hamileyim ölüm korkusu yasiyorum

Kizlar aranizda yasayan var mi bilmiyorum ama yaklaşık 1 haftadir olum korkusu yasiyorum
Hersey olumu hatirlatiyor
Korkuyorum
Anliyamiyorum gercekten olucemde malummu oluyor bu fikirden kendimi alikoyamiyorum
Aca ba hamilelikten mi vvesvese mi
Hep aklima geliyor esim kalicak bebegimi goremicem :dua::cry:
Annemde en küçük kardeşim doğmadan önce girdi bu psikolojiye.41 yaşında herkes korkuttu kadıncağızı,günlerce ölümden bahsedip durdu.
Ama çok şükür annemde kardeşimde sağlıklı bir şekilde çıktılar doğumhaneden.
Olumlu düşünmeye bakın bu tür şeylerde düşünmeyin.Allah hayırlısıyla sizede bebişinize de şimdiden sağlıklı ömürler versin.

Bendede olmuştu.hergün farklı bir senaryo yazıyordum.hep aynı son ölüyordum.sağlıkla kucağına Alınca hepsi geçiyor.

Ben iki doğumumda da yaşadım. Yani doğuma yaklaştığımda, ikisinde de ameliyat masasında kalacağım gibi bir his olmuştu.
Şimdi gülüyorum, sanırım korkudan ve hormonların birleşmesinden oluyor.
Geçiyor merak etmeyin, kucağınıza alacağınız o muhteşem güne odaklanın sadece.

Banada sanki doğumda bana bişey olcak çocuğumu göremicem gibi geliyor arada.ama bunu bikaç arkadaşımdan daha duymuştum sanırım hamilelikteki hormon karmaşası bunlara sebep.yalnız değilsin yani bu düşüncende.

Hamilelik psikolojisi gibi gorunuyor
Rahatladim yorumlari okuyunca birazcik olsun
Demek hemen hemen herkes yasayabiliyor o_O

Banada sanki doğumda bana bişey olcak çocuğumu göremicem gibi geliyor arada.ama bunu bikaç arkadaşımdan daha duymuştum sanırım hamilelikteki hormon karmaşası bunlara sebep.yalnız değilsin yani bu düşüncende.
Amin cnm evt goruyorumki yalniz degilmisim rahatladm az da olsa :anneadayı::anne:

ölmeyeceksin allahın izniyle ofiş dedi dersin doğumdan çıkınca :) hayırlı doğumlar..

Ben de hep öyle sanıyodum hele hamileliğin son haftalarında daha yoğundu..illa ya bana ya bebeğime bişey olacakmış gibi gelirdi ama çok şükür ikimizde turp gibiyiz :KK49:

Sen de gönlünü ferah tut bu zamanlar en güzel zamanlar bi kadın için.zaten emin ol bebeğin doğunca yoğunluktan aklına bile gelmeyecek böyle düşünceler..

Allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin..hayırlı doğumlar...

Bak soyke dusun suriyeliler 10 tane doğuruyor ne oluyor lar ne bişey oluyor.maşallah taş gibi ler rahat ol doğum yapmak hem çok sağlıklı hem gayet doğal birşey.doğum korkusu olmuş çok normal bol bol dua et Allaha sigin hiç biseycik olmaz cnm.hayırlı kolay doğumlar.
Bende çok korkardım ve gebelik zehirlenmesi nden dolayı 32 haftada Apar topar sezeruan oldum doğum korkusu falan kalmadı şimdi.coook kolay zaten bebeğini görünce zaten herşey birecrk aci korku o mis kokulu cennet meleği sana herşeyi unutturacak korkma emi...

Ah canim ya annelik ne zor ben ucuncu cocuguma kavusacagim 2 haftam kaldi hepsinde ayni seyleri dusunup agladim kafamda planlar yaptim esime soyledim cocuklarima su baksin bu baksin bunlar bu kizimin olsun bunlar digerinin Allahim ya simdi bak yazarken inan tebessum ediyorum son iki uc gundur ya ameliyattan cikamazsam bebegime nasil bakarsiniz diyip duruyorum ara ara Allh buyuk umarim.sag saglim evlatlarimizi kucagimiza aliriz rabbimiz ne yazdi bilinmez dusunmemek lazim canim

Kizlar aranizda yasayan var mi bilmiyorum ama yaklaşık 1 haftadir olum korkusu yasiyorum
Korkuyorum
Anliyamiyorum gercekten olucemde malummu oluyor bu fikirden kendimi alikoyamiyorum
Banada olmustu
Hatta ben olunce dunyada benden bı parca kalacagı ıcın mutlu oluyrdum
En azından onda benı bulurlardı
Hormonlar yapıo bunu

hamilelikte çokca olan bır durum ustune çok duşmeyın daha ne hıslere kapılacaksınız....

Bende geçenlerde eşime diyordum. Bana birşey olursa oğluma kardeşim baksın diye. Duygusala başlamıştım. Ben bakamazmıyım diyorsun diye küstü eşim. Ama onun sonu" neden sana birşey olacak olmaz vs" olmalıydı:işsiz:

Bi ölüm korkusu yaşayamadım. :KK45: o son oldu tüm hevesim gitti.

Arada hormonlarla oluyor o. Bir şeylere sarıyorsun

Korkuyorum
Ya gectimi korkulariniz bende 25 haftalik hamileyim ayni korkulari yasiyorum hayal kuramaz oldum surekli aglamak geliyor 🥺🥺

Back
X