- 24 Eylül 2017
- 756
- 970
- 103
- Konu Sahibi Nsanurmelek
-
Konu sahibinin yaptigi gibi yapin tutar
Şaka değil bu test yanıltmış kan testiyle olmadığımı öğrendimYa sen nasıl bir şaka yapıyorsun? Dalga geçiyorsun buradakilerle!!! Pesss!! Allah ıslah etsin daha şimdi konu açtın hamile olabilir miyim diye???
Ya Allah aşkına bu kadar insanı aptal yerine koyup kendi saçma sapan konularına alet ediyorsun.Şaka değil bu test yanıltmış kan testiyle olmadığımı öğrendim
Enfeksiyon ile gecikmenin alakalı olduğunu sanmıyorum.Birşey sorcaktim enfeksiyon adet gecikmesi yapar mi
Ne alakası var niye aptal yerine koyayom bana ne yararı olacak idrar testinde 2.çizgiyi silik gördümYa Allah aşkına bu kadar insanı aptal yerine koyup kendi saçma sapan konularına alet ediyorsun.
İnsan böyle bir konu açmaya utanır hiç mi aklın fikrin yok Allah aşkına böyle bir şey mümkün mü? Ama inşallah mümkün olur da hamile kalırsın kız mısın erkek misin bilmem ama! Kaç yaşında insansın aç biraz oku oku ay valla daha fazla yazma cevap muhatap olmak istemiyorum çünkü..! Hem zaten hamile kalırsan da niye dert ediceksin ki bu sayede evlenirmissin sıkıntı yok yani stres de yapma boşa konu da açma insanların vaktini boşa harcama. Anladın?????Ne alakası var niye aptal yerine koyayom bana ne yararı olacak idrar testinde 2.çizgiyi silik gördüm
İnternette araştırdım zaten direk gelip bıraya yazmadık herhaldeİnsan böyle bir konu açmaya utanır hiç mi aklın fikrin yok Allah aşkına böyle bir şey mümkün mü? Ama inşallah mümkün olur da hamile kalırsın kız mısın erkek misin bilmem ama! Kaç yaşında insansın aç biraz oku oku ay valla daha fazla yazma cevap muhatap olmak istemiyorum çünkü..! Hem zaten hamile kalırsan da niye dert ediceksin ki bu sayede evlenirmissin sıkıntı yok yani stres de yapma boşa konu da açma insanların vaktini boşa harcama. Anladın?????
İdrar testinde çift çizgi hatalı olmaz diye biliyprum ben şaşırdım yani kanda bile bikaç kere hormonum yüksek çıktı dr 2gün sonra tekrar yaptı artış olmadığındamçn anladık hamilelik olmadığınıŞaka değil bu test yanıltmış kan testiyle olmadığımı öğrendim
En güzeli de senin ki :)))Bizde diyoruz niye olmuyor.. zevk suyu yerine sperm kullanıyormuşsuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?