Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi görürsün canım çoğu bitmiş azı kalmış gebelik Döneminin... Bende de yoğun bir şekilde bebeğimi göremeyeceim hissi hakimdi . Hatta hayata dair hiçbir umudum yaşama sevincim yok gibiydi bebek ile ilgili hiçbir hayal kuramiyordum zaten doğumda öleceğim düşüncesi hakim olmuştu... biraz araştırdım bunu okb panik atak hastası olmayan anne adayları dahi hissetmis yogun bir şekilde... hormonal bir durum yani.. ben bu durumu atlatmak için hergün youtube den su sesi açıp gözlerimi kapadim ve bebeğim ben ve eşimle ilgili hayaller kurmaya çalıştım... bide şunun farkına varınca benim için herşey daha kolay oldu.. "şeytanın insana verdiği en büyük zarar onları korku ve kaygıyà kaptırıp insanı yaşamdan hayattan koparmak bıktirmak"Rabbim bizim mutlu huzurlu olmamızı istiyor huzur içinde ibadet etmemiz i ama şeytan vesvese veriyor Kalbimize ve bizi isyan derecesine sürüklüyor... aklıma her olumsuz düşünce geldiğinde gülüyorum artık "şeytan beni aldatamayacaksin geleceği yanlız Rabbim bilir ve Rabbim çok merhametli beni korkutama zsin deyip nas süresini okuyorokuyorum26 haftalık hamileyim okb hastalığım var iyice arttı ilaç kullanamıyorum çok zor durumdayım hayattan yoruldum bebeğim olur da görür muyum nolur yardım edin
Allah razı olsun inşallah dediğiniz gibi güzel olur vesvese olduğunu biliyorum ama kendimi bıraktım artık toparlanamiyorum vitamin ve kan hapı alıyorumGeçecek bu dönemler Rabbim in istediği gibi huzurlu olmaya çalışalım hersey güzel olacak .. beyin olumsuz düşünmeye alışmış hayatımızi zehir ediyor.bizde bunu degistirmek için elimizden geleni yapalım sürekli olumlu düşünelim...hayaller kuralım
Hiç birşey yapmasaniz dahi gün içinde bebeğiniz in doğduğunu ve onun müthiş cennet kokusunu içinize çekerek vakit geçirdiğiniz hayal edin.. ve gerçekten öyle olacak Allah in izni ile:)Allah razı olsun inşallah dediğiniz gibi güzel olur vesvese olduğunu biliyorum ama kendimi bıraktım artık toparlanamiyorum vitamin ve kan hapı alıyorum
sadece bu kadar değil takıntı hastalığı bu sürekli olumsuz düşünceler geliyor korku şüphe benim ileri derecede ilaç kullanıyordum prozac artık kullsnamiyorumbu bi hastalikmiymis.bendede hep boyle korkular var.hep bi ic sıkıntısı hep bi kotu bisey olcak hissi.bu herkeste vardir diye dusunuydm yani tum hamilelerde.ama hastalik oldugunu bilmiydm yaa
Yok canım bu ic sıkıntısı olumsuz düşünceler hamilelikte hormonlardan kaynaklı normal bir durum.. gebelik Önceden teşhisi konulan okb panik atak anksiyete sıkıntısı bulunan gebeler hamileliklerini daha sıkıntılı geçirebiliyorlar (kaygı korku durumu artıyor)bu bi hastalikmiymis.bendede hep boyle korkular var.hep bi ic sıkıntısı hep bi kotu bisey olcak hissi.bu herkeste vardir diye dusunuydm yani tum hamilelerde.ama hastalik oldugunu bilmiydm yaa
Hastalık değil yanibu bi hastalikmiymis.bendede hep boyle korkular var.hep bi ic sıkıntısı hep bi kotu bisey olcak hissi.bu herkeste vardir diye dusunuydm yani tum hamilelerde.ama hastalik oldugunu bilmiydm yaa
