- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
- Konu Sahibi dangerousangel
çubuk kraker diyorlarSali günü yapılacak.şuan mide bulantıları dışında iyiyim.nasıl geçer bu bulantılar fikri olan var mi?
hakkınızda hayırlısı olsun

umarım pişman olmazsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çubuk kraker diyorlarSali günü yapılacak.şuan mide bulantıları dışında iyiyim.nasıl geçer bu bulantılar fikri olan var mi?
Amin siz de en yakın zamanda gebe kalırsınız insallahçubuk kraker diyorlar
hakkınızda hayırlısı olsun
umarım pişman olmazsınız
zamanı değilken yani sizin gibi istemiyorken ben de hamile kalsam şok geçirirdimAmin siz de en yakın zamanda gebe kalırsınız insallah
Her sey icin erken geliyor ama yatak icin erken degil mi? Yani soylemleriniz o kadar yanlis ki. Yoksa beni hic ilgilendirmez ve boyle seylere karsi degilim. Ama bebek olduktan sonra 'aa her sey icin erken ' dusuncesine tahammul edemem.Madem boyle bir sey oldu aceleye gelmis vs bakilcak bir durum yok hemen evlenin. Sonucta bir cana kiymak kimse istemez.Ki Allah tekrar nasip eder mi o bile belli degil..Her şey için o kadar erken geliyor ki daha sevgilimle bi TAtile çıkmışlığımız bile yok gençliğimizi ziyan etmek de istemiyorum öte yandan nöbet usulü benim mesleğim napicam bu halde nasıl çalışılacam göreve adapte olmadan anne nasıl olucam hep bunları düşünüyorum
Ben aldırılmasından yanayım... aldırmak günah diyoruzda bu kadın doğursa o çocuğa annelik yapabilecekmi? Hazır değilim istemiyiyorum diyor... asıl doğurursa o çocuğa günah
İyi ki de sizi hiç ilgilendirmiyor ve böyle şeylere karşı değilsiniz maşallah hayır yatak için erken değil ama çocuk için erken oldu mu.biz İSTEDİĞİMİZ zaman yaparız ilk çocuğumuzu.Her sey icin erken geliyor ama yatak icin erken degil mi? Yani soylemleriniz o kadar yanlis ki. Yoksa beni hic ilgilendirmez ve boyle seylere karsi degilim. Ama bebek olduktan sonra 'aa her sey icin erken ' dusuncesine tahammul edemem.Madem boyle bir sey oldu aceleye gelmis vs bakilcak bir durum yok hemen evlenin. Sonucta bir cana kiymak kimse istemez.Ki Allah tekrar nasip eder mi o bile belli degil..
Nekadarda kolay söylüyorsunuz korunsaydi ozaman sonuçlarını düşünerek.adam zaten evlenmeye hazır. cocuk dogunca annelik duygusuyla cokta güzel bakar çocuğuna bence.Ben aldırılmasından yanayım... aldırmak günah diyoruzda bu kadın doğursa o çocuğa annelik yapabilecekmi? Hazır değilim istemiyiyorum diyor... asıl doğurursa o çocuğa günah
Maalesef ilk çocuğunuzu istemediğiniz bir zamanda yapmışsınız inşallah 2. Yi istediğiniz zaman yapabilirsiniz....İyi ki de sizi hiç ilgilendirmiyor ve böyle şeylere karşı değilsiniz maşallah hayır yatak için erken değil ama çocuk için erken oldu mu.biz İSTEDİĞİMİZ zaman yaparız ilk çocuğumuzu.
Nekadarda kolay söylüyorsunuz korunsaydi ozaman sonuçlarını düşünerek.adam zaten evlenmeye hazır. cocuk dogunca annelik duygusuyla cokta güzel bakar çocuğuna bence.
Ilk 4 ayim hep mide bulantisiyla gecti. Naptysam geciremedim. Ozetle annelik biraz da mide bulantisi demekmis bunu anladim[/QUOTE]Hanımlar bu mide bulantıları karın ağrılari sürekli yorgunluk hissi nasıl geçer??
