Esinbanu,
Zaten çocuk kararını eşimle birlikte aldık. Düzene girmişti evliliğimiz.
Ailesi çok geçimsiz . Anne baba öyle bir ailede yetişen birinin böyle davranması normal olsa gerek. Ne gördüyse onu uyguluyor. Evlendiğimizden bu yana onu çok değiştirdim.
Evde bana yardımcı oluyor. İkimizde çalışıyoruz sonuçta. Ne biliyim daha birçok konu da. Zamanla anlıyor beni hakta veriyor.30 senesini ailesiyle geçirmiş bir insan bir anda da değişemez herhalde. Yaptıklarını onaylamıyorum ztn ama anlamak için elimden geleni yapıyorum.
bu soruları soruyorum ztn kendime. Çocuğu aldırmış olsam evliliğe devam edermiyim sanıyorsun .Hayatıma anlam veren 2 büyük etkenden bahsediyoruz. Biri gidince diğeri de gider ztn.
Simdi ben sizi yanlis mi anladim, caresiz kalmis bir sekilde bizden bir fikir isteyen siz degilmiydiniz? Ki yorumum karsisinda
aslan kesilmis kocanizi savunuyorsunuz.
Madem bu kadar bilinclisiniz ve esinize toz kondurmuyorsunuz o halde dogurun.
Evlilige devam edip etmeyeceginiz benim zerre kadar umrumda degil, sonucta herkes kendi
hayatini yasar ve sorumlulugunu tasimak zorundadir. Ama böyle kocasindan dert yanip sonra ona toz kondurmayanlar
karsisinda nutkum tutuluyor. Üstelik hamilelik hastalik degildir, her dengesiz davranisi hamileyime baglamak
insanin sadece kendini kandirmasidir.
Simdi nasil istiyorsaniz öyle davranin...Bana ne, hatta bize ne.