İnşallah cnm.su mübarek günde dua et bana. Dayanamayıp test yaparsam haber ederim :))
Pembe akıntı kötü mü .s doktora mi gitsem??
Ahh kuzum ben 8 haftaligim sun pembe lekegeldi iliskideen sonra cok korktm doktorumu aradm bol su ic ve yat iliski olmasn dedi gecmezse gel dedi cok sukur gecti sen kac haftasin
Korkmakta haklısın CNm ilk 3ay ilişki yasak bebişiniz için sağlıklı bi hamile bile olsan ilk 3 ay çok tehlikeli bizde 9 haftalığız doktor yasakladı
Bir de bunun ustune esim artik bunaldim dedi ne demek oluyo dedim sustu yatti bugun arkadaslaryla aqua parka gitti bwn tek basima cabaliyorum galiba
Hadi hayırlısı duasız kalmayalım hiçbizaman inş..bekliyorum haberlerini 😃
Korkmakta haklısın CNm ilk 3ay ilişki yasak bebişiniz için sağlıklı bi hamile bile olsan ilk 3 ay çok tehlikeli bizde 9 haftalığız doktor yasakladı
cnm daha test yapmadim ama hic bir belirti yok bende son 3 gun adet olcakmisim gibi degil.sadece hafif bi akintim war.hos hic gecmedi de.yine haber ederim.ben dua etmeden bi gunumu gecirmedim hepimiz icin ediyorum.senden de Allah razi olsun
Test yaptınmı CNm
Hayir CNN bende hala tik yok.belirti de yok
Hayırlısı CNm adetin gününde gelmezse bi dene derim
Yarin cnm günüm bakalim artik.haber ederim sana
Test yaptınmı CNm
Hayırlısı CNm adetin gününde gelmezse bi dene derim
Cnm yine test yaptim ama maalesef negatif.pztesi olmazsan doktora gitcem.
Hayırlısı canım olmazsan git bakalım doktora Allah gönlüne göre versin inşallah
Hayırlısı canım olmazsan git bakalım doktora Allah gönlüne göre versin inşallah
CNm adet oldum dedim ama 3 gün surdu cokda yoğun değildi. Ama göğüslerinde filan sizlama gitti. Hamile olabilir miyim ki.kafam karisik
Canım bilmiyorum ama benimde adetim 3gün sürdü hatta 3. Gün test pozitif çıkmıştı ama benimki normal adet gibi değildi 2.gün gelmemişti hatta ve kiraz rengi değildi . Bir test yap istersen bende tereddütte kalmıştım senin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?