Hamileyim ve cok hastayım

ozgurruzgar

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
733
498
303
35
Merhaba kızlar 5haftalık hamileyim keseyi gördük şükür ama benim ateşim var eklemlerim zonkluyo vücudum cok ağrıyo doktorum sef 1g ve parol verdi ayrıca zaten immun yetmezliğim var onun içinde tedavi oluyorum kan pıhtılaşmam içinde coraspin ve iğne verdi ama ben cok kötüyüm sürekli ağlıyorum nolur Allah rızası için bizim için dua edermisiniz?

Ah kıyamam sana bitanem yaaa.. Allah tez zamanda şifa versin sana inşallah. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah evladını.. Dualarımdasın.

Allah yardımcın olsun arkadaşım, doktorun en iyisini biliyordur mutlaka.. Bir çok hamile arkadaşımdan aynı şikayetlri de duyuyorum , yalnız değilsin... En kısa zamanda iyileşip yavrunu sağlıkla kucağına al inşallah

Can'ım hamilelikte Ateş olması iyi değil. En kısa zamanda doktoruna git ve kan tahlilleri iste. Rubella vs. testler var kızamıkçığa bakılan. Yarın bi an önce git Can'ım.

Sağolun arkadaslar doktora gittim öyle ilaç verdi ama hala kötüyüm iğneye yeni basladım inşallah aspirin etkisini gösterir

Cnm üzülme bak ne güzel bebeğin olacak Allah yardimcin olsun bende ilk haftalarda grip gibiydim ama geçti çok şükür hamileliktendir

Asil hamilelerin duasi kabul olur sende kendine bol bol dua et bilki cektigin her sikinti heleki hamileyken sana kat kat mukafat olarak geri donecek. Sen ve bebis suan meleklerin korumasi altindasiniz.sabredelim hersey guzel olacak :)

Allah razı olsun hepinizden rabbim herkese sağlıkla nasip etsin cok sağlık sorunu gecirdim cok yıprandım pskolojik olarmı bilmiyorum hep ağlıyorum ölümden korkuyorum diğer yavrumu bırakıp gitmekten korkuyorum

Canım benim Allah şifa versin bol bol Ya Şafi çek Ya Musavviru Ya Muhyi çek ama önce ağlamayı bırak o hissediyor artık

hamileliğimin ilk haftası bende çok kötü grip oldum boğazim şişti ateşim çıktı. çareyi sarmısakta buldum. yatarken 2 diş sarmısağı çiğneyerek yut. ben su yardımıyla yuttum. sabaha ne ateş kaldı ne bogazımda aft kaldı

Allah razı olsun hepinizden Allahım annecimi babacımı eksik etmesin basımdan babam oğlumla ilgileniyor annemde evimle yemekle uğrasıyo Allahıma cok şükür hep destekler onlarıda böyle görünce cok duygulanıyorum ağlıyorum ağladıkca rahatlıyorum ama işte elimde değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…