hamileyim süpriz oldu

adiyeff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
4.365
39
163
Konya
bugün öğrendim regl olmamıştım şüphelendim,eşime test al dedim bir baktım ki hamileyim.süpriz olunca şok oldu biraz benim için.sevindim de şaşiırdım da.bir kızım var 3buçuk yaşında.öğretmenim biraz da izne göre planlıyorduk.seneye kışın doğsa iyi olur diye düşünüyordum.şimdi izin de güme gitti gibi yaz ortası olacak allahtan mani olmazsa.ama tabi sağlıklı olsun hayırlı bir evlat olsun da bunları düşünmek saçma.ne bileyim kızlar böyle karışık duygular içindeyim yazmak istedim.ben niye hiçbir zaman hazır olamıyorum hep duyduğumda böyle karışık duygular içine giriyorum.cesaretsizim.ama tabiki şükretmeyi unutmuyorum bunu ne kadar isteyenler var inşallah sağlıkla bebeğime kavuşurum

Ben de her ne kadar istesemde hazırlıklı olmadığımı anladım.Ama eninde sonunda olacaktı bu,şimdi kendimi hazırlamaya çalışıyorum.
Umarım sağlıklı ve tatlı bir bebeğin olur.Tebrik ederim.

Ben de seninle aynı gün öğrendim hamile oldugumu hayırlı olsun.son adet tarihin neydi.benim 7ekim

hamileligin hayirli olsun..rabbim olmayanlarada nasip eder insaallah...

Ben de her ne kadar istesemde hazırlıklı olmadığımı anladım.Ama eninde sonunda olacaktı bu,şimdi kendimi hazırlamaya çalışıyorum.
Umarım sağlıklı ve tatlı bir bebeğin olur.Tebrik ederim.

sağol canım.gerçekten ben de böyleyim işte bir hazır olamam nedense.hamile olduğumu öğrendiğimde içimi acaip bir duygu kaplıyor

Ben de seninle aynı gün öğrendim hamile oldugumu hayırlı olsun.son adet tarihin neydi.benim 7ekim

benimde 3 ekimdi canım.senin de hayırlı olsun

Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza.. Rabbim her ne kadar plan yapsak da hayata göre hayırlı zamanda veriyor eminim tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…