• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve boşanmak istiyorum

Benim ikinci hamileliğim, eşim sinirime dokunmaya başladı bile yemek yemesi sesli, yurumesi fazla sesli mutfakta çay doldururken bile sesli, bunlar ben hamile değilken de öyleydi ama gözüme bu kadar batmıyordu, sizin de hayatınızda kısa sürede birçok değişim olmuş bence bir süre daha düşünün bu konuyu

Hayır canım çalışmıyorum kadınsal bir rahatsızlığım vardı o yüzden planlı olan bir bebek degildi aniden oldu öncesinde zaten korunmadan hamile kalamıyordum
Burayı anlamadım. Korunmadan hamile kalamıyordum??? Yani hamile kalamadigin için hiç korunmadin doğru mu anladım ?

Hayır canım çalışmıyorum kadınsal bir rahatsızlığım vardı o yüzden planlı olan bir bebek degildi aniden oldu öncesinde zaten korunmadan hamile kalamıyordum
Hamile kalamıyorum muydun? 10 aylık evlisin 5 aylık hamilesin ?

Merhaba arkadaşlar 10 aydır evliyim ve 5 aylık hamileyim . Hamilelik sürecinde eşimden çok soğudum herkes hormonlar diyor ama maalesef asla tahammül edemiyorum . Oda zaten hamileyim diye üstüme titremiyor . Ailem başka şehirde ben başka şehirdeyim bayramda onlara gittiğimizde ordan dönmek istemedim evime geldiğimde kendımı çok yalnız hissediyorum . Napıcam bilmiyorum . Eşimin ailesinide hıc sevmiyorum annesi beni 5 aydır bir kere bile görmeye gelmedi kötü bi hamilelik geçirdim mide bulantısı kusma falan yeni yeni azaldı hıc demedi ki yemek yapıyım varmı bişeye ihtiyacın diye . Kendimi değerli görmüyorum. Bu yüzdende boşanmak istiyorum sadece yapabilirmiyim güçlü olurmuyum diye çok düşünüyorum . Akıl verirmisiniz
Eşinizle aranızda daha önceden problemler var mıydı?kayınvalideniz sizinle uğraşmıyorsa huzurunuz bozmıyorsa boşverin onları.Bi de kadın neden gelip size yemek yapsın ki ?ona güvenerek mi bu çocuğu yaptınız ? Kusura bakmayın kimse kimseye bi şey yapmak zorunda değil.Evlilik demek sorumlukları kabul etmek demektir.Kendi değerinizi kendiniz bilin kimseden bi beklentiye girmeyin.Bu sayede kafanız faha rahat olur.Ha eşinizle sorununuz varsa onunlq konuşun.Daha çok yenisiniz ortada ciddi bi şey göremedim

Bebeğiniz doğsun bir süre bakın lohusalığı atlattıktan sonra hala aynı fikirde olursanız bunu düşünün bence. Çünkü insan hamileyken bir miktar soğuyor. Her davranışı batıyor.

Evlenmeden önce arabam vardı param vardı demişsiniz nerde onlar evlenince yok mu oldular

Benim ikinci hamileliğim, eşim sinirime dokunmaya başladı bile yemek yemesi sesli, yurumesi fazla sesli mutfakta çay doldururken bile sesli, bunlar ben hamile değilken de öyleydi ama gözüme bu kadar batmıyordu, sizin de hayatınızda kısa sürede birçok değişim olmuş bence bir süre daha düşünün bu konuyu
Bununla nasıl baş ediyorsunuz peki 🙂↕️

Bebeğiniz doğsun bir süre bakın lohusalığı atlattıktan sonra hala aynı fikirde olursanız bunu düşünün bence. Çünkü insan hamileyken bir miktar soğuyor. Her davranışı batıyor.
Keşke bir miktar olsa ya çok aşırı soğudum beni böyle öpmesini bile istemiyorum inanılmaz kokuyor gibi gerçi oda sigra içiyor ve benim midemin bulanmasına rağmen ellerini ağzını yıkamadan yanıma geliyor çok umursamaz yani herşeyi batıyor o yüzden

Kaza yapmıştım arabanın geri kalan parasını eşim aldı ve evlendıkten sonrada çalışmama izin vermedi
Ben asla anlamıyorum. Araba sizin evlilik öncesi zamaniniza aitse niye geri kalan parayı veriyorsunuz? Çalışma izni bambaşka bir şey zaten niye izin istiyorsunuz? Hamilesiniz çalışma izni yok... Adam sizi cepte görüyor o yüzden değer vermeyi bırakmış. Erkek milletinin her dediğine tamam dediğinizde daha değerli olmuyorsunuz.

