Hamileyim pembe akıntım var .ss

Ahh kuzum ben 8 haftaligim sun pembe lekegeldi iliskideen sonra cok korktm doktorumu aradm bol su ic ve yat iliski olmasn dedi gecmezse gel dedi cok sukur gecti sen kac haftasin

Korkmakta haklısın CNm ilk 3ay ilişki yasak bebişiniz için sağlıklı bi hamile bile olsan ilk 3 ay çok tehlikeli bizde 9 haftalığız doktor yasakladı

Korkmakta haklısın CNm ilk 3ay ilişki yasak bebişiniz için sağlıklı bi hamile bile olsan ilk 3 ay çok tehlikeli bizde 9 haftalığız doktor yasakladı

Bir de bunun ustune esim artik bunaldim dedi ne demek oluyo dedim sustu yatti bugun arkadaslaryla aqua parka gitti bwn tek basima cabaliyorum galiba

Bir de bunun ustune esim artik bunaldim dedi ne demek oluyo dedim sustu yatti bugun arkadaslaryla aqua parka gitti bwn tek basima cabaliyorum galiba

Canım şu mübarek günün hürmetine Rabbim eşinin kalbine merhamet İhsan eylesin ne diyim.ama doktoruna gider gitmez ilişkiyi sorun lekelenme olduğunu söyle doktorun ağzından duyarsa anlayış gösterir eminim moralini bozma

Hadi hayırlısı duasız kalmayalım hiçbizaman inş..bekliyorum haberlerini 😃

cnm daha test yapmadim ama hic bir belirti yok bende son 3 gun adet olcakmisim gibi degil.sadece hafif bi akintim war.hos hic gecmedi de.yine haber ederim.ben dua etmeden bi gunumu gecirmedim hepimiz icin ediyorum.senden de Allah razi olsun

bencede canım dikkat et Allah korusun boşver eşin alınırsada alınsın dert edersede etsin Allah korusun bişey olmasın.Bende ilk başlarda korkuyodum bebeğe bişey olur diye hiç oralı olmadım eşimede dedim bebeğe bişey olur yapmayalım falan garibim geçmiş internette araştırmış birşey olur mu diye banada diyoki ben baktım bişey olmuyomuş garibim ya..bana doktorum herhangi bişe demedi bugün sağlık ocagında ebe sadece haftada 1 yada 2 yapın dedi...

cnm daha test yapmadim ama hic bir belirti yok bende son 3 gun adet olcakmisim gibi degil.sadece hafif bi akintim war.hos hic gecmedi de.yine haber ederim.ben dua etmeden bi gunumu gecirmedim hepimiz icin ediyorum.senden de Allah razi olsun

Test yaptınmı CNm

Benımde 2sınde adet olmam gerekıyodu olmadım pembe akıntı geldı ıkı gun bugun bı sey yok ama 2gundur kasık agrısı ve bel agrısı hıc gecmıyo test yaptım 2kere biri belirgin biri silik artık pazartesi doktora gitcem bakalım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

CNm adet oldum dedim ama 3 gün surdu cokda yoğun değildi. Ama göğüslerinde filan sizlama gitti. Hamile olabilir miyim ki.kafam karisik

Canım bilmiyorum ama benimde adetim 3gün sürdü hatta 3. Gün test pozitif çıkmıştı ama benimki normal adet gibi değildi 2.gün gelmemişti hatta ve kiraz rengi değildi . Bir test yap istersen bende tereddütte kalmıştım senin gibi

gögüs hassasiyeti dewam etmişmiydi. goguslerim normale dondu. sadece mide bulantışı war. kafam karışık. 2 gün daha beklim yaparım belki. hç umudum yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…