Canım youtube de psikolog izzet Güllü videoları var bazı arkadaşlar konuşma şeklini yavaşlığini beğenmiyor sonuna kadar dinlemıyor ama anlattıklarından çok faydalanan kitle de var.. Umarım iyi gelir size de26 haftalık hamileyim okb hastalığım var iyice arttı ilaç kullanamıyorum çok zor durumdayım hayattan yoruldum bebeğim olur da görür muyum nolur yardım edin
he seninki ileri dercede.gecmis olsun canim.benmki gebelikle alakali sanirim bide daha once de kayiplar olunca heo ayni şeyler olackms gibi geliyo allah esirgesinsadece bu kadar değil takıntı hastalığı bu sürekli olumsuz düşünceler geliyor korku şüphe benim ileri derecede ilaç kullanıyordum prozac artık kullsnamiyorum
anladim canim.cok zordr hele gebelikte.allah kolayligni versin insallah sifa olsun evlatlar.Yok canım bu ic sıkıntısı olumsuz düşünceler hamilelikte hormonlardan kaynaklı normal bir durum.. gebelik Önceden teşhisi konulan okb panik atak anksiyete sıkıntısı bulunan gebeler hamileliklerini daha sıkıntılı geçirebiliyorlar (kaygı korku durumu artıyor)
Önceden dinledim onları ama simdi onlardan bile daral geliyor çok zor durumdayım adım Emine nolur dua edin aklımı kaybedecek gibiyimCanım youtube de psikolog izzet Güllü videoları var bazı arkadaşlar konuşma şeklini yavaşlığini beğenmiyor sonuna kadar dinlemıyor ama anlattıklarından çok faydalanan kitle de var.. Umarım iyi gelir size de
Çok çok çok dua edeceğim inşaallah ismen bende iç sıkıntısı yoğun kaygı yaşadım çok iyi anlıyorum sizi.. Rabbim kalbinize Selamet versin huzur indirsin zihninizde ki tüm olumsuzluklar ı kaldırıp kuş gibi hafifletsin sizi ve tüm bu durumdaki arkadaşlarımızıÖnceden dinledim onları ama simdi onlardan bile daral geliyor çok zor durumdayım adım Emine nolur dua edin aklımı kaybedecek gibiyim
Çok çok çok dua edeceğim inşaallah ismen bende iç sıkıntısı yoğun kaygı yaşadım çok iyi anlıyorum sizi.. Rabbim kalbinize Selamet versin huzur indirsin zihninizde ki tüm olumsuzluklar ı kaldırıp kuş gibi hafifletsin sizi ve tüm bu durumdaki arkadaşlarımızıÖnceden dinledim onları ama simdi onlardan bile daral geliyor çok zor durumdayım adım Emine nolur dua edin aklımı kaybedecek gibiyim
ALLAH razı olsun inşaallah dediğiniz gibi ben de huzura kavuşurumÇok çok çok dua edeceğim inşaallah ismen bende iç sıkıntısı yoğun kaygı yaşadım çok iyi anlıyorum sizi.. Rabbim kalbinize Selamet versin huzur indirsin zihninizde ki tüm olumsuzluklar ı kaldırıp kuş gibi hafifletsin sizi ve tüm bu durumdaki arkadaşlarımızı
Merhabalar ben çok ağır okb hastası ve 23 haftalık hamileyim. Ve çocukluğumdan beri bu hastalık varmış terapilerde bunu anladık. 2 yıl önce tedaviye başladım. Ve 2 yıl önce evlendim çocuk istediğim artınca tedaviyi bıraktım. Çok zorluyor. Düşünce obsesyonum var. Seni anlıyorum. Ama doktor bana bazı yollar söylemişti işe yaradı tabiki geçirmedi ama durumun yada obsesyonun tam olarak ne yazarsan mesaj olarak elimden geldiğince destek olmaya çalışırımALLAH razı olsun inşaallah dediğiniz gibi ben de huzura kavuşurum