hamileyim ve beyaz saçlarla başım dertte

hesnam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
483
165
73
Kütahya
Arkadaşlar hamileyim 23haftalık. Ancak beyaz saçlar iyice sırıtmaya başladı. Çok fazla beyazım var. Boyamak istiyorum ancak cesarette edemiyorum. Lütfen bana bi çare bulun ((((

canım ben boyadım, baya bir beyazım vardı çok araştırdım inoa bitkisel boya ile boyadım kalıcılığı baya yüksek 1.5 ay geçti hala beyazım çıkmadı. ama yine de sen bilirsin.

Arkadaşlar hamileyim 23haftalık. Ancak beyaz saçlar iyice sırıtmaya başladı. Çok fazla beyazım var. Boyamak istiyorum ancak cesarette edemiyorum. Lütfen bana bi çare bulun ((((
Naturtint diye bi marka var canım. Ben doktoruma sordum eşim karışıyor diye boyatamıyordum. Amonyak yoksa boyada sorun yok dedi. Amonyak içermiyor o boya. Önerirm

Naturtint diye bi marka var canım. Ben doktoruma sordum eşim karışıyor diye boyatamıyordum. Amonyak yoksa boyada sorun yok dedi. Amonyak içermiyor o boya. Önerirm
Aynen canım benimde eşim bişey olsa bunu bahane edip suçlar hemen. Sırf bu yüzden boyamıyorum. Başka bir çözüm bulmaya çalıştım ama maalesef Yok

Benimde beyazlar aynı durumda ancak doktorum boyamak yasak dedi.. Beyazlarımla yaşamaya devam

Benim de beyazlarım var ama ne olur ne olmaz diye boyamadım.
Ne gerek var, doğumdan sonra zaten değiştireceğim saç rengimi de stilimi de kısmetse.

kızlar aynı problem bende de var simsiyah saçlarım var sadece beyazlarim boyaniyordu şimdi ise yapamıyorum ne olcak bilmiyorum

saç bantı falan kullan belki görüntüyü biraz hafifletir. ay saç beyazı dert değilde doğumdan sonra bile olsa çözülür ama şu hamilelik lekeleri varya Allah ondan vermesin benim başım dertte:)

Kına deneyebilirsiniz. Bazi karisimlarla degisik renkler yapiyorlar siyah falan. Tabi zararli midir bilmem. Ben de en son adetimde boyamistim saclarimi. 4 ay oldu. Ama onunla ugrasacak halim bile yok. Hamilelik zor geciyor.

saç bantı falan kullan belki görüntüyü biraz hafifletir. ay saç beyazı dert değilde doğumdan sonra bile olsa çözülür ama şu hamilelik lekeleri varya Allah ondan vermesin benim başım dertte:)
hamilelik lekeleri nedir?

Ben de boyamak istiyorum ama cesaret edemiyorum. Herhangi bir olumsuzlukta boya yaptım da ondan oldu diye kendimi.suclarim diye erteliyorum ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…