- 30 Mayıs 2014
- 1.908
- 1.523
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba hanımlar
benim derdim hamileyim normalde daha çok uyumam gerekirken 4e kadar uyuyamıyorum ve saat 2 ye kadar uyuyorum bu durum canımı çok sıkıyor hıç düzenim kalmadı bayanlar
bana önerisi olan var mı bu arada ayran yoğurt süt fayda etmiyor![]()
sabah erken kalkmaya bakın gün içinde tekrar uyumayın akşam erken uykunuz gelir
heyecan stres mi var canım.. normalde geç uyurdum ben ama hamileyken bebek gibi uyuyordum walla..
gündüz bol bol yürüyüş yapsan temiz hava alsan belki gece daha iyi uyursun..
bebeğin için de önemli senin iyi dinlenmen bunu düşün..
bir de herşey bir yana ilk bebeğin mi bilmiyorum ama o doğduğunda muhtemelen uykuya hasret kalıp bu günleri düşünüp hayıflanacaksın..
keşke uzun uzun uyuyabilsem yine diyeceksin:) bence fırsatın varken bol bol uyu dinlen..
ilk bebeğim bugun 2 bucuktan 6 ya kadar temizlik yaptım yok bi enerji var bende uyku yapıcı bişi yok mu acaba![]()
heyecan stres mi var canım.. normalde geç uyurdum ben ama hamileyken bebek gibi uyuyordum walla..
gündüz bol bol yürüyüş yapsan temiz hava alsan belki gece daha iyi uyursun..
bebeğin için de önemli senin iyi dinlenmen bunu düşün..
bir de herşey bir yana ilk bebeğin mi bilmiyorum ama o doğduğunda muhtemelen uykuya hasret kalıp bu günleri düşünüp hayıflanacaksın..
keşke uzun uzun uyuyabilsem yine diyeceksin:) bence fırsatın varken bol bol uyu dinlen..
sen de ama çok yorma kendini.. hamilesin 4 saat temizlik yapma canım ya.. belki çok yorgunluktan oluyordur.. ben çok yorgunken uyuyamam mesela.. bitki çayı içmedim hamile iken hem sevmem hem bitkisel de olsa uyuşturan şeyi sevmem.. doktorum da izin vermemişti zaten.. bence kafanı boşalt.. muhtemelen iyi gelecek sana.. 15 dakika gözler kapalı hareketsiz kalan vücut uykuya dalar.. uykunun gelmesini bekleme.. yorgunsun zaten yat uyuyacaksın.. zamanla alışacak vücut.. biyolojik saatini bozuyorsun böyle yaparak.. bebek olunca zor olacak bak benden söylemesi:))) uyuuuuu... ben sana benim kızı yollayayım 1 gün koş peşinden yattığın yeri bilmeyeceksin ayakta bile uyursun 21 de:))))
Hamilelere zararli olur mu bilmiyorum ama abartmamak sartiyla bitki cayi icebilirsiniz. Adacayi ve kekik cayi simdiilik aklima gelenler. Papatyada da sakinlestirici etki oluyor.
bayram temizliği yapayım dedim gaza geldim bugun
kız çocuklarıyla aram çok iyi hatta geldikten sonra annelerine gitmek istemezler hele bide yeni dillendilerse tadından yenmez
bakalım bizim oğlanda başkalarının çocuğu gibi olcakmı![]()
çocuklara güvenme seni bi güzel kullanır ananı ağlatır sonra "annem nerede sen git" derler :))))
şaka bir yana allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. ama hareketli ama sakin,,, hepsi bir bal onların:) allah sağlık versin..
not: uyu.
Dedigim gibi zarari var mi bilmiyorum...kekik ve adaçayı pek önerilmiyor ama papatya yı bi araştarayım teşekkür ederim
amin.. valla benimki şimdiden çok haraketli ne zaman uzansam o zaman hopluyor sanki içimde birazda ondan uyuyuyamıyorum dalsamda bi tekme atıyo göbeğimin ustune yattım sanıyorum uyanıyorum
çok teşekkürler aslında papatya ya baktım internetten faydası var 2 bardak içilebilirmişDedigim gibi zarari var mi bilmiyorum...
Ictigim zaman mayıştirip rahatlatan caylari yazdim size.
Bu arada doktorunuza soyleseniz o sizi daha iyi yonlendirir aslinda.
Bebeginiz simdiden hayirli olsun, saglikla kucaginiza almaniz dilegi ile :)
kızımda öyleydi.. hiç durmazdı.. hele son zamanlar karnım bi sağa bi sola kayardı karşıdan gören şaşkın şaşkın bakakalırdı:))) hala da öyle bi durmaz.. seninki de gümbür gümbür geliyor annesi çoook kolay gelsin sana da:)))
acaba bebeğe zarar veririm diye mi tedirgin olup uykun kaçıyor bende de olurdu.. karnımın üstüne dönerim diye korkardım.. ama bişeycik olmuyor sen uyumaya bak.. ben uyumazsam o da uyumaz uyusun da büyüsün derdim kendi kendime:)))
çok teşekkürler aslında papatya ya baktım internetten faydası var 2 bardak içilebilirmiş
cidden öylemi oluyor avaba anne karnında haraketli olunca doğuncada mı öyle oluyor
ayy ben hep sakin bir bebek hayal ediyorum![]()