• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve aileme nasıl bir açıklama yapacağım?

Tugcii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2015
21
5
1
31
Merhabalar öncelikle eşimle boşanalı neredeyse 4 ay oldu anlaşamama ve dışarıda ufak bir kaza sonucu hamile olduğum bebeğimi düşürerek anlaşmalı olarak boşandık. Sonrasında yeni bir erkek arkadaş edindim ve test yaptığımda hamile olduğumu öğrendim şuan ne yapacağımı bilmiyorum ailem şuan ki erkek arkadaşımla aramdaki ilişkiden pek bir memnun değil ne yapmam gerek durumu nasıl izah edicem yardımlarınız bekliyorum ://

Yeni erkek arkadaşından tekrar mı hamilesin o kısmı anlamadım. Diğeri düştü değil mi?

Merhabalar öncelikle eşimle boşanalı neredeyse 4 ay oldu anlaşamama ve dışarıda ufak bir kaza sonucu hamile olduğum bebeğimi düşürerek anlaşmalı olarak boşandık. Sonrasında yeni bir erkek arkadaş edindim ve test yaptığımda hamile olduğumu öğrendim şuan ne yapacağımı bilmiyorum ailem şuan ki erkek arkadaşımla aramdaki ilişkiden pek bir memnun değil ne yapmam gerek durumu nasıl izah edicem yardımlarınız bekliyorum ://
O bebek kaç aylık? Boşanman kesinleşti mi? Şayet doğurursan boşanmadan itibaren 300 gün içinde doğan bebek eski eşinin sayılır.Babalık davası vs ile uğraşman gerek.işler iyice arap saçına dönmeden aldırmanı tavsiye ederim.

O bebek kaç aylık? Boşanman kesinleşti mi? Şayet doğurursan boşanmadan itibaren 300 gün içinde doğan bebek eski eşinin sayılır.Babalık davası vs ile uğraşman gerek.işler iyice arap saçına dönmeden aldırmanı tavsiye ederim.

evet eskı eş konusu var bosandıgından cok ay gecmemıs ben 4 ay dıye bılıyordum yasal sureyı 120 gun

bende bilmiyorum sabah yaptım testi :/ of moralim alt ust

Ne alaka hanimefendi acar bi babalik davasi kanitlar cocugunun babasini bunun icin cana mi kiyilir

hiç bir şey sen ne dersen olur benım ıcın problem yok.

o zaman onla evlen ve dogur ama eskı eşinle ayrılık suresı var bak bırı daha demıs 120 gun bılıyorum ben o sürede kadının bebegının kımden oldugunun bılınmesı açık olsun dıye evlenemez şartı getırılmıs. bır uye demıs kı300 gun 300 de 10 aya ama 10 degıl sanırım onu arastır da eskı esın hak ıdda edemesın dogurucaksan

Neden plansızca iş yaparsınız anlamamki.
23 çok genc ve aklının başında olması gereken bir yaş. Erkek arkadasınla ciddi dusunuyorsan mutluysan seviyosan sana bakabilecekse bir an önce
bu işin adını koyun derim şayet daha doğmamış bir çocuğun hayatı söz konusu hiç bir günahı yok onu dusunmek zorundasın, aileni karşına al ve acıkla bu senin hayatın bebek senin bebeğin 5 kere bağırırlar 10 kere evden atarlar nereye kadar? Sahip cıkarlar sende onların kız çocuğusun.

Back
X