hamileyim ve çok kötü grip oldum

ceylinaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2010
481
1
46
Diğer
kızlar çok kötü grip oldum ilaçta kullanamıyorum bana önerebileceğiniz şeyler varmı neler yapayım geçmesi için çok sinir oluyorum burnumun akkmasına

portakal ve mandilanıyı meyva sıkcagından gecirip içiyorum ben öksürükte varsa ballı limonlu bi karısım içiyorum

canım öncelikle geçmiş olsun sana tavsiyem günde 2 kere salep yap iç sıcak sıcak çok iyi geliyo öksürüğede gribede birde ben ilk çocuğuma hamileyken sezeryan olacağımı söylemişti doktor son haftam da grip oldum inanılmaz kötüydüm bana taylot toz içeceği önerdi ilac olarak sabah ve akşam yatmadanönce iç dedi içiyodum 1 hafta da atlattım gece yatmadan önce içmemin sebebi terletiyo ve terleme sonucunda iyleştiriyo ama dediğim gibi hem doktoruna sor hemde salep yap iç cnm.

bol bol su ıc cnm oncelıkle. ben portakal mandalına greyfurt ve lımonu sıkıp ıcıyordum hepsını karıstırıp. aklıma geldıkce de mandalına yedım. ama en onemlısı su ıc cnm. dınlenmek de ıyı gelıyor.

teşekkürler kızlar salep çok içiyorum boğazıma iyi geliyor ama burnum tıkanık nefes almakta güçlük çekiyorum çok zor grip gerçektende helede ağır geçince

canım bende geçirdim baya bi ağır antibiyotiklik olmuştum doktor verdi ama kullanma dedi kulak burun boğaz doktoru kendi doktorum yönlendirdi beni ve doktor bana zerdaçal,zencefil ve balı karıştırıp her gün 3-4 tatlı kaşığı yememi söledi birde bol limonlu ıhlamur iç mandalina,portakal ye veya suyunu iç bide doktor bana deniz suyu içeren bi serum vermişti şırıngayla burnumu yıkıyodum bu suyla 2.gün tıkalı burnum açıldı hiç ilaç kullanmadım 32 haftalıkken falandı çok şükür bi daha yakalanmadım. bol bol ellerini yıka bulunduğun ortamı havalandır bol su iç

Back
X