İlk defa bir forum sitesine yazıyorum. Çünkü çıkmazdayım. Doğru olan karar ne bilemiyorum. 8 haftalık hamileyim ve bebeğim olacağı için çok mutluyum. Eşim le severek evlendik . Anlaşmazlıklar, tartışmalarımız tabi ki de oluyordu. Ama çok değişti belki de hep böyleydi ben görmek istemiyordum bilemiyorum. Hamileyim ve 2 -3 günde bir ağlamaktan sürekli üzülmekten ne yapacağımı bilmiyorum. Bağırıyor, kötü davranıyor. Hamile olmama rağmen gerekli ilgi alaka sabrı göstermiyor ki benim nazlanmak gibi bir lüksüm yok ne yazık ki. Hep umursamaz, soğuk , ve suskun. Ben hep yapıcı ılımlı ama artık hassas bir dönemde olduğum için sabrım yok. Bu çocuğu sağlıklı bir şekilde nasıl dünyaya getireceğim. Sonrasında çocuğa bu halleri yansımayacak mı. Bu stres üzüntüden kanamalarım , ağrılarım düşük tehlikem vardı .Son bir haftadır yoktu bunu bile bile böyle davranması tekrar beni başa döndürdü. Çocuğu istiyorum ama ona iyi bir anne baba olamayacaksak dünyaya getirmek suç değil mi?
Kimsenin bu durumlardan haberi yok ne yapmalıyım kararsızım .Eşimden boşanıp ailemin yanında çocuğu dünyaya getireyim diye düşünüyorum anne baba ayrı çok zor çocuk ve benim açımdan. Aldırsam hiç vicdanım ve aklım buna yatmıyor belki herkes açısından dahi iyi olur. yorumlarınızı bekliyorum.