Hamileyim şimdi ne olacak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba 25 yasındayım.sevglimle evlenmek istediğimizden ama babamın onayı olmadığından ama annemle babamın ayrı olduğundan ve babamla ilişkimin çok iyi olmadıgından bahsetmiştim daha önce.sonuc olarak en kısa zamanda evlenmek istiyoruz zaten ama herkesin gönlü olsun her şey içimize sinsin diye biraz beklememiz lazım.
Dün gebelik testi yaptım iki kere pozitif çıktı kan verdim hcg 6700 çıktı sonuç olarak hamileyim.ben ne yapicam şimdi? Ailem böyle bir şeyi asla normal karşılamaz hemen evlenin de demezler,beni öldürebilirler bile kesin reddederler zaten.dahası ben anne olmaya hiç hazır değilim atamam bile yeni yapıldı her şey oldu bittiye gelsin de istemiyorum.allahım napicam ben.intihar etmemek için kendimi zor tutuyorum lütfen bana yardım edin,taşlamayın lütfen zaten psikolojim yeterince darma duman.

Kötü eleştiride bulunmayacağım olabilir nasibi şuandır gelmiştir o bebek.Canına kıymaya kalkman bişeylerden seni kurtarmaz aksine seni dahada çıkılmaz bir yola sürükler.Annenle paylaşmayı dene anneler kızlarına kızarlar ama kıyamazlar. Reddedilmen durumunda yapılabilcek bişey yok zaten kızmakta da verecekleri tepkilerde de haklılar. Sakin kalmaya aileni evliliğe ikna etmeye çalış annenden destekj al ve kürtajı unut.Senin hazır olman önemli değil o bebek sana emanet sonuçta.

Son adet tarihim 7temmuz.olası gebelik tarihim 26 temmuz.4 hafta yani aşağı yukarı

Bu kadar yüksek olması ikiz olasığını çok yükseltiyor bence doktora görünün en kısa zamanda. Çünkü dediğim gibi 5 haftalıkken bile 3700-4000 civarı olur. Siz 6-7 hafta arasında olmalısınız normale bakalırsa. Çok yüksek hcg

Bu kadar yüksek olması ikiz olasığını çok yükseltiyor bence doktora görünün en kısa zamanda. Çünkü dediğim gibi 5 haftalıkken bile 3700-4000 civarı olur. Siz 6-7 hafta arasında olmalısınız normale bakalırsa. Çok yüksek hcg
Zaten 4000den iki gün sonra 8000 oluyo.
Katlanmaya devam ettiği için arada pek fark yok.
Sanırım 5.haftasını bitirmiş. Zaten sat 7 temmuzmuş. Mümkün gözüküyo

Zaten 4000den iki gün sonra 8000 oluyo.
Katlanmaya devam ettiği için arada pek fark yok.
Sanırım 5.haftasını bitirmiş. Zaten sat 7 temmuzmuş. Mümkün gözüküyo

26 sı gebe kalmış tahminen yumt dönemi öyle yazmış. O zaman 5 haftalık olması için 30 agust. Olması gerekiyor. Ama 10 agustostayız. Birde bikaçgün önce kan verdi desek. Yinede fazla geldi ama en iyisi doktora gitmesi

Hayvanlar ile insanı nasıl bir tutabilirsiniz hayvanlar insanlar için yaratılmıştır. Bazıları yemek için bazıları hizmet içindir
Söz konusu ise anne karnında büyüyen bir insandır. O şuanda büyüyor canlıdır yaşıyor. Kürtaj ise onu parçalayarak öldürmektir.
Korkutmak için değil doğru bildiğimi ve doğru olanı söylüyorum
Yav he he herşey bize yapıldı zaten hep biz sadece biz gerisi figüran bu dünyada :işsiz:

Burda çocuğunun adını kendileri koyamayanlar hemen evlen kimse birsey yapamaz doğur diyor ulan ne komiksiniz ha :70:

Her şey için o kadar erken geliyor ki daha sevgilimle bi TAtile çıkmışlığımız bile yok gençliğimizi ziyan etmek de istemiyorum öte yandan nöbet usulü benim mesleğim napicam bu halde nasıl çalışılacam göreve adapte olmadan anne nasıl olucam hep bunları düşünüyorum
kusura bakmayın ama çocuk olacak kadar ilişkiniz oldu ama daha erken diyosunız herkese saygım var ama her haltı yiyipte sonra hamile kalınca ay ben napacam diyenlere de fena gıcık oluyorum . şimdi bizi mi dinlrueceksinşz sanki en fazla aldırırsın dimi ... Allah vicdan versin size ,en başta düşünecektin bazı şeyleri .hiç iyimser olamayacam o kadar kolay olsaydı zaten kimse evlenmezdi .