[/QUOTE]Ilk 4 ayim hep mide bulantisiyla gecti. Naptysam geciremedim. Ozetle annelik biraz da mide bulantisi demekmis bunu anladim
Zaten salı günü aldıracaksın öyle degil mi iki üç gün için hamilelikte olan dogal belirtileri bir Dr olarak buraya sorman çok tuhaf. Ayrıca madem aldıracaksın ki başta da kararın buyken bile bile konu açtın uzattın insan hiç mi düşünmez iyice can vermeden bitsin. Ayrıca sevgilin bu bebegi isterken ona dairbilgi vermemen tuhafHayır kusamıyorum da.kussan belki rahatlicam sabah bi kakıyorum akşama kadar bulantı.acıktıkça daha çok artıyor
Ben tecrübeli annelerden bilgi almaya çalışıyorum sadece.sevgilim istiyordu bebeği evet ama ben ona mantıklı gerekçeleri sundukça saygı duyuyor destek oluyor.ne bilgisi vereyim onun hakkında anlamadım ki 29 yasında avukat esmer.ha bi de senin kocan gibi iyi anne olamazsın demiyor.dünyanın en güzel annesi olacaksın diyor:)Zaten salı günü aldıracaksın öyle degil mi iki üç gün için hamilelikte olan dogal belirtileri bir Dr olarak buraya sorman çok tuhaf. Ayrıca madem aldıracaksın ki başta da kararın buyken bile bile konu açtın uzattın insan hiç mi düşünmez iyice can vermeden bitsin. Ayrıca sevgilin bu bebegi isterken ona dairbilgi vermemen tuhaf
Gerçek degilsin bence
Ahahahahah allah seni olayı mahalle kavgasına çeviriyorsun bir sonraki aşamayı düşünemiyorumBen tecrübeli annelerden bilgi almaya çalışıyorum sadece.sevgilim istiyordu bebeği evet ama ben ona mantıklı gerekçeleri sundukça saygı duyuyor destek oluyor.ne bilgisi vereyim onun hakkında anlamadım ki 29 yasında avukat esmer.ha bi de senin kocan gibi iyi anne olamazsın demiyor.dünyanın en güzel annesi olacaksın diyor:)
Sen bence önce kendi evliliğini gözden geçir,kendi bebeğinin doğacak olduğu ortama bak daha sonra fikir belirtirsin:) beden Benim bedenim doğuracak olan benim sevgilim istiyor olabilir ama benim istemeyişime saygı duyuyor ve destek oluyor.son kararı ben veririm yani.ama edilgen yapılı kadınlar bunu anlayamaz.Ahahahahah allah seni olayı mahalle kavgasına çeviriyorsun bir sonraki aşamayı düşünemiyorumsenin sevgilin benim kocamı döver heralde? Laf sokma gayretinle ayın ergeni seçiyorum seni
Ayrıca sevgilinin fiziki özelliklerinden banane? Trol olduğunu her yorumunda kanıtlamasan olmaz yani
Sevgilin istedigi halde nasıl ortak noktada buluştunuz bunu sordum ve bunu sorduğumu anlamayacak kadar da sorunlusun sanırım :) Bence de bebek için baya erkenmiş senin için isabetli bir karar olmuş
Sen bence önce kendi evliliğini gözden geçir,kendi bebeğinin doğacak olduğu ortama bak daha sonra fikir belirtirsin:) beden Benim bedenim doğuracak olan benim sevgilim istiyor olabilir ama benim istemeyişime saygı duyuyor ve destek oluyor.son kararı ben veririm yani.ama edilgen yapılı kadınlar bunu anlayamaz.Ahahahahah allah seni olayı mahalle kavgasına çeviriyorsun bir sonraki aşamayı düşünemiyorumsenin sevgilin benim kocamı döver heralde? Laf sokma gayretinle ayın ergeni seçiyorum seni
Ayrıca sevgilinin fiziki özelliklerinden banane? Trol olduğunu her yorumunda kanıtlamasan olmaz yani
Sevgilin istedigi halde nasıl ortak noktada buluştunuz bunu sordum ve bunu sorduğumu anlamayacak kadar da sorunlusun sanırım :) Bence de bebek için baya erkenmiş senin için isabetli bir karar olmuş
Cok yazik size.Neyse ki laf yetistiremeye degmezsiniz.Madem "her sey icin erken" di ve cocuk icin erkendi korunsaydiniz. Simdi aaa her sey icin erkendi diyerek kendnze bahane bulup bir cana kiyacaksiniz muhtemelen..yazik.İyi ki de sizi hiç ilgilendirmiyor ve böyle şeylere karşı değilsiniz maşallah hayır yatak için erken değil ama çocuk için erken oldu mu.biz İSTEDİĞİMİZ zaman yaparız ilk çocuğumuzu.