hamileyim ve aldatıldım :(

parmak_cocuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
16
0
36
İstanbul
Kızlar çok kötü durumdayım. Bir gün buraya böyle bir konu açacağım hiç aklıma gelmezdi. 8,5 aylık hamileyim ve eşimin beni aldattığını öğrendim. Öyle bir çıkmaz içindeyim ki ne yapacağımı bilmez durumdayım. Kabullenemiyorum hazmedemiyorum. Hamile olmasam hiç durmazdım ama oğlumun babasız büyüyüp bir yanının hep eksik kalma düşüncesi beni kahrediyor. Sadece çocuk için devam etmek tabiki doğru değil ama kafam allak bullak ne yapacağımı bilmiyorum. Telefonunun dökümanını yakaladım. Sürekli konuşup mesajlaşmışlar görüşmüşler daha bir çok şey var tabii... Artık görüşmüyoruz bitti bir hataydı falan diyor ama ne kadar güvenebilirim bilmiyorum. Şuan benim amacım onların bu 1 aylık mesaj dökümlerini bulabilmek ama bulamıyorum neler yaşamışlar nekadar ne konuşmuşlar ancak bunları öğrenirsem devam yada ayrılık kararı alabilirim. Ama bunu nasıl elde ederim işte bunu bilmiyorum ne olur bana akıl verin arkadaşlar yardım edin...

keşke şuan yazılara dökülebilicek kelimelerim olsaydı
sen onun çocuğunu taşı ve karşılığı aldatılmak olsun ayrıl diyemem sana ama iyi bir derse ihtiyacı var en azından şuan evden gitmesini söyle çocuğun doğduktan sonrada bir süre gösterme belki aklı başına gelir ama bilmiyorum allah yardımcın olsun

Sakin ol unutma hamilesin...

Mesaj dökümünü tam alabilir misin bilmiyorum,

ancak eşin hangi hattı kullanıyorsa onun wep sitesine girip şifreyle birlikte

geçmiş fatura kullanım hareketlerini görebilirsin.

Canım benim. Allah yardımcın olsun ama önce kendine en azından karnındaki bebeğin için çok dikkat et lütfen. Çok zor bir durum ne desem olmuyor. Ama mesajlarını eşin isterse operatörden isteyip çıkarabilir diye biliyorum.:43:

olan olmuş ama boşanmayı düşünmüyorsanız keşke gördüğünüzü belli etmeseydiniz. bence bundan sonra da daha fazla araştırmaya girmeyin. bu saatten sonra tek yapacağınız şey söylediklerine inanmış görünmek olmalı. tabi dediğim gibi boşanmayacaksanız.

böyle erkeklerden nefret ediyorumm:47::47::47:
gül gibi karin var hamile ona ilgi gösterecegine gidip elin karilariyla:57::57::57:

üzülme canim hamilesin bebegini düsün.yazik seninle birlikte üzülüyor oda.
allah yardimcin olsun.

böyle erkeklerden nefret ediyorumm:47::47::47:
gül gibi karin var hamile ona ilgi gösterecegine gidip elin karilariyla:57::57::57:

üzülme canim hamilesin bebegini düsün.yazik seninle birlikte üzülüyor oda.
allah yardimcin olsun.

bizler yavrularımızı dünyaya getirebilmek için nelerden vazgeçiyoruz nelere katlanıyoruz onlar birkaç ay boşluktan faydalanıp neler yapıyorlar.

Sakin ol unutma hamilesin...

Mesaj dökümünü tam alabilir misin bilmiyorum,

ancak eşin hangi hattı kullanıyorsa onun wep sitesine girip şifreyle birlikte

geçmiş fatura kullanım hareketlerini görebilirsin.

canım bunu yaptım böyle buldum zaten görüştüklerini
eşim turkcell hat kullanıyor şuan bu hattan bi görüşmeleri yok ama belkide başka hat aldı hala görüşüyor ya da görüşmüyor bilemiyorum işte güvenemiyorum.
Eşimin isteğiyle mesaj içeriği operatörden belki bulunabilir ama o böyle bir talepte bulunmaz. Bunu nasıl bulabilirim bilmiyorum çıldırıcam günlerdir yiyip içimiyorum uyumuyorum biliyorum çocuğum için kendime dikkat etmem lazım ama olmuyoooorrr :43:

olan olmuş ama boşanmayı düşünmüyorsanız keşke gördüğünüzü belli etmeseydiniz. bence bundan sonra da daha fazla araştırmaya girmeyin. bu saatten sonra tek yapacağınız şey söylediklerine inanmış görünmek olmalı. tabi dediğim gibi boşanmayacaksanız.

ay bu nasıl yapılır bile bile aldatılmak olur mu. Şu an çocuğum için belki affedebilirim ama tabiki araştırma içinde olacağım ufak bir yanlışını görürsem...

