Selamun Aleykum.. ben 1 sene 1 aylik evliyim ve suan da 7 aylik hamileyim.. basta kayinvalidem ile oturdum daha sonra durumumuz olmayinca cocugumuz olacak malum..duzen kurmamiz gerekince kendi annemler kendi sehrime gelin alt katimiza oturun dediler Allah razi olsun geldik oturduk duzen kurduk. Ama annem o kadar evlat ayrimi yapiyorki bana yapmadigini koymuyor bilezigim vardi 4 tane ablam 2 sini istedi 1 ayligina borc verdim. Esim issizdi ve aylik 500 tl dogalgaz dosettik eve onu oduyoruz. Yovmiye ile calistigi ile.. 3 ay oldu belkide gecti vermediler ama biz kesinlikle bu sure zarfinda istemedik. Idare ettik . Dogalgazin aylik 500 borcu sikistirinca bizi bizde bari bilezigin birini bozduralim odeyelim kurtulalim dedik. Ablamda bizim size yapacagimiz iki bilezik var istiyorsan birini verelim madem odeyin dedi. Bende tamam esime sorayim dedim. Sordum oda tamam dedi bende soyledim anneme anne esim tamam dedi ablam konusur esimle bu konuyu dedim. Aradan 1 hafta gecti ses cikmadi kimseden bu hafta dogalgazin borcu odenecek olunca bizdede harcligimiz dahi olmayinca ciktim anneme dedim anne ablam boyle boyle demisti vericekmi diye. Annem elinizdeki kalan 2 bilezigi bozdurun niye istiyorsunuz dedi anne ablam oule dedigi icin geldim dedim dedim demez olaydim terbiyesiz ahlaksiz her halt olduk. Evimize geldi esime bas bas bagirdi bana beddualar verdi. Karnimdaki cocuga hem kufur etti hem beddua etti. Ustume yurudu dun ve bu sabah

Bu isin oncesindede bir suru ayrimciligi vardi annemin esimde dayanamadi anne sen hep onlari savunuyorsun beni sevmiyorsunuz istemiyorsunuz dedi. Hamile hamile o kadar agladim uzuldum ki canim cok yaniyor ki . esimde 1 hafta oldu asgari ucretle bir yere basladi
esim evimde yicek yumurtamiz yok karim hamile ben napayim sıkıstim kaldim dedi yumurtayi bileziklemi alacakmisiz elbette ihtiyacimi bilezikle almicaktim ama borcumu kapatip kafam rahat olacakti. Cok zordayim maddi sikinti bir yandan 2 ay sonra bebegim dogacak kizimiz olacak daha corap bile almadik alamadik. Onun bunun verdiklerini giydircem. Dogum param yok . Saglikli beslenemiorum parasizliktan annem ablamlara cok kiymet veriyor onlarin durumu iyi oldugu icin bizi hep eziyor. Psikolojim alt ust oldu cok zordayim. Bana demedigim seyleri dedin dediler ablamla iftira attilar. Canim cok yaniyor yemek yiyemiyorum bebegime birsey olucak diye korkuyorum. Biz kotu birsey yapmadik alacagimizi istemedik bile belirttigim gibi ablamin kendisi dedi. Ne olursunuz akil verin. Esim memurluga basvurucak burdan gitmek istiyor dua edin insallah olur
Ben ezilmek hor gorulmek icin buraya gelmedim abla dedim bugun ablama ve ablam bana gidin o zaman o evden ne duruyorsunuz dedi. Oyle zoruma gittiki. Bende ne olursa olsun annem babam cik demeden cikmam dedim. Bi bilezik nelere mal oldu cok uzgunum cok...
Belirteyim annemin neden bu kadar kukredigini
Onlarinda durumu yokmus neden istemisiz. Ellerinde suan 1 bilezigimizin parasi varmis ikincisi yokmus zaten 2 bilezik istemedikki biz hatta birini bile istemedik. O kendi dedi. Istedigimiz icin aradaki iliskiyi zedelemisiz cok buyuk ayip etmisiz biz aileymisiz... cok uzgunum..