Kızlar Merhabalar,
Bi şaşkınım, tuhafım nereden başlasam bilmiyorum. Eşimle 3 yıllık evliyiz. Kayınvalidemlerle ilgili bir takım sorunlarımız oldu. Bunların tetiklediği başka sorunlarımız oldu. Ama aştık gibi çok şükür. Zaman zaman boşanmayı da düşündüm ben tabi. Çok zor zamanlar geçirdik yani.
Sorunları aştık gibi olduktan sonra (yani hala tartışmalarımız kayınvalideyle ilgili olsun başka şeyler olsun sürüyor ama) eşim çocuk sahibi olmak istedi, ben tam emin değildim ama yine de o istiyor diye korunmayı bıraktık. 2.5 sene hap kullandım. Üstüne ertesi gün hapı aldım bi kaç kez hamile kalmaktan korktuğum için. Ama sonra ben baktım, hap kullanan herkes en az bi 4-5 hatta 6-8 ay sonra hamile kalabiliyor, ben de biraz rahat davrandım açıkçası nasıl olsa olmaz diye. Ama olmuş. Şu an doktora görünmedim ama 1 aylık hamileyim. Yani test pozitif çıktı. Eşim çok mutlu ama ben biraz şaşkınım açıkçası. Hiç hazırlığım yok. Doktora muayene olmuşluğum yok. Riskli bir durum varsa bilemiyorum. Önceden yapılması gereken testler, alınması gereken ilaçlar var mı bilmiyorum. Bu güne kadar sigara da kullandım. Duygularımdan da tam emin değilim yani böyle mutluyum tabi çok şükür diyorum ama beklemediğim için daha çok şaşkınım galiba. Şimdiden sonra ne yapmam lazım? Yani kendimi anne gibi hissedebilmek için, sağlıklı doğum yapabilmek için ne yapmam lazım? Sigara içmiyorum. Dün öğrendim, öğrendiğimden bu yana içmedim ama 1 aydır bilmediğim için içiyordum. Bişey olur mu? Ya ben napcam, çok şaşkınım...