hamileyim sanırım çok şükür

nazcengz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
81
18
bugün kocamın doğum günü rabbim bu müjdeyi nasip etti inş sonu hayırlı olur yanlış çıkma ihtimali var mıdır sizce?

Eklentiler

• fotoğraf0001.jpg
    fotoğraf0001.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 273
Tebrikler yanlış çıkma ihtimali yok hamlesin

aynen öyle yaptım sabah aksamı bekleyemedim 2 düşüğüm var zorla uyndırıp verdim tabiki çok mutlu oldu ama ilk anlamadı bu demek dedi

HAMİLESİNİZZ..... benden de duyun:anneadayı::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::KK200::KK200::KK200:

öncelikle tebrik ederim.adınıza çok sevindim. eşiniz için eşşiz bir doğum günü hediyesi olmuş bence:KK22::KK22:

birşey sorabilirmiyim bat ınız bgün müydü ?
bu arada benim de 2 kürtajım var ve bende çok istiyorum tekrar hamile kalmayı.aynı şeyleri yaşamış olmanın getirdiği birşey sanırım,sizi tanımadığım halde tanıdığımmışssınız gibi çok sevindim.

evet canım bat bugün ama hiç takmadım aartık üzülmekten çok sıkılmıştım bu ay olmazsa spora baslıcam yüzmeye gitcem falan planlar yapıyordum 2 düşükten sonra bebek görmeye dayanamaz oldum bayram da akrabalar naz çok güzelleşmişin diyene kadar aklımda yoktu rabbim inş isteyen herkese yasatsın bu mutlu haberi

evet canım bat bugün ama hiç takmadım aartık üzülmekten çok sıkılmıştım bu ay olmazsa spora baslıcam yüzmeye gitcem falan planlar yapıyordum 2 düşükten sonra bebek görmeye dayanamaz oldum bayram da akrabalar naz çok güzelleşmişin diyene kadar aklımda yoktu rabbim inş isteyen herkese yasatsın bu mutlu haberi
maşallah.RABBİM sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin. tekrar aynı acıları yaşatmasın.

X