hamileyim ve kereviz yedim ama zararlıymıs :(yardımmm

bende yiyorm haftada bi gün.
maydonoz da yiyorum sabahları fln kahvaltıda.
hatta çok cnm istediğinde adaçayı da içiyorum bir fincan kadar.
sanırım abartılmadıkça sorun çıkmıyor

Eğer kararında yenilirse birşeyler hiçbir zarar geleceğini düşünmüyorum.. Asıl zararı biz beynimizle veriyoruz bedenimize.. Fazla kafaya takarak yemek yenirse kilo alınır, zararlı olan birşey yenildiğinde zaraına fazla odaklanırsa daha fazla zarar verir, eğer gıdalar çok hormonlu yedikçe zehirleniyoruz diye düşünülürse her yemek yenildiğinde bu dahada zehirler v.s. Kısacası birşeyleri çok kafaya takmadan yaşamak lazım. O an gerektiğince ve kararınca..

ne olabilirki????bu kadar abartmayın bence,altı üstü 1 kere yemişsiniz
okudugumda endişelenmem dogal birşey...bir gebelik kaybım var!!!cvp için saolun
cok haklısın cnm cok teşşekkür ederim annelerimiz neler yapıorlardı....cok teşşekkür ederim cvbın için
inanın cvplarınız beni cok rahatlattıı hepinize cok teşşekkür ederim evet cnm haklısın benim bir gebelik kaybım oldu eşimde askerde böyle cok takıyor oldum herşeyi dogal olrak...
olmaz bısı ye gıtsın :)
pekiii:)saoll cnm
bende haftada bir kere yiyorumm ne gibi bir zararı olabilirki???
afiet olsnn hepimiz yielim gitsinn zederdinin dedği gibi saol cnm
cok teşşekkür ediorum cnm saol
evet cnm bende okadar aseriyorumki ciğköfte salam ama yemem yemiyorum dogum yapınca ALLAH nasip ederse hepsini yicez:)
cok teşşekkür ederim esmer arkdsm sana saol:)cok ilgilisin
ayy kıyamam sana cnm kusura bakma canın istemişşşş umarım yemişsindir hemen ALLAHA emanet olsunlar yavruslarımızz saol cnmm
haklısın cnm bakla nasıl zehrilior?anlamadm cnm
ablamm hep yedi cnm
sapasağlamm doğdu oğlu.
masallahhhdarısı basımıza cnm
evet cnm kereviz aslnda cok cok faydalı bişe keskin tadıda var netten faydalrını okurken karsıma öle bi yazı cıktı işte ama şimdi saolun sayenizde rahatım baya
maydonoz da yenmemeli ama ben yiyorum.kereviz de çok yedim.henüz bir şey olmadı
bebeklerimizi ALLAH korusun.
amin canım
anldm cnmmm
Bencede yemeyi abartmadığın müddetçe bişiy olmaz.Bende çorbaların içinde yedim kaç kere.Ama tutupta canını çıkarmamak lazım.
haklsn cnmsaol cevabın için..
bende yiyorm haftada bi gün.
maydonoz da yiyorum sabahları fln kahvaltıda.
hatta çok cnm istediğinde adaçayı da içiyorum bir fincan kadar.
sanırım abartılmadıkça sorun çıkmıyor
masallah cnm evet kesinlkle birde tüketirken takmamak lazım kesnlkle...

kesnlkle bu sölediğine cok katılıyorumtebrk ederim.. birsencim cok haklsn cok teşşekkür ederimm

hepinize cok teşşekkür ederimmmm....şafagımıda yazayımda şafak 192 buarada kızım olacakmıs arkadslar dün ögrendim

maşallah cnm allah bağışlasın,sağ salim kucağına almayı nasip etsin kızını,allah isteyen herkese de bu duyguyu tattırsın inşallah

Kerevizde B vitamini, demir ve kireç vardır. Kereviz giderir. Kan ve süt yaptığı için doğum sonrasında faydalıdır. Karaciğeri temizler. Şeker, yüksek tansiyon ve romatizmada da faydalıdır. Uzmanlar, kerevizin, iç salgı bezlerini ve özellikle vücutta çok çeşitli vazifesi olan böbrek üstü bezlerini çalıştırdığını, unutkanlığı ve sinir yorgunluğunu da önlediğini ifade ediyor. Ayrıca, kanı temizliyor ve sivilcelerin geçmesine, yüzün pembe bir hal almasına yarıyor. Sarılığı gideriyor, böbrekleri çalıştırıyor, fazla suyu dışarı atıyor ve zayıflatıyor (netten alıntı bunun dışında tansiyonu yükselttiğini biliyorum ama fazla yemedikçe bi zararı yok kaldıki faydası olduğuda yazıyor)

canım hamilelikte ne gibi zararı var bilmiyorum ama bildiğim ciğerlere iyi geldiği ben kızıma sürekli yapıyorum hem hamilelikte zararı olsa bile aşırı tüketim için geçerlidir o bi kere yemekden bişey olmaz korkma hayatım yaaa sakin ol stresin bebeğe daha çok zararı var

maşallah cnm allah bağışlasın,sağ salim kucağına almayı nasip etsin kızını,allah isteyen herkese de bu duyguyu tattırsın inşallah
inşallahh amin canımmm cok teşşekkür ederim..inşallah sanada hepimize nasip etsin seninde oglusun olcak heraldeee masallahhh RABBİM KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN...
cok teşşekür ederim..... cok haklısın stres bebişime yansıor

arastırman için cok teşşekkür ediorum arkadasım saol

hepiniz çok şekersiniz kızlar burası okadar çok ay şunu yedim bişey olurmu ay bunu yaptım falancaya şöyle olmuş banada olurmu eğri oturdum doğru oturdum la doluki bende aynı sizin gibiydim süreki kendime vicdan azabı arayışı içindeydim korkmayın rahat olun allahın izniyle hiç bişeycik olmamaz bu hallerinize çok gülceksiniz benim gibi

inşallah cnmm keske şimdi öyle rahat olsammmm keskee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…