Hamileyim ve kanamam oldu

MLxMl

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2022
2
0
6
32
Merhabalar;
Öncelikle ben 8 haftalık hamile bir kadınım 4 gün önce kanamam oldu ve bayılcak gibi oldum sonra acil doğum devlete gittim alttan muane etti ve progestan verdi bebeğim duruyormu diye sordum duruyor dedi bilmiyorum kalp atışını dinlemeden bebeğimin yaşayıp yaşamadıgını anlayabilirlermi. 2 gün sonra kendı doktorumun randevusu var ona gidicem . Kasıklarımda hafif ağrı oluyor .

Merhabalar;
Öncelikle ben 8 haftalık hamile bir kadınım 4 gün önce kanamam oldu ve bayılcak gibi oldum sonra acil doğum devlete gittim alttan muane etti ve progestan verdi bebeğim duruyormu diye sordum duruyor dedi bilmiyorum kalp atışını dinlemeden bebeğimin yaşayıp yaşamadıgını anlayabilirlermi. 2 gün sonra kendı doktorumun randevusu var ona gidicem . Kasıklarımda hafif ağrı oluyor .
Alttan muayenede doktor keseden anlamıştır olup olmadığını.

Kendini üzme lütfen bebeğin seninledir. Dönem dönem ağrı, kanamalar (sürekli devam etmez ise), kasıklarda batma sızlama vs normal sayılır. İnşallah doktor randevunda her şey netliğe kavuşur. ♥️

Merhabalar;
Benimde düşük tehlikemle progestan vermişti canım ozaman iğneyle tutundu sende ağır şeyler kaldırma evde bolbol dinlen gerekirse afedersin ev poh götürsün ben 3 ay yattım kanamam çok oldu

Evinizde dinlenin su donemde yemek yemek wc ihtiyaci disinda bisey yapmayin ki bebeginiz iyice tutunsun. Stres de yapmayin eger saglikliysa sizinle kalacaktir stres yaparsaniz daha kotu sonuclar olur. Iyi dusunun iyi olsun gecmis olsun☀️

Merhabalar;
Kalp atışını onlar dışarıya ses vermeden de anlayabiliyor kalp atışlarının olduğunu endişelenme 12.haftamda ben çok yoğun kanama geçirdim pıhtı attım çok büyük parça çıktı bebek düştü sandım çok şükür duruyormuş ama şuan hem iğne hem hap kullanıyorum düşük için doktorum hiç iş yapma sürekli yat dedi yemek yapmaya bile kalkma bence sürekli istirahat et biraz haftan ilerlesin ona göre durumuna göre doktorun söyler zaten ,benimde kasıklarda halen daha ufak ufak ağrılarım oluyor yerleşme yaptığından baskı oluyormuş ,içini ferah tut pozitif düşün sürekli dualar oku allahım yardımcın olsun inşallah süreç sağlıklı ilerler ❤️🤲🏻

Back
X