• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim ve 2 halamda beni çok üzdü!!!!

Ellibirincikisi

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
4.481
1.039
373
İstanbul
merhaba kızlar sadece içimi döküp rahatlamak ve sizdende birşeyler duymak istediğim için yazmak istedim.
5 yıl sonra hamile kaldım 2 aşılama yaptırdım olmadı sonra kendiliğinden oldu evladımı kucağıma almama son 1 ay kaldı gecen ay ablam ve kuzenlerim toplanıp küçük halamın yazlığına gittiler orda halam kalkıp hepsinin yanında ablama kardeşin için eşi ve babası arabları sattı değilmi demiş ablamda niye kardeşim için satsınlarki dediğinde halamda tüp bebek yaptırdı ya onun için demiş tabi ablam öyle bir şey yok hala eşi arabayı satalı 4 5 yıl oldu babamda sattığında kardeşim 5 aylık hamileydi demiş ama halam geç bunları deyip gülmüş başka konuya girmiş sonra ablam bunu bana söyledi ama sakın üzülme böyle düşünüyor demekki dedi bu arada halam nikahıma gelmiş bir insan değil 6.yılıma giricem bir kere evime gelmiş biri değil hamile kaldım hayırlı olsuna bile gelmedi hiçbir zaman yanımda olmadı ne tedavi gördüğümü bilmeden böyle konuşması beni çok üzdü özellikle de bu konuda konuşulması çok zoruma gitti kaldıki tüp bebekte olabilirdi ama dalga geçmek ne ya ben 5 yıl ağladım bi evlat için keşke o soruyu ablama değilde bana sorsaydı şüpheleri varsa diye düşündüm ve hiç sesimi çıkarmadan halamı faceden sildim engelledim.sonra büyük halam sordu neden böyle yaptın diye ona halama kırıldığımı benim için böyle böyle söylediğini söyledim bana büyük halam kırılmaya hakkın yok senin dedi ablam içinde pis iftiracı dedikoducu halana sordum böyle bir şey dememiş dedi diğer yiğnelerinde şahit hala demiş dedim saygısız cahil dedi bana devamlı hakaret etti bende facemi dondurdum eşimin facesinden baktım arkamdan büyük halam şöyle yazmış kaçana güle güle saygısızları iftiracıları dedikoducuları allah havale ediyorum allah belalarını verir.
sizce kızlar hakkaten benim kırılmaya hakkım yokmu ya yada kırıldığım için saygısızmı oluyorum ablamda bana bunu söylediği için iftiracı dedikoducumu oluyor anlayamıyorum bu ne çirkeflik.

ne kadar kendını bılmez aılen vr senın yahu ne bıcım hala bunlar
bence hıc muhattao olma cunku cok haklısın
tüp bebekse tüp bebek kendını acıklamak gıbı bır ugrasa gırme bıle
esın baban araba sattıysa cok afedersınde onlara gıren cıkan ne ceteresını tutuyorlar
sevıyesızler

Öyle değilmiş ama öylede olabilirmiş, İnsan evladı olsun diye evinide satabilir, arabasınıda ne var bunda çok görecek
anlayamadım..
Booşşşverinnn gitsin. Hiç üzerinde bile durmaya değmez .. Üsteleyip kendinizi savunmanıza bile gerek yok bence..
insanlar neye inanıyor ise onu değiştiremezsiniz zaten. Ablanız denilecek olanı demiş zaten bence daha fazla büyütüp
canınızıda sıkmayın böyle hassas bir döneminizde

ablan şunu deseymiş keşke babam bizim için araba da satar ev de satar sizze ne oluyor?

bu ne yaa çekmek zorunda mısın sen bunları??

bence sen hicde suclu deyilsin nasil hala ki sevinmemis hemen basa kalkmaya calismis utanmaz utanmaz bence boyle insanlar kiskancliklarini hemen yuze cikaran insanlar sen hic uzulme hamileligin keyfini cikar bence
sende Allaha hevale et birak Allahversin hepsinin karsiligini

Satmamış satabilir de .
Ayrıca onlara ne oluyor cidden .
Hiç konuşma onlarla boş ver .
Af edersin de ikisi de dengesiz insanlar .

Satmamış satabilir de .
Ayrıca onlara ne oluyor cidden .
Hiç konuşma onlarla boş ver .
Af edersin de ikisi de dengesiz insanlar .

evet erdemli olduğum için susmayı tercih ettim hiç konuşmuyorum onlar devamlı faceden bana hakaret etmeye devam ediyorlar ama umursamıyorum gerçekten dengesizler akıl sağlıklarından şüphe ettiğim için cevap vermiyorum zaten annemde dedi hiç cevap verme onlar böyle iftira atıp inkar etmeyi çok severler dedi sen bebeğine odaklan boşver senin neyine lazım hala falan dedi vallahi rahatım allah şükürler olsun kişilik saihibiyim.

