hamileyim ve 20 lik dişim çürüdü:(

Bitterkiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
54
0
36
Ankara
36 haftalik hamileyim ve 20 lik disim çürümüş biliyosunuzdur bu disi cekmek icin ameliyat ile de cekilme ihtimali var size sorum su hamileyken dis cektirilebilir mi bide çürük erken doguma sevep olabilir deniliyor doğru mu simdiden teşekkürler kızlar

canım erken doğuma sebep olup olmadığını bilmiyorum ama bu konuda çok araştırma yaptım çnkü daha şimdiden ara ara dişlerim ağrımaya başladı benimde...ama öğrendiğim kadarıyla hamile iken diş çekilebiliyormuş...hatta bir sitede dr un cevabıydı bu...bence bir dr una danış acı çekeceğine bir önce yapılması gereken neyse onu yapmalısın...

20 lik diş ağrısı çok zordur ben o ağrıyı çok çektim ara ara yine ağrı yapıyo. iyi uyuştuktan sonra çekim sırasında acı ve ağrı olluşmuyo. inşallah en kısa sürede ağrıdan kurtulursun

Canım ben oğluma 5,5 aylık hamileyken iki tane yirmilik dişim birden cekildi. Hamileliğin ilk aylarında biraz riskli, son aylarda da otururken filan rahat olunamaz diye genelde 2.trimesterde çekiliyor. Rontgen harici sıkıntı yok. Bende cok korkuyordum ama ağrıdan artık uyuyamaz olmuştum, hic anlamadım. Hatta doktorum devam mı, yoksa başka gun mu çekelim digerini dedi, devam ettim. Yüzüm şişmedi bile. Oglusumun adını sordu doktorum, bende ya yigit, ya tuna dedim. Doktorum Tuna daha güzel dedi. Sonra da Tuna bebeğin canını yakmicam merak etme dedi. Oğlumun adına dişçi koltuğunda kesin kararı verdik yani:) hic korkma, gözünde büyütme, eğer İstanbul'daysan doktorumu öneririm. Tek tavsiyem tam teşekküllu bir hastanede ol. Ağrılarına da pamuğa karanfil yağı dok ve koy, uyusturuyor. Gecmis olsun canım. Her bebek anneden bir dis götürürmüş.. Sağlıkla gelsin bebisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…