Yav he he herşey bize yapıldı zaten hep biz sadece biz gerisi figüran bu dünyada :işsiz:

Burda çocuğunun adını kendileri koyamayanlar hemen evlen kimse birsey yapamaz doğur diyor ulan ne komiksiniz ha :KK70:

Tüm gün eslerinden zerre yardim görmüyorlar. Gece cocuk uyumuyor, uyku egitimi nedir bilmezler. Es gecede yardim etmiyor fakat yinede 2inci, 3üncü yaparlar. Isterlerki herkes onlar gibi ceksin.

Yada mutsuz bir evlilikten bosanmiyorlar, nasil yanliz basina cocuk bakacaz, bosanmis kadina toplum baski kuruyor diye. Gelmis daha 25 yasinda evlenmemis, ve kendini hic hazir his etmeyen kiz'a "dogur canim, dogur" diyorlar. Sanki söz konusu maddi ve manevi ihtiyaclari olan bir bebek degilde, marketten karpuz almakmis gibi.

kusura bakmayın ama çocuk olacak kadar ilişkiniz oldu ama daha erken diyosunız herkese saygım var ama her haltı yiyipte sonra hamile kalınca ay ben napacam diyenlere de fena gıcık oluyorum . şimdi bizi mi dinlrueceksinşz sanki en fazla aldırırsın dimi ... Allah vicdan versin size ,en başta düşünecektin bazı şeyleri .hiç iyimser olamayacam o kadar kolay olsaydı zaten kimse evlenmezdi .
Allah size vicdan versin asıl eder halt dediğiniz sevişmek mi? Canım istedi seviştim oldu mu? Daha erken evet ne yani çocuk sahibi olmak için erken diye insanlar sevişmiyor mu nerde yaşiyorsunuz siz? Aldırırım aldırmam benim vereceğim karar ama sen benim vicdanımi sorgulayacak cürette olamazsın

Tüm gün eslerinden zerre yardim görmüyorlar. Gece cocuk uyumuyor, uyku egitimi nedir bilmezler. Es gecede yardim etmiyor fakat yinede 2inci, 3üncü yaparlar. Isterlerki herkes onlar gibi ceksin.

Yada mutsuz bir evlilikten bosanmiyorlar, nasil yanliz basina cocuk bakacaz, bosanmis kadina toplum baski kuruyor diye. Gelmis daha 25 yasinda evlenmemis, ve kendini hic hazir his etmeyen kiz'a "dogur canim, dogur" diyorlar. Sanki söz konusu maddi ve manevi ihtiyaclari olan bir bebek degilde, marketten karpuz almakmis gibi.
Aynen öyle :)
Hayır

Hayır. Muhtemel gebe kalma tarihin 3hafta öncesi yani 20 temmuz civarı.
Zaten adetinin de 14.günü oluyo yani hesap tutuyo.
5haftalık hamilesin. 6.haftaya gireceksin.
Tahmin ettiğin kadar küçük değil.
o ay içinde sadece o gün ilişki oldu.

Allah size vicdan versin asıl eder halt dediğiniz sevişmek mi? Canım istedi seviştim oldu mu? Daha erken evet ne yani çocuk sahibi olmak için erken diye insanlar sevişmiyor mu nerde yaşiyorsunuz siz? Aldırırım aldırmam benim vereceğim karar ama sen benim vicdanımi sorgulayacak cürette olamazsın
buraya yazıyosan yoruma açık olacaksın SEVİŞİYOSAN da buraya gelip yok intihar yok bilmem ne deme o zaman ya yapma yada sonuçlarına katlan senin ne yaptığın beni zerre ilgilendirmez ama ortada günahsız bş bebek var

O (Allah) ki; yeryüzündeki şeylerin hepsini sizin için yarattı, sonra (kudret ve iradesiyle) göğe yönelip, onları da yedi (kat) gök olarak düzenledi. O, (her şeyi bilen) Alim'dir." (Bakara, 2/29)

Sadece hayvanlar değil yeryüzünde ki herşey insanlar için .

Ama konumuz bu değil . Sözümün arkasındayım.kaç günlük olursa olsun büyüyen herşey canlıdır yaşıyordur. anne karnında bile olsa öldürülmesi bana göre cinayettir
Ayetimiz de geldiyse konuyi kapatabiliriz şikayet ettim dini yorum yasak :KK3:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X