Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hızlı yaşamanın sonucu.Merhabalar öncelikle eşimle boşanalı neredeyse 4 ay oldu anlaşamama ve dışarıda ufak bir kaza sonucu hamile olduğum bebeğimi düşürerek anlaşmalı olarak boşandık. Sonrasında yeni bir erkek arkadaş edindim ve test yaptığımda hamile olduğumu öğrendim şuan ne yapacağımı bilmiyorum ailem şuan ki erkek arkadaşımla aramdaki ilişkiden pek bir memnun değil ne yapmam gerek durumu nasıl izah edicem yardımlarınız bekliyorum ://
cok saçma bir durumMerhabalar öncelikle eşimle boşanalı neredeyse 4 ay oldu anlaşamama ve dışarıda ufak bir kaza sonucu hamile olduğum bebeğimi düşürerek anlaşmalı olarak boşandık. Sonrasında yeni bir erkek arkadaş edindim ve test yaptığımda hamile olduğumu öğrendim şuan ne yapacağımı bilmiyorum ailem şuan ki erkek arkadaşımla aramdaki ilişkiden pek bir memnun değil ne yapmam gerek durumu nasıl izah edicem yardımlarınız bekliyorum ://
Çok zor bir duruma sokmuşsunuz kendinizi. Aceleniz neydi pardon 4 ay olmuş boşanalı erkek arkadaş edinip korunmadan ilişki yaşayacak kadar. Öbür bebeği de ayrılacaksınız diye isteyerek düşürdüğünüzü zannediyorum. Bunu da aldırırsanız bir daha anne olmanız sorun olabilir. Ancak ciddi düşünüyorsanız erkek arkadaşınla, ondan hamile olduğun için evlenebilirsiniz normalde 10 ay evlenemezsin ama başkasından hamile olunca durum değişiyor ancak evlenecek mi bakalım tek çare bu. Yoksa tabii ki erkek arkadaşından olan çocuğu söyleyemezsin doğuramazsın belki kabul etmeyecek.
Buraya danısacak ne var..sevgilin de sıcak bakmış..evlen ve dogur...cocugun babası kabul ettikten sonra yasal işlem formalite...sorun aile ise bebeği ogrenince onlar da istemez 2. bi defa bebek kaybetmeni..