E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
acaba çocuk olunca sizin geçinemeyeceğinizi,
çocuğa bakamayacağınızı mı düşünüyorlar?
kaçtığınız için hala kızgınlar belli ki..
canım en güzelii,yapabileceğin en iyi şay huzurun ve mutluluğun için annelerle ayrılman.Yani onlardan uzak yerde otur.Gerekirse şehir değiştir.Başka çaren yok gibi.Peki kayınvaliden yada kayınpederin varmı.??
biliyorum aileme fazla yüz verdim ama onlardan başka gidebileceğim bir arkadaşım yada akrabamız olmadığı için mecburen sıkıldığım için hergün gittim..ve eşim de saolsn tek kelime etmedi.inann sanki az sonra biri beni öldürücekmiş gibi heycanlı ve korku doluyum.özellikle ağbim aklıma gelince karnıma sancılar griyor.onlar bana yaşım küçük olduğu için
henüz açıköğretim üni okuduğum için ve evimiz kira ..
ikimiz de çalışıp para biriktirip ev alıız umudumuz vardı diye..
birde olaya anne baba gözüyle bakalım
19 yaşındaki kızınız tahsilinin yarım kalması riskine rağmen sizden izinsiz kaçarak evlenmiş
aile kızını affetmiş yada affedermiş gibi gözükmüş
gözümüzün önünde olsun gibilerinden yakınlarında bir eve koymuş a.s
ve ısrarla bir müddet çocuk yapmamasını evliliğinin oturmasını istemiş
sebeb evlilik inandırıcı gelmiyor nedense iki gencin çılgınlığı yada geçiçi bir hevesi olarak düşünüyorlar a.s
çünki binlerce örnek var etrafımızda ortada kalan çocuklar a.s
ve kızınız tüm ısrarlara rağmen kendi geleceği ni oturtamamışken hamile kalıyor
bu durumda tepkiniz ne olurdu ve 19 yaşında
lütfen hanımlar hepinizi empatiye davet ediyorum CADIARZU
:çok üzgünüm:19 yaşındayım ve 11 aylık evliyim.hamile olduğumu öğrendiğimden beri ne hissedeceğimi şaşırdım3 haftalık hamileyim.henüz bebeğim çok küçük eşim çok sevindi aslında ama ben ailemin tepkısınden çok korkuyorum:a015:
dün anneme bahsettmn hamile olduğumdaan ve duymadığım hakaret kalmadı.:çok üzgünüm:yok utanmıyormuşmuyum ben 30 yaşında bekar ağbim varken hamile kalmaya..
bundan sonra düş yakamdan dedi..bir yanlış yaptın kaçarak 2. yanlışı yapma dedik sana dinlemedin ne halin varsa gör bundan sonra dedi:çok üzgünüm:babamla ağbimin tepkısınden çok korkuyorum.geceleri eşimle uyku uyuyamıyoruz.neden bu kadar önemsiyorum bilmiyorum ama çok kötüyüm.karnım ağrıyor süreklü strestten.kimbilir nasıl anlatıcak babamlara.benm ailem çok konuşan insanlardır.her fırsatta iğneleyici laf sokmadan durmuyorlardı.ben şimdi ne yapcm.yaşım çok mu küçük anlamıyorum..uzun yazdım özür dilerim ama ailemin tepkisinden sevinemyrz hiç.çok stresliyim bebeğime zarar verr mi bu.ne yapmm lazım bilmyrm nolur yardım vedin bana:a015::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
19 yaşındaki kızınız tahsilinin yarım kalması riskine rağmen sizden izinsiz kaçarak evlenmiş
sebeb evlilik inandırıcı gelmiyor nedense iki gencin çılgınlığı yada geçiçi bir hevesi olarak düşünüyorlar a.s
tmm sende doğru yönden bakıyorsun ama benm hamilelil olaym nasl oldu anltym size:
eşimde varukosel çıktı %80 hareketsizlik vardı ve doktor amelyat olmadan çocuk sahibi olman çok zor demiş bizde buna güvenerek birkaç kez korunmamıştk...
O kadar haklısınız ki...
Peki ne yapmalı?
Anne bu şekilde ters davranarak kızını kendinden daha çok uzaklaştırmaz mı?
Yarın bir sorunu olsa kız anneye açılmakta zorlanmayacak mı?
Allahım saklasın,evliliği yürümediğinde kime sığınacak peki?
:çok üzgünüm:19 yaşındayım ve 11 aylık evliyim.hamile olduğumu öğrendiğimden beri ne hissedeceğimi şaşırdım3 haftalık hamileyim.henüz bebeğim çok küçük eşim çok sevindi aslında ama ben ailemin tepkısınden çok korkuyorum:a015:
dün anneme bahsettmn hamile olduğumdaan ve duymadığım hakaret kalmadı.:çok üzgünüm:yok utanmıyormuşmuyum ben 30 yaşında bekar ağbim varken hamile kalmaya..
bundan sonra düş yakamdan dedi..bir yanlış yaptın kaçarak 2. yanlışı yapma dedik sana dinlemedin ne halin varsa gör bundan sonra dedi:çok üzgünüm:babamla ağbimin tepkısınden çok korkuyorum.geceleri eşimle uyku uyuyamıyoruz.neden bu kadar önemsiyorum bilmiyorum ama çok kötüyüm.karnım ağrıyor süreklü strestten.kimbilir nasıl anlatıcak babamlara.benm ailem çok konuşan insanlardır.her fırsatta iğneleyici laf sokmadan durmuyorlardı.ben şimdi ne yapcm.yaşım çok mu küçük anlamıyorum..uzun yazdım özür dilerim ama ailemin tepkisinden sevinemyrz hiç.çok stresliyim bebeğime zarar verr mi bu.ne yapmm lazım bilmyrm nolur yardım vedin bana:a015::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?