Hamileyim sürekli acıkıyorum

Haticessyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
3
6
1
30
Hamileyim sürekli acıkıyorum normal mi? 18 haftalık hamileyim 3 kilo aldım ama kendımı tutuyorum yokse hep açım nasıl geçer bu ?

Hamileyim sürekli acıkıyorum normal mi? 18 haftalık hamileyim 3 kilo aldım ama kendımı tutuyorum yokse hep açım nasıl geçer bu ?
15 haftalık hamileyim sürekli midem bulanıyor herseyi suyu bile çıkarıyorum ama 53 Kilo olmuşum 49 ile hamile kaldım kardeşim dalga geçiyor yiyemedigin halinle 4 kilo aldın yesen ne olurdu diye bence sık sık ye ama az ye canım sağlıkla kavuşalim inşallah

Aynı benim ilk gebeliğim beslenemediğim halde 13 kilo aldım beslenseydim otuz kilo alırdım heralde

Aynen canım az yemeye çalışıyorum amiiiin

Hayatınızda tek sınırsız ve mutlulukla yiyebileceğiniz zaman dilimini yaşıyorsunuz, bence kısmayın.
Canınız istiyorsa yiyin, ne de olsa bahanesi var.
13 kilo ile doğuma girdim de ne oldu, doğumdan sonra 8 kilo verip, 6 kilo aldım bahanem olmadan.
Millet zayıflar, vücudu toparlar ben aksine şişiyorum gün geçtikçe.
Keşke hamilelik döneminde canımın istediğini yeseymişim, dikkat etmeseymişim diyorum kendime.

Canm bende de sürekli aclik hissi oluyo bazen gercekten sIkici olabiliyor yemek yesem bile ardindan acmisim gibi his olusuyo ve bulantilarimda var hala.. Yemek gelmiyor icimden ama su aclik hissiylede uyuYamiyorum mecburen atistiriOrum biseyler ama cok normal bu durum ins gecer :)

Bende öyleyim hamileligimin başından beri çok bulantim olmadi şükür 1 hafta falan oldu geçti ama o zaman bile kusar kusmaz gidip yemek yiyodum hala ayniyım ve suan açlıktan uyuyamiyorum yesem çok kilo alcam yemesem vicdanım rahat vermiyo

Ayni durumdayizzz (((
Bende suan yatakdayim ama migdem gurul gurul ediyor.. Ama yemiycem ya bu saatde ztn canim istemiyor bisey yemek.. Cubuk kraker yedim yatmadan ve meyvede yedim yeter

Ayni durumdayizzz (((
Bende suan yatakdayim ama migdem gurul gurul ediyor.. Ama yemiycem ya bu saatde ztn canim istemiyor bisey yemek.. Cubuk kraker yedim yatmadan ve meyvede yedim yeter
Bende yedim meyve bu kase yoğurt ama gözümü kapatıyorum tuhaf tuhaf yicekleri görüyorum eşim resmen kafayı yicek benim yuzumden dün bisi istedim gitti aldı bu sefer aldigi sey bana koktu yiyemedim sabaha kadar dolaştım evde:)

Dun bana oldu yiyorum hala gozum baska seylerde ...gunlerce ac kalmisim gibi...

Benim hamileyken mide bulantim olmadi. İstahla yedim. Hazimsizlik sikayetim vardi . Az az sık yedim. 18 kilo aldim hamilelik boyunca ama hamilelik oncesi zayiftim. Kilo yapan seyleri yemedigin surece yiyebilirsin istedigini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…