Hamileyim önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı?

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.750
21
0
40
Ankara
slm kızlar ben 6 haftalık hamıleyım etlıkde oturuyorum bana onerebılecegınız ıyı bır doktor varmı ozel

cunku ssk hastanesı cok kalabalık oluyor cok ılgılenmıyorlar ınsanla bende ılk bebegım korkuyorum

mızmız canım
öncelikle hayırlı olsun ve Allah tamamına erdirsin inşallah
az sabret olurmu
geç öllenme olmuş olabilir
inşşallah değerin bir anda artar

canım etlikte Lokman hekime gidebilirsin fiyatı uygundur
fakar randevu almak baya zor
sen durumunun acil olduğunu söyle aradan alırlar
sonrada ayda 1 gideceğin için önceden randevu almış olursun

hayırlı olsun canım:)
bence ilk testlerini etlik kadın doğumda yaptır.devletten şaşma..kontrollere,usg ye özele gidersin..

hacettepe prof özgür deren 1. numara
hastanede hoca farkı vererek muayene olabilirisn
randevu olayı telle hallediliyor
175 tl
tek geçerim bu adamı benim dr.umdu
sezaryanımda süperdi
2.günde ayağa kalktım ve hiç bir sorun yaşamdım ben
çok doğru bir tercihti benim için

canım ben gebelik rutin kontrollerimi Sincan daki lokman hekim hastanesinde ıBRAHıM SEKÜ adlı doktora gitmiştim çok değerli ve ilgili bi doktor doğum anında bile hiç telaşlandırmıyordu çok rahattım sanki daha önce 3-4 çocuk doğurmuş gibi :))
birde estetik dikiş yaptı yani yapıştırdı o yüzden dikiş düştü kalktı derdi olmadı
kızıma kardeş düşünürsem yine ona gideceğim :))
sana uzak gelebilir sincan ama etlikteki lokman hekim de ELıF hanım varmış onuda çok övüyorlardı tavsiye ederim
Sağlık ve sıhhatle gelsin bebişin ;)

canım bende etlik lokman hekimi tavsiye ederim elif terzi benim doktorumdu doğumu o yaptı sezeryan ..rutin kontrellerimide orda yaptırdım çok ilgili ve güleryüzlü..yanlız randevu olayı biraz zorluyor...hastanede çok güzel..kardeşimde orda doğum yaptı biz elif hanımdan çok memenun kaldık...tavziye edebilirim..tahliller falanda uygun ben doğuma 1000 ytl vermiştim şimdi nasıl bilmiyorum...

slm kızlar ben 6 haftalık hamıleyım etlıkde oturuyorum bana onerebılecegınız ıyı bır doktor varmı ozel

cunku ssk hastanesı cok kalabalık oluyor cok ılgılenmıyorlar ınsanla bende ılk bebegım korkuyorum[/QUOT

canım öncelikle Allah analı babalı büyütsün
canım zekai tahirde baş hekim yardımcısı g.o.p. da kliniği var ismi jineklinik şenol kalyoncu ilgi alaka süper bir doktor klinik muayene ücreti de çok fazla dil 165 tl genede her yerde aynı hemde bu zekai tahirin baş hekim yardımcısı ben çok memnun kalım bir daha anne olmak istersem tek adres benim için

canım ben gebelik rutin kontrollerimi Sincan daki lokman hekim hastanesinde İBRAHİM SEKÜ adlı doktora gitmiştim çok değerli ve ilgili bi doktor doğum anında bile hiç telaşlandırmıyordu çok rahattım sanki daha önce 3-4 çocuk doğurmuş gibi :))
birde estetik dikiş yaptı yani yapıştırdı o yüzden dikiş düştü kalktı derdi olmadı
kızıma kardeş düşünürsem yine ona gideceğim :))
sana uzak gelebilir sincan ama etlikteki lokman hekim de ELİF hanım varmış onuda çok övüyorlardı tavsiye ederim
Sağlık ve sıhhatle gelsin bebişin ;)

Canım Merhaba bende İbrahim SEKÜ ye gidiyorum 8 haftalık hamileyim bir kez gittim ama bana pek alakalı gelmedi sanki. senin yazını görünce rahatladım. Bana biraz bilgi verirmisin? Birde doğuma o girdi sanırım. Ücretleri nasıl. Bana yazarsan çok sevinirim. Bu arada Allah analı babalı büyütsün çocuğunu.

canım bende etlik lokman hekimi tavsiye ederim elif terzi benim doktorumdu doğumu o yaptı sezeryan ..rutin kontrellerimide orda yaptırdım çok ilgili ve güleryüzlü..yanlız randevu olayı biraz zorluyor...hastanede çok güzel..kardeşimde orda doğum yaptı biz elif hanımdan çok memenun kaldık...tavziye edebilirim..tahliller falanda uygun ben doğuma 1000 ytl vermiştim şimdi nasıl bilmiyorum...

elif terzi ye gidiorum ama içimi rahatlatan bi doktor deil .38 haftalık hamileyim ve epidural normal doğumu düşünme dedi.çok kararsızım.kesin konusmuo.

Back
X