hamileyim ve bebeğimde pesekinovarus yani çarpık ayak sendromu çıktı yardım..

benim babanemde amcanında öyleydi dedi kundakla düzelttim dedi ama şimdi benimki kötü geliyo bana doktorlarmı abartıyo bilemiyorum allahım dert verdi dermanınıda verir inş..

merhaba gamzeli senin bebeğinin ayaklarını nasıl oldu şu anada aynı sorun bendede var 2 gün önce öğrendim

Benim arkadaşımın da bebeği bir ayağı içe dönük doğmuştu hastanede hemen ameliyat falan dediler.Onlar başka doktora gösterdi doktor kesinlikle ameliyatlaık bişey yok masajla düzelir dedi ve şu an1 yaşında hiç bir problemi yok.Onun da bir arkadaşının bebeğinin her iki ayağı hem içe dönük hem de tabanları yukarı doğru bakacak şekilde doğmuş.Amerika'da doğum yapmış o.Amerika'daki doktor Türkiye'de sana mutlaka ameliyat diyecekler sakın yaptırma masajla düzelecek demiş ve gerçekten onun da masajla düzelmiş.
Eğer bebekte başka bi anomali yoksa tek başına ayaklarının içe dönük olmasını dert etmeyin.Tabii ki insan yavrusunun herşeyiyle sorunsuz olmasını ister.Allah çaresiz dert vermesin.Sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.

geçmiş olsun canım.
bende inanıyorum düzeleceğine.
annem tüm yeğenlerimi kundaklamıştı ve derdiki bebeklerinizin bacakları düzgün olur.
demek doğruymuş...
bende kundaklamayı düşünüyorum bebeğimi.
eskilerin vardır bir bildiği.
ama bu doktorlar insanı nasıl strese sokacaklarını çok iyi biliyorlar
banada kalbinde ritim bozukluğu var demişti ayrıntılıda doktor.
ah neler çektim.
fetal eko çekindik hiç bişiy çıkmadı çok şükür...
ama o 1 hafta kendimi mahvettim resmen...
inan senin bebeğininde hiç bişiyi çıkmayacak...
sağlıklı doğumlar...

Merhaba çok uzun amansız olmuş ama sonuç nedir acaba ? Bende aynı durumdayım şuan

Back
X