Keşke bir miktar olsa ya çok aşırı soğudum beni böyle öpmesini bile istemiyorum inanılmaz kokuyor gibi gerçi oda sigra içiyor ve benim midemin bulanmasına rağmen ellerini ağzını yıkamadan yanıma geliyor çok umursamaz yani herşeyi batıyor o yüzden
Bakın siz adamlar için iş hayatından maddi gücünüzden vazgeçiyorsunuz ama adamlar sizin için şu kadarlık bile şey yapmıyor. Yapmayın ya.

Merhaba arkadaşlar 10 aydır evliyim ve 5 aylık hamileyim . Hamilelik sürecinde eşimden çok soğudum herkes hormonlar diyor ama maalesef asla tahammül edemiyorum . Oda zaten hamileyim diye üstüme titremiyor . Ailem başka şehirde ben başka şehirdeyim bayramda onlara gittiğimizde ordan dönmek istemedim evime geldiğimde kendımı çok yalnız hissediyorum . Napıcam bilmiyorum . Eşimin ailesinide hıc sevmiyorum annesi beni 5 aydır bir kere bile görmeye gelmedi kötü bi hamilelik geçirdim mide bulantısı kusma falan yeni yeni azaldı hıc demedi ki yemek yapıyım varmı bişeye ihtiyacın diye . Kendimi değerli görmüyorum. Bu yüzdende boşanmak istiyorum sadece yapabilirmiyim güçlü olurmuyum diye çok düşünüyorum . Akıl verirmisiniz
Kayınvalidem beni ziyarete gelmiyor, boşanacağım.Hay Allahım akıl fikir ver insanalara ya.

Madem boşanacaktın,çocuğun suçu neydi?

Kaza yapmıştım arabanın geri kalan parasını eşim aldı ve evlendıkten sonrada çalışmama izin vermedi
Arabanın kalan parasini neden kocana veriyorsun? Ne ala memleket. Hem araba benim olacak hem parası kocama gidecek. Evlendin diye mal varlığın direkt kocana geçmiyor. Adam şimdi seni cepte görüyor. Boşanmak istediğini biliyor mu? Ya da söyleyecek misin?

Ama siz gebeyken sigarayı gündüz içsin evde içirmeyin bu size ve bebeğe de zararlı zaten. O kokuyu bile solumamalısınız. Konuşmayı deneyin bu konuyu. Çizgileriniz olsun net sınırlar belirleyin. Erkekler biize göre daha basit kafayla yaşıyorlar bazen sürekli söylemek gerekiyor :) bence konuşun şu sıra boşanmaya kalkışmak çokta doğru değil. Gebelik belli başlı bir durum yani tek başınıza ya da kendi ailenizle atlatabileceğiniz bir süreç değil.

eş ailesi hamilelikte yemek yapmadı diye boşanılır mı ayol? ben de 8 aylık gebeyim, kayınvalidem bir kere arayıp bir şeye ihtiyacın var mı canım demedi, aramız kötü değil bu arada, ara ara görüntülü ailecek eşim varken konuşur sohbet ederiz hal hatır sorarım o da güleç davranır bana ama bu kadar. ihtiyacın var mı diye niye desin ki annem değil babam değil eşim değil. ben de bir şey beklemem, onun da beklentiye girmesine müsade etmem. eşini sevmiyorsan başka, ama kayın aile üzerindeki düşünceleriniz tuhaf geldi.

Pardon da çocuğa yaz8k. Bu kadar b.ktan sebeple ayrılacak kapasitede insansanız ya evlenmeyin ya da çocuk yapmayın bir zahmet. Hiç olumlu konusamayacağım.

Back
X