Hamileyim şimdi ne olacak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Empati yeteneği yükseklik alçaklık demedim :)))
Yeni evli veya bekar birinin, 40 yaşında evli çocuklu hatta evlendirmiş bir kadının çocuğu hakkında konuşması ne kadar saçma ise (çünkü o yoldan geçmemiş.) o kadsr saçma. Herşeye empati yapılmaz. Çünkü sağlıklı olmaz :))) Şahsen bekarken onu yaparım bunu yaparım diyen herkes evlenince tam tersini yapıp annesi gibi düşünüyor. Neden? Çünkü ortak noktalar arttıkça daha sağlıklı düşünülüyor. Bol keseden sallanmıyor.😂
Benim empati çok sağlıklı yalnız. Benim ailem de konu sahibinin ailesi gibi. Emin olun aynısını yapardım. Ömür boyu insanların laf sokmalarıyla baş etmekten iyidir.

Bu neydi şimdi?
Erkek olsa ne kız olsa ne?
Ben ilk cocugimun cinsiyetini bilmedigim zaman okadar benimsememistim ama kizim oldugunu duyunca toka bileklik elbise bir suru sey aldigjm insan cinsiyeti ogrenijce bebekten kopamiyo onun icin soyledim piskolojikmen tutunsun die

Yani kendi adıma söyliyim ben kesinlikle istemiyordum. Hazırda değildim. Sırf millet sussun diye yaptım. Hatta anneliği hiç hissetmedim başlarda. İstemiyordum üzülüyordum. Taa ki ilk kalp atışını duyana kadar. Ondan sonra kıyamadım onu istememeye, hep sevmeye bağlanmaya başladım. Nice zorluklarla bekarken, boşanma aşamasında, tecavüzden vs doğuran kişiler var. Buna kıyamamak, vicdan, annelik iç güdüsü sevgi diyoruz. Ama herkeste yok. Zaten olmayan da büyütmesin çocuk aldırsın doğru orası çocuğa yazık :)
Tecavüz bebeğini doğurmak kötü bi psikolojinin sonucu olmalı.
Destek verdiğim bi konu değil.
Sen bence içten içe çok istiyodun ama hayatının değişmesinden korkuyodun? Olabilir mi :)
Sorumluluk ve bağlanma korkusu.
Sonra kalbini duyunca bağlandın ve annelik duygusu korkuyu yendi. Olabilir.

Yani kendi adıma söyliyim ben kesinlikle istemiyordum. Hazırda değildim. Sırf millet sussun diye yaptım. Hatta anneliği hiç hissetmedim başlarda. İstemiyordum üzülüyordum. Taa ki ilk kalp atışını duyana kadar. Ondan sonra kıyamadım onu istememeye, hep sevmeye bağlanmaya başladım. Nice zorluklarla bekarken, boşanma aşamasında, tecavüzden vs doğuran kişiler var. Buna kıyamamak, vicdan, annelik iç güdüsü sevgi diyoruz. Ama herkeste yok. Zaten olmayan da büyütmesin çocuk aldırsın doğru orası çocuğa yazık :)

Millet ile böyle ciddi bir konuda alay edecek kadar ne kadar etik ve vicdanlisin. Kinadigin ve yargiladigin için çok merhametli birisin, ne güzel!

Burda daha çok sey yazilabilir, hatta daha beterini yazarim fakat senin seviyene inmeye gerek yok. Bir anne olarak, anne sevgisinin ne oldugunu gayet iyi bilen biri olarak, ve çoçugumu isteyerek yapan biri olarak konu sahibi dogru bir karar aldigini düsünüyorum. Umarim ilerde çok mutlu olur ve dogru zaman ve kosullarda bebek sahibi olur. D dangerousangel

Tecavüz bebeğini doğurmak kötü bi psikolojinin sonucu olmalı.
Destek verdiğim bi konu değil.
Sen bence içten içe çok istiyodun ama hayatının değişmesinden korkuyodun? Olabilir mi :)
Sorumluluk ve bağlanma korkusu.
Sonra kalbini duyunca bağlandın ve annelik duygusu korkuyu yendi. Olabilir.

Yani bilinç altımda belki olabilir. Ama çocukları sevmeyen ve uçarı bir karakterim vardı. Bebek benim için çook sonra dediğim birşeydi. Vee tüm işlerimin en yoğun olduğu, yurtdışı seyahatlarımin olduğu döneme denk geldi. Ofisimi bile kapatmak durumunda kaldım. İstemedim hiç. Ama işte ilk gördüğümde tüm dünyam değişti. Yanarsa yansın ortalık dedim. İş falan umrumda değil dedim. :))

Millet ile böyle ciddi bir konuda alay edecek kadar ne kadar etik ve vicdanlisin. Kinadigin ve yargiladigin için çok merhametli birisin, ne güzel!

Burda daha çok sey yazilabilir, hatta daha beterini yazarim fakat senin seviyene inmeye gerek yok. Bir anne olarak, anne sevgisinin ne oldugunu gayet iyi bilen biri olarak, ve çoçugumu isteyerek yapan biri olarak konu sahibi dogru bir karar aldigini düsünüyorum. Umarim ilerde çok mutlu olur ve dogru zaman ve kosullarda bebek sahibi olur. D dangerousangel

Yani onlara göre bakılırsa vicdanım sorgulanamaz. :) alay ettiğim yok. Hakaret edip seviyesizleştiğimde.. herkes dilediğini yazabilir ama Rabbimin yasakladığına, bebeğine merhamet etmeyene ben edemem. Rabbim merhamet etsin affetsin inş.

Ay sayfalardir sıkılmadınız mı yazmaktan,konu sahibini tenzih edip alttan alttan laf sokmaktan.Bir alın hırsınızı da siz de kapayın konuyu artık.Konu sahibi siz kadar konusmadı.

Benim mesajımdan alıntı yapılmaya devam edildiği sürece yazarım. Ben cevap veriyorum bana yazılana. Ortaya bi laf yazdım alıntı yapan yapana 😅

Bir anne olarak konu sahibini anlayabilmeniz ne kadar olgun ve yüksek empati yeteneğine sahip olduğunuzu gösteriyor👏

Ay sayfalardir sıkılmadınız mı yazmaktan,konu sahibini tenzih edip alttan alttan laf sokmaktan.Bir alın hırsınızı da siz de kapayın konuyu artık.Konu sahibi siz kadar konusmadı.
Tüm mesajları yargılamaktan ve laf sokmaktan ibaret.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X