Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamilelikte baş ağrısı çok normal. benim de migrenim var ve dayanılmayacak ağrılarım oluyor.
ama günde 4-5 parolede çok şaşırdımbence çok fazla
başına buz kompresi yap.biraz koy biraz çek. masaj yap. olmadı sıkıca bir eşarpla bağla. peçeteye kolonyo ve karabiber döküp başına koy. biraz yakacak. o da iyi gelebilir.
yani bunları dene ilaç almaktansa...
o kadar hap içmeee![]()
cok teşekkür ederim cvp ve önerilerin için bende suan
tülbentle başımı iyice sardım camıda actm biraz hava aldım iyi geliyo
içmemeye çalışyrm ilacı dediklerinide yapıcam ilaç içmektense saol tekrardan![]()
benimde çok baş oluyor doktor bana minoset verdi. günde 3 kez içebilrisin dedi. çok sıkısınca içiyorum.
Allah şifanı versin cnm. Rabbimbebeğinide sağ salim kucağına almayı nasip etsin![]()
benimde çok baş oluyor doktor bana minoset verdi. günde 3 kez içebilrisin dedi. çok sıkısınca içiyorum.
Hamileyken benim doktorum da parol önermişti..Gerçi ben içmedim ama sen içersen de eğer biri geçirme bence..Parolun bir zararı yok..Emzirirken de verilen nadir ilaçlardan biri yani..Gerçi "Umutluay"ın da söylediği gibi en iyisi doğal yöntemler...Mesela bana masaj çok iyi geliyordu..Allah bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin![]()