eşimle 2 yıl önce görücü usulü evlendik sayılır ama evlendiğimizden bu yana sorunlarımız hiç bitmedi özellikle cinsel anlamda evliliğimizin ilk zamanları çok korkuyordum bunu ona anlattığımda anlayışlı karşıladı ve bana gereğinden fazla destek oldu tabi benim bu korkum belli bir süree sonra vajinusmusa kadar ilerledi ama buna rağmen bir şeylerin olabilmesi için elimden geleni yaptım korkumu hiçe saydım duyduğum okuduğum her şeyi denemeye çalıştım ama eşim pes etti hep olsun diye çabalayan ben oldum onda hiç bir istek yoktu ilişkide bulunmamak için hep bir şeyler uyduruyordu ona bunu ben yaptım diye düşünerek hiç pes etmedm sabrettim çabaladım ve 1.5 senenin sonunda birlikte olduk çok geçmeden eşim çocuk istemeye başladı ve bende kabul ettim bu esnada her şey yolundaydı her konuda istekliydi şans eseri planladıktan 1 ay sonra hamile kaldım ve her şey bitti şuan 15 haftalık hamileyim ve bu süre içersinde eşimle cinsel anlamda hiç bir şey olmadı her akşam yorgun olduğunu söyleyip yatıyor hafta sonları da dahil beni hiç bir şekilde önemsemiyor maddi olarak desen harcamamın hesabını soruyoır eve para bırakmıyor 2 gün önce tartıştık boşanabilleceğimin sinyalini verdim ve bana hamilesin ne sen benden boşanmaya kalkabilirsin ne de mahkeme boşar dedi ve çok zoruma gitti artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum onunda neden boyle davrandığını anlamış değilim 2 yıllık evliliğimde eşimle olan birlikteliğim toplasan 2 elin parmaklarını geçmez ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun....