesin limon satar.. Sende fazla kafana takma cocugunu dusun esıne sarıl rabbim başka dert vermesin inşallah
cok hassas bi dönemdesin canım.ya bi sac okşamkatda falan ne var ki aslında bi kadının gönlünü alması cok basit ama erkekler bunu inadına yapmıyo.inş hatasını anlarr ne diyeyim allah yardımcın olsun
Hamilelikte böyle hissetmeniz cok normal..Ben hamileyken incir ekirdegini doldurmayacak mevzular yüzünden aglama krizine bile girerdim..Bu durumu esinizle paylastinizmi bilmiyorum ama onunla paylasin ona ihtiyaciniz oldugunu söyleyin...Birde esinizin, ailesinin yanina gitmek istemesi sanki onlardan uzakta ne yapacagini bilememesi ve bir ailenin sorumlulugunu almak icin kendini hazir hissetmesi gibi geldi bana..Birde siz calisiyorsunuz ama esiniz issiz, siz ne kadar bunu onun yüzüne vurmasanizda o yeterince kendi icinde bunu kendine defalara söylüyordur, heleki simdi hamilesiniz dahada cok rahatsiz oluyordur bu durumdan..Herseye ragmen biz kadinlar öylesine güclüyüzki, inanin bir erkek yeterki bizi sevsin yaptiramayacagimiz sey yoktur..
Onunla acik acik konusun, herseyin yoluna girecegini, elbet onunda is bulacagini, bugünlerinde gececegini, bebeginizle sizin daha güclü bir aile olacaginizi, yeterki birbirinizin yaninda olmanizi falan söyleyin..
Belki suan sizin ihtiaciniz var ilgiye, sevkate, el üstünde tutulmaya ama bana inanin onun icdünyasi sizinkinden daha firtinalidir suan..Bebegi olacak, ailesinden belkide ilk kez uzakta, issiz, karisinin kazandigi ile giciniliyor...Onuda anlamaya calisin..
canım her evde olabilecek sorunlar asslında hiç olmaz dediğimiz anda başımıza gelen tatsız durumlar bunlar . eşin askerden gelmiş ve işsiz ve eşi hamile . belkide bunlar canını sıkıyordur yani işide yok oda bunalıma girmiştir. benim snaa tavsiyem eşinin fazla üsütne gitme kendinide üzmemeye çalış hamilesin bebekte etkilenir. ben yazını okurken bi yandan üzüldüm bi yandan seni çok şanslı buldum bende bebek isitiyorum ama hala yok bu bence dünyadaki en güzel armağan en güzel duygu bunu düşün her canın sıkıldığında rabbimin hedşyesini düşün emin ol sabır sonsuz mutluluk getirir hele bi bebeiş gelsin bak eşin nasıl değişecek allah yar ve yardımcın olsun
Tgul merhaba canım seni burda görünce şaşırdım nasıl da asker yolu gözlemiştin çok üzüldüm ben de 17haftalik hamileyim çok hassas bir donem gercekten ve erkekler bizi hiç anlamıyor malesef esin de zor günler geçiriyor anlaşılan ins en kısa zamanda üstesinden gelirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?