Hamileyim sizce

Selinbocek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2016
42
29
3
33
Kasiklarimda batma oluyor özellikle geceleri belimde sürekli ağrı ayakta çok durunca bacaklarim ağrıyor ama test yaptım sonuç negatif çıktı adetime dört gün var ama ben hiç adet öncesi ağrı cekmezdim aşırı yorgunluk hissi var göğüslerim dokununca agriyo sizce hamilemiyim :110:

Canım benimde salı günü adet olmam gerekiyor senin gibi belirtiler var bende çatlatma ignesi nden umutluyum bakalim test yaptinmi sen

Kasiklarimda batma oluyor özellikle geceleri belimde sürekli ağrı ayakta çok durunca bacaklarim ağrıyor ama test yaptım sonuç negatif çıktı adetime dört gün var ama ben hiç adet öncesi ağrı cekmezdim aşırı yorgunluk hissi var göğüslerim dokununca agriyo sizce hamilemiyim :110:
hamılesinnnn :KK48:

Bu ay bi farkliysan umitlendirmek istemem ama hamile olabilirsin zaten senle benim regl gunumuz aynı idrar testinde çıkmaz kan testi yaptır bana doktor özellikle dedi

Adetime 2 gün vardı dayanamadım idrar testi yaptım. Gölge gibi silik bi çizgi çıktı ama negatif olarak algiladim. Bi gün sonra kan testiyaptiyaptırdım pozitif dediler. İdrarda belli olmasi için HCG değerinin yüksek olması gerekiyormus

Ben de adetime 4 gün kala yaptığımda negatif ti adeti 1 gün geçti yine yaptım pozitif çıkmıştı

Arkadaslar hamilelik belirtileriye adet belirtileri birbirine cok yakindir birde hamile kalmayi cok istiyor surekli bunu dusunuyorsaniz vucudunuz stresten dolayi bu belirtileri gostere bilir bende her ay cesit cesit belirtilerle karsilasmistim ve hepsinin sonu husrandi husrana ugradikca insan dahada stres yapiyor her ne kadar dusunmuyorum dede aklinin bir kosesine yer ediyor o yuzden size tavsiyem once stresi uzerinizden atin kendinize hobi edinin gebelikle ilgili dusunmeyi brakin ..zorldugunu biliyorum ama umutlanip umutlanip hayal krikligina ugramak dahada zor INSALLAH tez zamanda bebekleriniz size gelsin Rabbim her kadina o duyguyu mutlulugunu yasatsin :KK15::KK15:

Back
X