hamileyim ve başım ağrıyoo

emelmurat

RABBİME EMANETSİN PAŞAAMM
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
250
1
116
İstanbul
hanımlr 12+3 günlük hamileyim ve başım cok agrıyo dr aradım
günde 4-5 tane parol içebilirsin dedi ama ben genede korkuyorm
bu durumu yaşayan varmı ilaç içmek zorunda kalan:37:

hamilelikte baş ağrısı çok normal. benim de migrenim var ve dayanılmayacak ağrılarım oluyor.
ama günde 4-5 parolede çok şaşırdım:53::53::53: bence çok fazla:50::50:
başına buz kompresi yap.biraz koy biraz çek. masaj yap. olmadı sıkıca bir eşarpla bağla. peçeteye kolonyo ve karabiber döküp başına koy. biraz yakacak. o da iyi gelebilir.
yani bunları dene ilaç almaktansa...
o kadar hap içmeee:50::50:

hamilelikte baş ağrısı çok normal. benim de migrenim var ve dayanılmayacak ağrılarım oluyor.
ama günde 4-5 parolede çok şaşırdım:53::53::53: bence çok fazla:50::50:
başına buz kompresi yap.biraz koy biraz çek. masaj yap. olmadı sıkıca bir eşarpla bağla. peçeteye kolonyo ve karabiber döküp başına koy. biraz yakacak. o da iyi gelebilir.
yani bunları dene ilaç almaktansa...
o kadar hap içmeee:50::50:

cok teşekkür ederim cvp ve önerilerin için bende suan
tülbentle başımı iyice sardım camıda actm biraz hava aldım iyi geliyo
içmemeye çalışyrm ilacı dediklerinide yapıcam ilaç içmektense saol tekrardan:3:

benimde çok baş oluyor doktor bana minoset verdi. günde 3 kez içebilrisin dedi. çok sıkısınca içiyorum.

cok teşekkür ederim cvp ve önerilerin için bende suan
tülbentle başımı iyice sardım camıda actm biraz hava aldım iyi geliyo
içmemeye çalışyrm ilacı dediklerinide yapıcam ilaç içmektense saol tekrardan:3:

Allah şifanı versin cnm. Rabbimbebeğinide sağ salim kucağına almayı nasip etsin:16:

Hamileyken benim doktorum da parol önermişti..Gerçi ben içmedim ama sen içersen de eğer biri geçirme bence..Parolun bir zararı yok..Emzirirken de verilen nadir ilaçlardan biri yani..Gerçi "Umutluay"ın da söylediği gibi en iyisi doğal yöntemler...Mesela bana masaj çok iyi geliyordu..Allah bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin:nazar:

Hamileyken benim doktorum da parol önermişti..Gerçi ben içmedim ama sen içersen de eğer biri geçirme bence..Parolun bir zararı yok..Emzirirken de verilen nadir ilaçlardan biri yani..Gerçi "Umutluay"ın da söylediği gibi en iyisi doğal yöntemler...Mesela bana masaj çok iyi geliyordu..Allah bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin:nazar:

cok saol cnm ya vallahi beni rahatlattınız başım hafifledi bide lodos var oda baş agrısını tetikliyo
onuda öğrendim rabbim herkesin şifasını versin
allah razı olsun bebeğim için ettiğin dua için seninde beişini korusun rabbim:nazar::nazar:

benim de iki hafta önce tam üç gün süren bir baş ağrım oldu, hayatımda hiç böyle bir baş ağrısı çekmemiştim. Başıma ensemden gelen çok kötü bir basınç oluyordu. Dr. bana da günde iki üç tane minoset içerbilirsin dedi. Ben sadece iki tane içtim, etkisi 3-4 saat anca sürüyor sonra yine aynı ağrı başlıyordu. Ben de zararı olur diye daha fazla içmedim, ağrıyı çektim. Bana ağrı kesici bir fitil önerdi sonra ama kullanmadım onu. Neyse 4. gün sabah kaltığımda hiçbir şey yoktu, inşallah bir daha da olmaz.

ben başım ağrıdığında bir limonu sıkıp yarım su bardağı suya katıp içiyordum. baya faydasını gördüm, istersen bir dene..

Benim de o haftalarda başım çok ağrıyordu.
ilaçsız atlattım o dönemi çok şükür.zaten 2 haftada geçti.
bir arkadaş başa buz koymayı önermiş.
kayınvalidem benim alnıma patates koymuştu.2 saat kadar uyumuşum öyle :1: faydasını gördüm yani
yine tv de bir doktor söylemişti.başım ağrıyınca uzanıyordum.eşim sol elimin baş parmak ile işaret parmağı arasına 4 dk kadar baskı uyguluyordu. bu yöntem de işe yaradı bende.
dilerim tez zamanda atlatırsınız kızlar

selam canım bnmde çok sık başım ağrır ve migren hastasıyım baş ağrısını alası bende:) ama gebeliğim boyunca kesinlikle ilaç kullanmadım dayandım bebeğim için gebelikten önce DE her başım ağrıdığın da kesinlikle ilaç almam sana da almanı önermem.

Back
X