hamileyim ve çok hızlı kilo alıyorum...lütfen yardım edin....

seydaogretmen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2010
155
3
118
Kayseri
arkadaşlar merhaba ben 13 haftalık hamileyim ve hamilelik başından beri 4 kilo aldım özellikle son haftalarda aldım bu kiloları hatta bi hafta 1 kilo almıştım dengesiz ve hızlı gidiyor yani.benim bünyeme süt kilo yapıyor az yağlı içiyor olmama rağmen ne yapabilirim yardım edin nolurrr....

Ben de aynı dertten mustaribim ne yazıkki.
18. haftamdayım ve aşırı derecede iştahlıyım.
gittim spor kulubune kaydoldum kilomu en azından kontrol altında tutarım diye.
ama tam tersi egzersizden sonra daha cok yiyorum.
iştahı kontrol altında tutmaktan başka yolu yok maalesef.:49::49::49:

bence burdan kimse yardımcı olamaz. bir diyetisyene başvurmanızı öneririm. hem hamilelik döneminde sağlıklı beslenmenizi sağlar,hem de fazla ve zararlı kilo almanız önlenmiş olur.

Aslın siz nekadar şanslısınız, keşke bende hamile olsam da kilo almak olsa derdim, üzülmeyin hamilelik kiloları verilir, ben ilk hamileliğimde 25 kg aldım, yolda zor gidiyordum, düşsem top gibi yuvarlanırdım, ama sadece doğumdan 6 ay sonra aldığım kiloların hepsini verdim, yıllardır 57 kiloyum, ama keşke hamile kalsamda tekrar kilo alsam :):49:

arkadaşlar merhaba ben 13 haftalık hamileyim ve hamilelik başından beri 4 kilo aldım özellikle son haftalarda aldım bu kiloları hatta bi hafta 1 kilo almıştım dengesiz ve hızlı gidiyor yani.benim bünyeme süt kilo yapıyor az yağlı içiyor olmama rağmen ne yapabilirim yardım edin nolurrr....

slm canım.aynen ben gibisin.bende 13 haftalığım ve 4 kilo aldım.dün doktora gittm.doktorum dikkat etmemi söyledi.bende çok iştahlıyım ama doktor dediki her acıkdıkça bir bardak su iç.ara öğünler yap meyve ye.bakalım bu ay dikkat etcem nolacak.

Back
X