sevgili arkadaşım aynısını yap demiyorum ama sana şunu anlatayım bende de lafını sözünü kendini bilmeyen 3 tane babamın kız kardeşi

var onlarda dalga geçmek iftira atma konusunda ellerine kimse su dökemez bütün kardeşlerimde olduğu gibi benle de uğraştılar o kadar

yılın birikimini kustum ve tam hatırlamasam da yaklaşık 3 yıldır hiç biriylee konuşmuyorum yanımdan geçseler tanımıyor gibi davranırım

:10: benim arkamdan hala konuşuyorlar dalga geçiyorlar bundan eminim hatta bazen kulağıma da gelir.ha onlarla konuşmamak bende

bişey eksiltti mi hayırr hatta iyiki yapmışım.benim okulu kazanmamla ilgili dalga geçtiler üni kazandım,bitirince çalışamamla ilgili dalga

geçtiler 2 yıldır kadrolu olarak çalışıyorum,evleneceğim insanla dalga geçtiler çok şükür onların imrenip hasetlik yapacağı bir evliliğim

var.biraz uzun oldu ama kendi hayatına bak ve salla gitsin.hatta sizi yıpratan insanlardan uzaklaşın diye bir laf var çok severim.

İnsan evladı için gerekirse donunu bile satacak kadar fedakar olmalı.
Halanız kardeşim bu kadar fedakar diye övüneceğine hasetliğe girişiyosa zaten o kadından alabileceğiniz hayırlı bişey yoktur.
En iyisi konuşmamanız. Kaldı ki nikahınıza bile gelmemiş yiğenisiniz siz onun.
Laf söyleme hakkını nereden buluyo?
Hamile hamile hiç canını sıkma..
Allah sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına almanı nasip eder inşallah..
Ömrü hayırlı olsun..

İnsan evladı için gerekirse donunu bile satacak kadar fedakar olmalı.
Halanız kardeşim bu kadar fedakar diye övüneceğine hasetliğe girişiyosa zaten o kadından alabileceğiniz hayırlı bişey yoktur.
En iyisi konuşmamanız. Kaldı ki nikahınıza bile gelmemiş yiğenisiniz siz onun.
Laf söyleme hakkını nereden buluyo?
Hamile hamile hiç canını sıkma..
Allah sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına almanı nasip eder inşallah..
Ömrü hayırlı olsun..

güzel dileklerin için teşekkür ederim canım bende buna kırıldım zaten hiçbirşeyime gelmeyip hiçbirşeyimde arayıp sormayan birinin hakkımda laf çıkarmasının bi mantığı yok kıskançlık işte.

çok iyi yapmışsın canım boşver hepsini kocanın,babanın arabalarından ona neymiş parasını o mu vermiş, beraber mi kazanmış ? hadi babanı anlarım kardeşidir de senin kocanın arabasının hesabını tutması gerçekten enteresan :47: sen 5 sene sonra o bebeğe kavuşacaksın hala neymiş kimmiş zaten nikahına da evine de gelmemiş mutlu gününde yanında değil mutsuz gününde yanında değil o zaten yokmuş ki ee olmayan biri sana şunu bunu dedi diye üzülmeye bile değmez bende de teyze var öyle umrumda bile değil yanımda geçse kafamı çeviriyorum bitti gitti

4 tane halam var canım 1 tanesinden nefret ediyorum.
5 yıldır konuşmuyorum.
Eminim bizim hakkımız da sağda solda atıp tutuyor.
Zaten kulağıma gelmedi de değil.
Ama inan ki gram umurumda değil.
Senin de olmasın.
İlk önce tüp bebekse tüp bebek.
O da senden babasından değil mi?
Kaldı ki öyle değil ama olsa da ne olacak.
Senin yavrun sonuçta.
İstediklerini de söylesinler.
Bir anne-baba evlatları için her şeyi yapar.
Yapmayandan şüphe edeceksin.
İhtiyacın olsa emin ol ki baban hiç gocunmadan evini de arabasını da satardı.
Bu da kimseyi ilgilendirmez.
Sizin evinize,arabanıza onlar mı para verip de sizi ev,araba sahibi yaptı sanki?
Ağzı olan herkes konuşuyor.
Kimisi dolu,kimisi boş
Sen boş konuşanları duyma bile.:34:

ne densiz insanlar var ya akraba birde akbaba olmuş hepsi
doğumuna 1 ay varmış hiç düşünme bunları Allah sana evlat nasip etmiş yıllar sonra sen mutluluğunu yaşa boşver
her günahın bedeli vardır sadece bu dünya var sanıyorlar görüşmezsin olur biter böyleleri zarardan baska bişey vermez insana

sana hak veriyorum,halan patavatsızlık edip birşeyler söylemiş ama asıl sorun ablanın gelip sana anlatması,halanı susturabılır bu olayı sana duyurmadan kapatabilirdi,zorlu sürecten sonra hamıle kalabılmışsın ablanın seni üzmeye hakkı yok,bence ablanı uyar böyle seylerde söylemesın sana bir şey

Back
X