- 17 Kasım 2016
- 3
- 6
- 1
- 30
- Konu Sahibi Haticessyy
-
15 haftalık hamileyim sürekli midem bulanıyor herseyi suyu bile çıkarıyorum ama 53 Kilo olmuşum 49 ile hamile kaldım kardeşim dalga geçiyor yiyemedigin halinle 4 kilo aldın yesen ne olurdu diye bence sık sık ye ama az ye canım sağlıkla kavuşalim inşallahHamileyim sürekli acıkıyorum normal mi? 18 haftalık hamileyim 3 kilo aldım ama kendımı tutuyorum yokse hep açım nasıl geçer bu ?
Aynı benim ilk gebeliğim beslenemediğim halde 13 kilo aldım beslenseydim otuz kilo alırdım heralde15 haftalık hamileyim sürekli midem bulanıyor herseyi suyu bile çıkarıyorum ama 53 Kilo olmuşum 49 ile hamile kaldım kardeşim dalga geçiyor yiyemedigin halinle 4 kilo aldın yesen ne olurdu diye bence sık sık ye ama az ye canım sağlıkla kavuşalim inşallah
Aynen canım az yemeye çalışıyorum amiiiin15 haftalık hamileyim sürekli midem bulanıyor herseyi suyu bile çıkarıyorum ama 53 Kilo olmuşum 49 ile hamile kaldım kardeşim dalga geçiyor yiyemedigin halinle 4 kilo aldın yesen ne olurdu diye bence sık sık ye ama az ye canım sağlıkla kavuşalim inşallah
Çok kilo almaktan korkuyorumÇok normal
İkizim tosun gibi yedi o da 30 kilo aldı bakalım mide bulantilarim geçmedi bi türlü türlü geçsin bende tosun olcam gibiAynı benim ilk gebeliğim beslenemediğim halde 13 kilo aldım beslenseydim otuz kilo alırdım heralde
Canm bende de sürekli aclik hissi oluyo bazen gercekten sIkici olabiliyor yemek yesem bile ardindan acmisim gibi his olusuyo ve bulantilarimda var hala.. Yemek gelmiyor icimden ama su aclik hissiylede uyuYamiyorum mecburen atistiriOrum biseyler ama cok normal bu durum ins gecer :)Hamileyim sürekli acıkıyorum normal mi? 18 haftalık hamileyim 3 kilo aldım ama kendımı tutuyorum yokse hep açım nasıl geçer bu ?
Ayni durumdayizzzBende öyleyim hamileligimin başından beri çok bulantim olmadi şükür 1 hafta falan oldu geçti ama o zaman bile kusar kusmaz gidip yemek yiyodum hala ayniyım ve suan açlıktan uyuyamiyorum yesem çok kilo alcam yemesem vicdanım rahat vermiyo
Bende yedim meyve bu kase yoğurt ama gözümü kapatıyorum tuhaf tuhaf yicekleri görüyorum eşim resmen kafayı yicek benim yuzumden dün bisi istedim gitti aldı bu sefer aldigi sey bana koktu yiyemedim sabaha kadar dolaştım evde:)Ayni durumdayizzz(((
Bende suan yatakdayim ama migdem gurul gurul ediyor.. Ama yemiycem ya bu saatde ztn canim istemiyor bisey yemek.. Cubuk kraker yedim yatmadan ve meyvede yedim yeter
ye gitsin,verirsin :)Çok kilo almaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?