- 26 Şubat 2015
- 2.044
- 4.660
- 333
- Konu Sahibi bir_umut_yasamak
-
Merhaba arkadaşlar
23 yaşındayım 3 aylık evliyim çalışıyorum ailemizden uzakta yaşıyoruz
dün test yaptm pozitif çıktı. Ne hissetttiğimi hiç bilmiyorum.. Kimseye söylemedim henüz eşime de söylemedim
Ne yapacağımı bilmez haldeyim gebelik hakkında hiç bilgim yok hazır mıyım bilmiyorum
Bu sitede yazılanları okudum, önce sağlık ocağına gidip kan testi yaptırmam sonra da hastanede ultrasona mı girmem gerekiyor
sağlık ocağına ne zaman gitmeliyim??
Ne yapmam gerekiyor 8 Kasım bizim nişan tarihi o güne kadar gitmesem eşime süpriz yapsam mı yoksa hemen gitmek mi gerekir ??
Yardım ederseniz çok sevinirim ...
Çok teşekkür ederim yorumunuz için içimi ferahlattı yazdıklarınız...
Bende ne hissettiğimi bilmiyorum şaşkınım sadece
adetim 2 gün gecikti ama ben 35 günde bir adet olurum kaç haftalıktır pek hesaplayamadım
bana yardımcı olur musunuz? 14 ekim de çatlatma iğnesi oldum dünde erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silikte olsa çıktı sizce hamilemiyim yoksa iğnenin etkisimi 30 ekim adet günüm
ama bende hiç bir belirti yok ne adet belirtilerim var nede gebelik sadece ara ara kasık ve bel agrısı oluyor ama çok sık değilValla çatlatma iğnesiyle ilgili pek bilgim yok ama etkisinin vurulduğu günden 10-12 gün sonra geçtiğini biliyorum... Buna göre bakarsan muhtemelen gebesin.. Silik de olsa ikinci çizgi gebeliği gösterir.. Gönlüne göre olsun..
ama bende hiç bir belirti yok ne adet belirtilerim var nede gebelik sadece ara ara kasık ve bel agrısı oluyor ama çok sık değil
teşekkür ederimDaha çok erken zaten... Regl tarihin bile gelmemiş... Kendinde belirti arama zaten... Psikolojik bir çok belirti yaşayıp gebe olmayan bir çok insan duyuyoruz... Hiç belirtim yoktu bu ay diyen insanlar o ay gebe oluyorlar.. Stresle baş edilmiyor rahat ol biraz..
çatlatma iğnesi olduktan 8 gün sonra idrar testi yaptım çift çizgi çıktı ilacın etkisinden 10. günde yaptım idrar testi tek çizgi dün yaptım hem erken hemde normal testten erken gebelikte görülecek dereceydi ama silikti normal olanda gölgesi var gibi gözüküyordu kan testi için cesaret edemiyorumSon regl tarihinden hesaplıyorsun canım. Bir de hastaneye git kan testi yaptır. Bazen testler yanıltıyor. Ama içimden bir ses hamilesin diyor yani
Hayırlısı olsun
Olumsuz olur diye cesaret edemiyorsan, belirsizlik daha kötü benceçatlatma iğnesi olduktan 8 gün sonra idrar testi yaptım çift çizgi çıktı ilacın etkisinden 10. günde yaptım idrar testi tek çizgi dün yaptım hem erken hemde normal testten erken gebelikte görülecek dereceydi ama silikti normal olanda gölgesi var gibi gözüküyordu kan testi için cesaret edemiyorum
Merhaba arkadaşlar
23 yaşındayım 3 aylık evliyim çalışıyorum ailemizden uzakta yaşıyoruz
dün test yaptm pozitif çıktı. Ne hissetttiğimi hiç bilmiyorum.. Kimseye söylemedim henüz eşime de söylemedim
Ne yapacağımı bilmez haldeyim gebelik hakkında hiç bilgim yok hazır mıyım bilmiyorum
Bu sitede yazılanları okudum, önce sağlık ocağına gidip kan testi yaptırmam sonra da hastanede ultrasona mı girmem gerekiyor
sağlık ocağına ne zaman gitmeliyim??
Ne yapmam gerekiyor 8 Kasım bizim nişan tarihi o güne kadar gitmesem eşime süpriz yapsam mı yoksa hemen gitmek mi gerekir ??
Yardım ederseniz çok sevinirim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?