Sigara

Kızlar herkese selam❤️ Sigarayı bırakmak istiyorum tamamen ama malum bağımlılık bir türlü tamamen bırakamıyorum. Transferimin 6. Günü tek tük içiyorum Malesef strese dayanamıyorum😭😭 Sizde durumlar nasıl? Bırakabildiniz mi? Bıraktıysanız ne zamandan bıraktınız ve süreciniz nasıl ilerliyor?
Ben bı akşam üstü test yaptım pozitif çıktı o saniyeden itibaren bı bıraktım daha ağzıma vurmadım 3 ay olcak

Valla ben de direniyorum ya. İlk 3ayda mide bulantısından pek aklıma gelmiyordu ama şuan gecikince acayip istiyorum 😂
🤣🤣ben hıc bulantı koku hassasiyeti yaşamadım elhamdülillah. Agrı kasılma falan da olmadı . Aşerme dönemim olmadı yani öyle dümdüz 20. Haftaya ulaştım reflü beni mahvetti :) o boğazdaki yanma hissiyatı berbat

🤣🤣ben hıc bulantı koku hassasiyeti yaşamadım elhamdülillah. Agrı kasılma falan da olmadı . Aşerme dönemim olmadı yani öyle dümdüz 20. Haftaya ulaştım reflü beni mahvetti :) o boğazdaki yanma hissiyatı berbat
Şuana kadar reflü yaşamadım Allah yaşatmasın :) inşallah bir solukta senin haftalarına gelirim 😂

Bugün tam 19 oldum. Bundan sonrası hızlı geçer mi😂
Yok artık geçmez :) yaz günü günler uzun en azından ,

Ben geçiremedim yani 20. Haftadan sonrası reflü de başlayınca zorladı sıcaklar da cabası . Terleme daralma bunalmam yok ama yine de midemi etkiliyor sıcak bastığı zaman

Yok artık geçmez :) yaz günü günler uzun en azından ,

Ben geçiremedim yani 20. Haftadan sonrası reflü de başlayınca zorladı sıcaklar da cabası . Terleme daralma bunalmam yok ama yine de midemi etkiliyor sıcak bastığı zaman
Panik atağım var sıcaklar bana da gelmiyor günde 3 kere duş alıyorum buna rağmen yine basıyor sıcak. Analık ne zormuş 😂

Ben tedaviye 2 gün sonra başlayacağım benimde amh 1,48 görüştüğüm bir doktor senden 1 2 yumurta toplarız sigara içiyorsun dedi moralim bozuldu benimde bıraktım sigarayı ama tek etki o değildir heralde okuduğum kadarıyla görünenden çok opu da daha fazla yumurta toplanan olmuş önemli olan kalitesi zaten 1 tane bile olsa kaliteliyse inşallah olur bu süreçte moral çok önemli üzmeyin kendinizi herşeyiniz çok güzel ilerler inşallah nerede tedavi görüyorsunuz
Dokuz Eylül tıp fakültesinde canım. Yani şöyle bugün hocayla konuşamadım ama şöyle rezervim var ama tedaviye yanıt vermemiş olabilir ya da rezervim sandığımızdan da düşüktür, soramadım hocaya bugün. Perşembe opu var yumurta toplayabilirse taze transfer yapacak ama bilmiyorum ya neden böyle olduğunu. Gonalf 225 + femara verdi femara mı baskıladı bilmiyorum

Kızlar herkese selam❤️ Sigarayı bırakmak istiyorum tamamen ama malum bağımlılık bir türlü tamamen bırakamıyorum. Transferimin 6. Günü tek tük içiyorum Malesef strese dayanamıyorum😭😭 Sizde durumlar nasıl? Bırakabildiniz mi? Bıraktıysanız ne zamandan bıraktınız ve süreciniz nasıl ilerliyor?
Merhaba merak ettim sonuç aldınız mı acaba inşallah güzel sonuçlar almışsınızdır

Merhaba teşekkür ederim sorduğunuz için🙏 2 gündür idrar testi yaptım evde negatifti dayanamadım bugün gidip test verdim beta hcg 100 çıktı🥰🥰 8. Günüm bugün
Ah çok güzel 8.günde 100 çıktıysa artış gösterir gözün aydın olsun Allah kucağına almayı nasip etsin endişelendiğin gibi olmadı sağlıkla ilerlersin inşallah bundan sonra 🌸🌸

Ah çok güzel 8.günde 100 çıktıysa artış gösterir gözün aydın olsun Allah kucağına almayı nasip etsin endişelendiğin gibi olmadı sağlıkla ilerlersin inşallah bundan sonra 🌸🌸
İnşallah aminn😊 cuma günü tekrar test vereceğim o zaman içim rahatlar😊 işin açıkçası çok korkmuştum etkiler diye çok içmedim ama yine de çok korkmuştum yani çok şükür darısı sizlere olsun inşallah🌸🌸

İnşallah aminn😊 cuma günü tekrar test vereceğim o zaman içim rahatlar😊 işin açıkçası çok korkmuştum etkiler diye çok içmedim ama yine de çok korkmuştum yani çok şükür darısı sizlere olsun inşallah🌸🌸
Güzel sonuçlarını alırsın inşallah cuma günü 😊 Bundan sonra içmemeye çalış kendini de strese sokma Rabbim kolaylığını verir

Back
X