- 30 Ocak 2018
- 1.440
- 3.784
- 83
- Konu Sahibi dangerousangel
bak duramadı geldi gene..![]()
Bensiz duramıyorsunuz maşaAllah napayım sizi yalnız bırakmayım dedim geldim. 5 dk duramıyorsunuz adımı sayıklamadan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak duramadı geldi gene..![]()
Arkadaslarıma anlatamıyorum işte sorun orda dimiAyy bide doktor muçun çen
Daha da güldüm. Kardeşim hiç mi doktor arkadaşın çok istişare edeceğin? Neden burası o zaman. Soğuk kanlısındır işte karar baştan belli git aldırağlama duvarı veya günah çıkarma yeri olarak kullananlara sinir oluyorum forumu
![]()
Hanimefendi Mesleginiz beni ilgilendirmiyor kendinizi mesleginizle gelistirmis olabilirsiniz ki hic inandirici gelmedi bana lakin Insanlikdan ,sagidan nasibinizi almamissin cahil kalmissiniz. Rica ederim daha fazla alinti yapmayin Zira cehaletiniz beni cok yordu ....
Arkadaslarıma anlatamıyorum işte sorun orda dimi
Kizzz sana da eğlence çıktı ha burdaBuradakileri çok dinlediniz yaanlattınız işte tamam
![]()
Kizzz sana da eğlence çıktı ha burdaÇayini çekirdeğini aldın yan geldin bunları okuyup okuyup yaziyosun hahah üzüldüm adına
Böyle kürtaja karar vermiş bir kadının bu konuda her mesajın altına smiley koyması, insanlarla polemiğe girmesi bir beni mi rahatsız etti!!?![]()
Ah ah.. su günümüzün instagram tayfasi. Cahillikleri yüzünden, dogmamis bir bebegi bile öldürür, sonra kiytirik bir Üni bitirdi diye "ben aydinim" der.
Önceki konumda bahsetmiştim doktor olduğumdan sevgilimin avukat olduğundan babamın o sebepten razı olmadığındanAa çok aydın tıp okumuş doktormuş ama buralarda kürtaj olsam mı olmasam mı diyoryersek
![]()
Önceki konumda bahsetmiştim doktor olduğumdan sevgilimin avukat olduğundan babamın o sebepten razı olmadığından
Olmaz yahu. Bizim doktor hanim kendisini Seyda Subasi saniyor. Önce sevgili ile tatil, sonra görkemli nisan ve dügün, sonra güzel balayi, ve son olarak bu evliligi bir bebek ile taclandiracak. Bunlar olurken, instagramda bol bol filtreli resimler paylasilacak, like'lar toplanacak. Simdi bu bebek olayi tabii ki bu siralamayi bozuyor. Öldürülelim gitsin. Bir Prof vardi, "ben okumamis kesimin ferasetine güveniyorum" diyordu, neden dedigini simdi anladim.Sorunuza cevap ise ; evlilik düşünüyormuşsunuz zaten sıkıştırın biraz yaz düğünü vs ya da sevgilinizin iş durumuna falan bahane edecek bir şey varsa iki aya evlenin. Kaçmaktan daha mantıklı geliyor evlendikten sonra hamile olduğunuz anlaşılsa bile daha az sorun yaşarsınız.
Hanımefendi ben sizin fikrinizin ne olduğunu zaten anladım 855 kere yazdınız o yüzden yazmayın artık aynı şeyleri bozuk plak gibisiniz bik bik bik.size doğmalarınızla ve sabit fikrinizle mutluluklar.benim daha farklı görüşlere ihtiyacım var.Bu da bir varsayımda diyelim olsa bile 2 kocaman okumuş kişi biri hekim iddiasında ama böylesine bir aile korkusu varken korunmanın risklerini olası gebelikleri hesaplamayıp kalıp. Sonra o cana kıyım mı kıymıyım diye gelip burada ki insanlara “karar net olduğu halde” sormak çok zekice bir hareket. Yani bebeğin şuan ne durumda hangi evrede olduğuna kadar biliyor olmalısınız tıp okuduysanız. Partnerinizle anlaşıp gidebilirdiniz. Boş polemik işte. Günah çıkarma seans vol 262627828
Hanımefendi ben sizin fikrinizin ne olduğunu zaten anladım 855 kere yazdınız o yüzden yazmayın artık aynı şeyleri bozuk plak gibisiniz bik bik bik.size doğmalarınızla ve sabit fikrinizle mutluluklar.benim daha farklı görüşlere ihtiyacım var.
Merhaba 25 yasındayım.sevglimle evlenmek istediğimizden ama babamın onayı olmadığından ama annemle babamın ayrı olduğundan ve babamla ilişkimin çok iyi olmadıgından bahsetmiştim daha önce.sonuc olarak en kısa zamanda evlenmek istiyoruz zaten ama herkesin gönlü olsun her şey içimize sinsin diye biraz beklememiz lazım.
Dün gebelik testi yaptım iki kere pozitif çıktı kan verdim hcg 6700 çıktı sonuç olarak hamileyim.ben ne yapicam şimdi? Ailem böyle bir şeyi asla normal karşılamaz hemen evlenin de demezler,beni öldürebilirler bile kesin reddederler zaten.dahası ben anne olmaya hiç hazır değilim atamam bile yeni yapıldı her şey oldu bittiye gelsin de istemiyorum.allahım napicam ben.intihar etmemek için kendimi zor tutuyorum lütfen bana yardım edin,taşlamayın lütfen zaten psikolojim yeterince darma duman.
Ne çirkin bir üslup! İslamda çan eğrisi yok hanımefendi, isteyen istediği zaman cinsellik yaşar. Bunu yargılamak kimsenin haddine değil.Evlenmeden yiyişmeyi göze alıyorsunuz da babanızdan korkmadan, cocuk olunca mı korkuyorsunuz?