Hamileyim ve hiç hazır degiliz.

incecizgideyimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba arkadaslar. 5 haftalik hamileyim esimle henuz hazir olmadigimizi iliklerimize kadar hissettigimiz bir surecte hamile kaldim. Gerceklestirmek istedigimiz cok hayalimiz var ve de asla cocuk icin hayalini kurdugumuz zeminleri hazirlayabilmis degiliz hayalimizin biride buydu. Ikimizde cocuklari cok seviyoruz ama yinede hamile olduguma asla adapte olamadik stresten 3-4 gundur konusmadik bile sadece gorev ve sorumluluklari degistirip evde temizlik vs yapiyoruz. Birimiz cesaret edip konuyu actik ve ikimizde hazir olmadigimizi konustuk sadece kürtaj fikrinden de cok korkuyoruz o psikolojiye ne yapmaliyiz olmalimiyiz yoksa hayallerimizin pesinden gidip dogru zamanda mi cocuk dahibi olmaliyiz kafayiii yicezzzzzz

Keşke iyi korunsaydınız.
Burda kimse size aldırın ya da doğurun diyemez şartlarınızı siz biliyorsunuz karar sizin. Eşinizle etraflıca konuşup kararı uzatmadan vermelisiniz.

Keşke iyi korunsaydınız.
Burda kimse size aldırın ya da doğurun diyemez şartlarınızı siz biliyorsunuz karar sizin. Eşinizle etraflıca konuşup kararı uzatmadan vermelisiniz.
Tabiki diyemez ben sadece kurtaj kararindan sonraki sureci nasil yonetmeli bilmiyorum ama gebeligimden de korkuyorummmm.....

Nasil hayalleriniz var ki çocuk engel olsun...gezilecekse ben 2 çocukla yurt ici yurt dışı cok gezdim..egitimse yine 2 cocula lisans bitirdim..kariyerse yine engle degil care bulunur ama konu sorumluluk alamam bakamam yapamamsa keske korunsaydiniz bugün bunlari düşünmek zorunda kalmazdiniz..ben olsam aldirmazdim asla..kurtajdan sonra tekrar hamile kalacaginizin garantisinide kimse size veremez onuda düşünün..

Sizi tebrik ederim. Maddi ve manevi olarak cok ama cok yetersiz bir surecte olmamak hayallerimizden biri. 2. Universitemi okuyorum bende bu gibi seylere engel demedim zaten. Ayrica korunuyorduk zaten Olmaz dedigimiz bir iliski sonrasi olmus olduuu yani sakin olun. Bazen bazi seyler oluyor ve dusunuyorsun burasi bunun yeri yargilamanin degil diyr biliyorum

Offfff geri çekilme yöntemine de korunuyorduk demeyin bir seferinde de

Konu silinmis ama, basliga istinaden yaziyorum. Hazir degilseniz yapilacak en dogru sey kurtaj tabii ki, buna bu kadar tepki verilmesini anlayamiyorum. İdeali tabii ki iyi korunup hamile kalmamak olurdu ama, olan olmus sonucta. Duygusal olarak da hassas bir surectesiniz de su an, kimsenin soyledigini cok da sallamayin, hayat sizin hayatiniz, beden sizin bedeniniz. Her sey guzel olsun dilerim ki.

`