Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende hamilelikten önce başlamıştım.ama benim önce başladım dediğime bakma ben 2 sene sonra kavuştum mucizeme.bekle bekle folik asite dr başlatmıştı.sen şimdi başlasanda olur ama ihmal etme önemli ..ben folik plus kullanmıştım.12.haftaya kadar..Rabbim sağlıklı bi hamilelik nasip etsin tebriklerhamile olduğumu daha dün öğrendim, takvime göre 5 haftalık)
duydum ki folik asit tedavisine gebe kalmadan önce de başlayanlar oluyormuş, ben bilmiyordum
geç mi kaldım acaba p.tesiyi nasıl beklicemm ben yaa
hamile olduğumu daha dün öğrendim, takvime göre 5 haftalık)
duydum ki folik asit tedavisine gebe kalmadan önce de başlayanlar oluyormuş, ben bilmiyordum
geç mi kaldım acaba p.tesiyi nasıl beklicemm ben yaa
kızlar hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için
dün dr a gittik folik asit başladı folbiol 5mg yüksek doz dedi açığı kapatırmış
5+1 günlük gebeyim amaa kese etrafında kanama noktaları var
şimdilil 2 hafta istirahat açtı, sadece tuvalete gidebileceğim çok riskliymiş
dünden beri ağlıyorumm nolur bebişime ve bana dua edinnn
üzülme stres daha kötü etkiler dinlen umarım sağlıklı bir şekilde bebeğin büyür Allah bebeğini korusun......
ben bu konuda çok şansıızm çnkü planlı gebelik değildi benimki şimdi 5buçuk aylık hamileyim bende folika sit eksiklği vardı 4.aya girene kadar normaldi 4.ayda cinsiyetini öğrenmeye gittiğimde folik asit kaynaklı bebeğimn gelişimi anormal olmuş ve ben olduğum yerdeki en iyi doktorlara gittim hastane olarakda ama kmse bana kullanmam gerektiğini söylemedi teşhissn doğruluğu için yakın ildeki profa gttim neden bana ilaç vermdiler neden takviyesi yapılmadı diye sorduğumda geç kaldığımı söylediler önceden başlamam lazımmış hamileyken kullansamda fayda vermycekmiş belki doğru söyledi belki meslektaşını korudu bilmiyorum.bulantım çok vardı dye hep bulantı ilaçı verdiler plansız olduğunuda dememe rağmen bana kusma ilacı verdielr ama onuda çıakrdığım için hiç kullanamadım şimdide bana hiçbir ilaç vermiyorlar hamileliğim çok zor geçmesine rağmen aklım hala almıyor neden bana böyle bi ilaç vermediler ve hep özel muayene oldum ilk gebelik dye.bebeğime konan teşhis bu mineral eksikliğinden kaynaklı hidrosefali,skolyoz,spina bifida bunlarda şu demek; beyninde sıvı var ve beyin gelişimi tamam değil bundan dolayı vücutta bundan etkili olarak belden aşağısı felçli gibi, omuriliği eğri oluşmuş, ve belinde ciddi açıklık var bel kısmında oyuk var yane kapanmamış.dünyam başıma yıkıldı arkadaşlar Allah kmseye yaşatmasın ve bana tıbebn bebeğin yaşamaz dediler çok ağır ve ciddi bedensel zihnsel özrllk bu dediler sonlandrmam gerektiğini söylediler ama yapamamadım doğrsamda yaşamycak dediler ve biryığın şey size tavsiyem bu ilacı kullanın kullanmaynda varsa başlsın 12,haftaya akdar kullanılıyrmuş gebelikte bikaç önceden başlıyrmuş ama eksklik varsada neden bana 12,aya kadar dr vermedi ve gerçektende verseydi dedkelri gibi durum aynı mı olcaktı
kızlar merhaba
13+3 hamileyim doktorum rahim güçlendirici ve folik asit verdi.. Folik asiti düzenli kullanamıyorum 2 günde 1 tane içiyorum falan midem bulandığı için rahim güçlendiriciyi ise sadece bi kaç kez içtim aşırı derecede yorgunluk yapıyo zaten midem bulandığı için içemiyorum. Sabahları işe gitmekte çok zorlandığım için bıraktım...Şimdi folik asitin ne kadar önemli olduğunu öğrendim gerçi doktorum gelişim haftasına göre normal dedi bebeğime ama okuduklarım yüzünden aklım çok karıştı acaba çok mu büyük bir yanlış yaptım? Bundan sonra devam etsem etkisi olmaz mı?