Hamileyim şükürler olsun!

dryaaa22

Annesinin Aşkısııııı:)
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
201
3
96
İstanbul
kaydirigubbakcemile3Kızlar bende hamişler arasındayım artık bugün bhcg yaptırdık sonuç 100.59 nasıl?çok mutluyum:teytey: :teytey: :lepi::enbuyukkk:

canım çok sevindim allah kucağına almayı da nasip etsin inş.
tüp bebekle mi oldu yoksa başka bir yöntem mi?

kaydirigubbakcemile3Kızlar bende hamişler arasındayım artık bugün bhcg yaptırdık sonuç 100.59 nasıl?çok mutluyum:teytey: :teytey: :lepi::enbuyukkk:

tebrikleeeeeeeeeeer canım allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah:teytey::ecrin_bebek:a.s.

tebrik ederim canım....
darısı sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı inş.

tebrikler canım
Allah hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin
hayırlı olsun bebişin

Tebriklerr .Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahha.s.

tebrıkler..
Allah tamamına erdırsın a.s.

:lepi:Canım sende aysun hanımın hastasıydın dimi çok çok sevindim sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle kendine çok dikkat et

canım tebrik ederim allah sıhhatle kucağına almayı nasip etsin:))ben de 2 gün ünce öğrendim hamile olduğumu:))çok çok tebrikler

evet canım bende aysun hanımın hastasıyım 10.ayda yapılmıştı mikrom tuttu fakat bebeğimi 2 aylıkken kalp atışları durduğundan kürtajla aldırmak zorunda kaldım şimdi biran önce toparlanıp yeni tedavime başlamayı düşünüyorum kendine çok dikkat et ve bir nazar boncuğu tak derim nazar değmesin sana ve mucizene

ayrıca bir yakınımda azolu eşinin kullandığı ilacı bulduk ve dün başladılar kullanmaya işallah onlarada iyi gelir ve seninde katkıların olmuş olur onların mucizesine iyiki varsın ve ümit oldun bize çok teşekkür

canım tebrikler allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…