boşanmak istediğinizi söyleseniz bile böyle bir talepte bulunmaz mı gerçekten?:59:

peki cinsellik için olan bir beraberlik miymiş yoksa uzun süreli ciddi birşey mi? Öğrenebildiniz mi?

daha anne karnında bebeğin ve tabi annenin yaşadıklarına bak ...affetsen bile içinden cıkabilecek mi sanki yarası hep kalacak..ben öyle babaya evladımı bile göstermem bunu yapmaya hakkı yok

boşanmak istediğinizi söyleseniz bile böyle bir talepte bulunmaz mı gerçekten?:59:

peki cinsellik için olan bir beraberlik miymiş yoksa uzun süreli ciddi birşey mi? Öğrenebildiniz mi?

Cinsellik için değil cnm hoşlanmış bi sıcaklık hissetmiş miş mişte mişmiş işte. Zaten bunlar benim canımı çok yakıyooor.

ay bu nasıl yapılır bile bile aldatılmak olur mu. Şu an çocuğum için belki affedebilirim ama tabiki araştırma içinde olacağım ufak bir yanlışını görürsem...

daha fazlasını öğrenirseniz daha çok bilerek aldatılmış olacaksınız ve bu sizi daha çok üzecek bence. bunun araştırmasını yapacaksanız bile en azından çocuğunuzu kucağınıza alana kadar erteleyin bence. gerekirse bir süre uzaklaşın birbirinizden.

Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın,hamilelik kadının rahat hareket edemediği,kocasıyla sevgi dışında fiziksel temasın minimuma indiği bir dönem bir nevi bebeklerimiz için çektiğimiz "hastalık dönemi" gibi birşey.kendisi beyefendinin kolu baakları kırılsaydı sizinle tensel yakınlaşma yaşayamayacak olsaydı,o zaman siz başka bir adamdan mı hoşlanacaktınız,sonra da bir anlık hataydı deseniz bile kabullenecekmiydi?
Nefret ediyorum nefret uçkur düşkünlüğünden...Kendinizde hiçbir kabahat aramayın,kocanız suçlu,ve daha birsürü şey ama burda kocanıza saydırmamı istemezsiniz diye kesiyorum.
bebekcikin doğmasına kaç gün kalmış şurda,adamın yaptığına bak,kadın kim tanıdığınz birimi?yoksa kim...kocanızın evli olduğunu bile bile gelmişse yanına ondan da hesap sorun,tabi en çok eşinizden...
Allah yardımcınız olsun,bebeğinize sıhhat size sabır versin.

canım ilk önce kendini sakın siniri sokma bebeğe de kendine de zarar vermekten başka bişiy eline geçmezz beddua edesim geldi eşine ama işte neyse msj ları ancak dava açarsan kamu davası öle alabilirsin mahkeme kararrıyla ondan başka imkanı yok alamazsın kaldıki boşveryaranı kanatmak tan başka hiç bi işe yaramaz bu şu halinin tadını çıkarmaya bak kocan yüzünden şu mutlu olucağın anları çöpe atma bırak onla ilgilenme bence yokmuş gibi davran en iyisi o ayrılmayıda hemen düşünme bide piskologa başvur bence hamile oldugun için hormonların seni yanlış yönlendirmesinn çok üzüldüm inş atlatırsınızzz :43:

bellki aldatılmışsın fiziksel yada psikolojik farketmez sana tavsiyem şu olacak

ihanet boşanma sebebi değil bence önemli olan bu süreçte yaşananlar ve kocanın sana davranışları neyse;

eğer boşanmayı düşünmüyorsan asla telefon dökümlerini araştırma o kadını araştırma sorma sorgulama

bunları bilipte ayrılmamak daha acı değil mi? demiyecekmi kocan ben naparsam yapayım ayrılmayacak benle...

asla tehdit etme onu uygula...

eğerki boşanacaksan düşün
kendine ve çocuğuna alnın havada bir gelecek sunabilecekmisin kimseye eyvallah etmeden

çünkü çocuk öylede böylede büyüyor hiçte öyle depresif manyak faln olmuyorlar

önce sen ... sen ne istiyorsun

geçmiş olsun....
tekrardan yaparmı düşüncesiyle yaşamak zordur ...sürekli telf kurcalamalar..dışarı çıksa acaba nerde diye düşünmeler..bebeği değil önce kendini düşün....
yeniden yaparmı yapmazmı bunu en iyi sen bilirsin
amacı neymiş sonuçta ne olacak msjlaştı konuştu görüştü fln fln....
sonunda senle ayrılıp o kişiylemi ilişki kuracaktı?

canım çok üzüldüm ama bebeğin için stres yapma ama cinsel anlamdada beraberlik varsa zaten kendiliğinden yürümez bir evlilik iyi düşün canım benm çok zor bir durum allah yardımcın olsun

Back
X