Naturtint diye bi marka var canım. Ben doktoruma sordum eşim karışıyor diye boyatamıyordum. Amonyak yoksa boyada sorun yok dedi. Amonyak içermiyor o boya. ÖnerirmArkadaşlar hamileyim 23haftalık. Ancak beyaz saçlar iyice sırıtmaya başladı. Çok fazla beyazım var. Boyamak istiyorum ancak cesarette edemiyorum. Lütfen bana bi çare bulun((((
Aynen canım benimde eşim bişey olsa bunu bahane edip suçlar hemen. Sırf bu yüzden boyamıyorum. Başka bir çözüm bulmaya çalıştım ama maalesef YokNaturtint diye bi marka var canım. Ben doktoruma sordum eşim karışıyor diye boyatamıyordum. Amonyak yoksa boyada sorun yok dedi. Amonyak içermiyor o boya. Önerirm
Kötü olmuş. Eşim doktorla konuşunca ikna olduAynen canım benimde eşim bişey olsa bunu bahane edip suçlar hemen. Sırf bu yüzden boyamıyorum. Başka bir çözüm bulmaya çalıştım ama maalesef Yok
kızlar aynı problem bende de var simsiyah saçlarım var sadece beyazlarim boyaniyordu şimdi ise yapamıyorum ne olcak bilmiyorum[/QUOTE sizin saçlar siyahsa kınada yapabilirsiniz bence benim daha 3ayım var ozaman kadar kardan adam olurum heralde
hamilelik lekeleri nedir?saç bantı falan kullan belki görüntüyü biraz hafifletir. ay saç beyazı dert değilde doğumdan sonra bile olsa çözülür ama şu hamilelik lekeleri varya Allah ondan vermesin benim başım dertte:)
yüzümde falan hamilelikten ötürü koyu lekeler oluştuhamilelik lekeleri nedir?
ilk defa duyuyorum, inşalah kısa zamanda geçer canımyüzümde falan hamilelikten ötürü koyu lekeler oluştu
saol canım aslında baya bilindik bir sorunilk defa duyuyorum, inşalah kısa zamanda geçer canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?