Hamileyim şoktayım

Yok anasının gözü.adamın elinde olur biter de çocuk yine de sende olmaz bacım bu şekil.dokunmakla hamile kalmak nedir?

Konu çok havada kalmış madem böyle bir imkansızı başardınız ayrıntı versene, nasıl anladın hamile olduğunu sadece idrar testine göre mi diyorsun, yoksa kan testinde kesin sonuç mu aldın yada ultrasonda mı gördün nedir?

Keşke önce evlenmeden nasıl çocuk olur öğreneydiniz. Zevk suyunda sperm olur ama öyle dokunmayla hamile kalınmaz baya parmağıyla seni hamile bırakmış:)))

Şaka gibi çocuk :)

Yani neredeyse bir senedirrr uğraşıyoruz biz. Valla helal olsun. Eğer kesinse ve doğurma kararı alırsanız bu ayrıntıyı mümkünse kimseyle paylaşmayın.

Ya sen nasıl bir şaka yapıyorsun? Dalga geçiyorsun buradakilerle!!! Pesss!! Allah ıslah etsin daha şimdi konu açtın hamile olabilir miyim diye???

Ne alakası var niye aptal yerine koyayom bana ne yararı olacak idrar testinde 2.çizgiyi silik gördüm
İnsan böyle bir konu açmaya utanır hiç mi aklın fikrin yok Allah aşkına böyle bir şey mümkün mü? Ama inşallah mümkün olur da hamile kalırsın kız mısın erkek misin bilmem ama! Kaç yaşında insansın aç biraz oku oku ay valla daha fazla yazma cevap muhatap olmak istemiyorum çünkü..! Hem zaten hamile kalırsan da niye dert ediceksin ki bu sayede evlenirmissin sıkıntı yok yani stres de yapma boşa konu da açma insanların vaktini boşa harcama. Anladın?????

İnternette araştırdım zaten direk gelip bıraya yazmadık herhalde

Şaka değil bu test yanıltmış kan testiyle olmadığımı öğrendim
İdrar testinde çift çizgi hatalı olmaz diye biliyprum ben şaşırdım yani kanda bile bikaç kere hormonum yüksek çıktı dr 2gün sonra tekrar yaptı artış olmadığındamçn anladık hamilelik olmadığını
Neyse sende ümitlendin bian ama hayırlısıyla vakti gelince olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…