Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabii ki çok değerli ben bir acziyetimden bahsettim burada, geceleri gözüme uyku girmiyor,bu kadar sert cevap vermeseydiniz keşke...Yok artk ne zevkmis arkadas, ekmek degil su degil. Nasil birakamazsn ki her sey kafada istesen oyle bi birakrdn ki...
Hic mi kiymeti yok evladinin,yazik
Maalesef hamilelikten sonra sanki canım daha çok çekiyor,tabii ki eskisi kadar içmiyorum,ama tam olarak da bırakamadımTiksinmen olmadı mı Can'ım hiç? Ben kokusu uzaktan gelse kusuyorum. Hiç içmedim bilmiyorum tadı falan nasıl ama kokusu dayanılmaz iğrenç geliyor
Canim verilen sert cevabi umursama. ben de 5 haftalik hamileyim daha cok yeni ama ben ki gunde 1 paket icen insan suan 5 tane iciyorum. zaten doktorlar 7 taneden sonrasi zararli bebek icin diyorlar.Tabii ki çok değerli ben bir acziyetimden bahsettim burada, geceleri gözüme uyku girmiyor,bu kadar sert cevap vermeseydiniz keşke...
Can'ım hastanede bi bayanla tanıştım hiç hayatında sigara içmemiş. Kokusu bana çok güzel geliyo şimdi dedi şok oldum. Sigara içimlerin yanına gidip kokluyormuş. İnşlh bırakırsın bebeğin için. En azından azalt . En aza indirMaalesef hamilelikten sonra sanki canım daha çok çekiyor,tabii ki eskisi kadar içmiyorum,ama tam olarak da bırakamadım![]()
Paylaşımınız için teşekkür ederim...Kusura bakmayin, bu konuda toleransim yok.daha 1 saat once hamileyken bilmeden sicak su torbasi koydum karnima bebegim zarar gorur mu diyen bi anneyi sakinlestrdm. Burda bile bile evladina bunu yapan birini gorunce normal konusasim gelmiyor.sanmiyorum ama olaki zararlarini bilmiyorsaniz diye ekteki yazilari lutfen okuyun.
Can'ım hastanede bi bayanla tanıştım hiç hayatında sigara içmemiş. Kokusu bana çok güzel geliyo şimdi dedi şok oldum. Sigara içimlerin yanına gidip kokluyormuş. İnşlh bırakırsın bebeğin için. En azından azalt . En aza indir
Can'ım hastanede bi bayanla tanıştım hiç hayatında sigara içmemiş. Kokusu bana çok güzel geliyo şimdi dedi şok oldum. Sigara içimlerin yanına gidip kokluyormuş. İnşlh bırakırsın bebeğin için. En azından azalt . En aza indir
Çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi deneyeceğim...Canim verilen sert cevabi umursama. ben de 5 haftalik hamileyim daha cok yeni ama ben ki gunde 1 paket icen insan suan 5 tane iciyorum. zaten doktorlar 7 taneden sonrasi zararli bebek icin diyorlar.
Kendine sart koy. kahvaltidan sonra, oglen yemeginden sonra, kahvenin yaninda gibi.
Ben suan sigaradan igrenmiyorum bi tiksinti gelmedi yani henuz ama normalde yarim saatte bir sigara icmezsem deliye donerdim suan istemsiz olarak canim istemiyor
Bu ruh hali çok garip gerçekten.En aza indirmeye çalışıyorum.inşallah en kısa sürede bırakırım.Can'ım hastanede bi bayanla tanıştım hiç hayatında sigara içmemiş. Kokusu bana çok güzel geliyo şimdi dedi şok oldum. Sigara içimlerin yanına gidip kokluyormuş. İnşlh bırakırsın bebeğin için. En azından azalt . En aza indir
o kadar güzel yazmışsınız ki bana inanılmaz bir motivasyon kaynağı oldu,teşekkür ederim...Hanımlar,
sigarayı bırakma yönünde tavsiyeler verirsek daha güzel olur.
Konu sahibesi zorlanıyorsunuz belki ama sigarayı düşünmemek için başka şeylerle meşgul olun, canınız sigara isteyince yürüyüş yapın, meyve, yoğurt vb bebeğinize faydalı şeyler yiyin, bende tiryakiyim ama hamileliğimde bebeğin sağlığı için içmedim, miniğiniz için normalden biraz fazla zorlayın kendinizi, ilk hafta zor geçer belki ama sonra alışırsınız.
Bebek için bir nefesi bile sağlıklı değil, anne rahminde ciğerleri gelişmeye çalışan bir minik peri var.
Teşekkür ederim azaltmaya çalışıyorum,umarım başarılı olurum..Kimsenin seni yargılamaya sert konuşmaya hakkı yok çok sakince karşılamışsın ben olsam daha kötü konusurdum heralde bi bebeği evladı annesinden daha çok düşünen olamaz herhalde benim teyzemde 28 yaşına kadar ağzına sürmediği sigarayı hamilelikte aşerdi şimdi 20 yıldır içiyo tabikide azaltman hatta bırakman gerekiyo sende farkındasın zaten elinden geleni yapmaya çalış ben 1 paket içerken günde 2 ye düşürdüm
Rica ederim, maksat birbirimize destek olmak, bebeciğinizi düşündüğünüz için konu açtınız, bizim size destek olmamız lazım, halden anlamak lazım.O
o kadar güzel yazmışsınız ki bana inanılmaz bir motivasyon kaynağı oldu,teşekkür ederim...
Amin cümlemize nasip etsin inşallahRica ederim, maksat birbirimize destek olmak, bebeciğinizi düşündüğünüz için konu açtınız, bizim size destek olmamız lazım, halden anlamak lazım.
Sağlıklı gebelikler diliyorum hepinize, bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim![]()
Ben 7 haftalık bi gebelik yaşadım sonlandırıldı sonra baska nedenlerden ötürü lakin o ara ben de içiyordum maalesef senin gibi. Bir arkadaşım da yeni doğum yaptı hamilelik boyunca içti o da saglıklı oldı bebeği. Ama yine de azalt tabi madem bırakamıyorsun. Çok mu içiyosunHerkese merhabalar.21 haftalık hamileyim ama sigarayı bir türlü bırakamadım.Çok denedim ama kendimi tutamıyorumBenim durumumda olan arkadaşlar var mı?
Bilip bilmeden sert eleştiri yapan yargılayan insanlar senin buradaki amacını idrak edememiş olmalı. Kurtulmak istedin ki yardım istiyosun eleştirmek kolay olan yol göstermek makul olan. Öncelikle bu konuyu doktoruna mutlaka aç ve bırakamasan bile en aza indir sayıyı. Sigara bağımlılığı bağımlılıklar arasında en sıkıntılı olan. Ben de kullanıyordum gebelik haberi alır almaz pakedi attım ve on yıldır içiyordum. Azcık sabır tatlım bebişin minicik bedeni için azcık gayret eminim çok kısa süre sonra bırakmış olacaksınHerkese merhabalar.21 haftalık hamileyim ama sigarayı bir türlü bırakamadım.Çok denedim ama kendimi tutamıyorumBenim durumumda olan arkadaşlar var mı?