Hamileyim ve Kilolarımla ilgili yorumlardan çok sıkılddım :((

canım seni çok iyi anlıorum 1.5 ay önce doğum yaptım kilolu hamile kaldım:)
ve doğumda toplam 8 kilo aldım ve bu 8 kilonun tamamı karnımdaydı davul gibiydi karnım

eşim doğuma 1 hafta kala bana tombişim diycekti heralde sevmek için tamamen iyi niyetli
tom....... dedi sakın dedim o kelimeyi tamamlama seni mahvederim dedim

insan hamileyken tahammülü kalmıyo tabi sen kayınvalidene bunu diyemezsin ama:)
anne sen hamileyken kiloöu veriyodun diyebilirsin bozulduğunu anlasın

benimkide normal etli butlu bi hatun çok zayıfım diye ortalarda dolanıyo
L beden giyyo bi gün tutamayıp tosuncuk gibisn ne zayıfı diycem o olcak bizdkei durumda tam tersi:)

sıkma canını doğumdan sonna uykusuzluktan istemesende verceksin
doğumda 8 kilo aldım bugün itibariyle 12 kilo verdim:)

boşver takma canım. zaten onun haricinde kimse kilolu olduğunu düşünmüyo ayrıca 7 aylık hamilesin şişebilir ayağın ben 37 giyerken hamileyken 39 giymeye başladım şimdi eski no ma döndüm. geçici bi durum sonuçta kızdığını farkediyosa ondan yapıyodur.

benim kv de çok kiloma laf ederdi yani şöyle. ben doğumdan sonra veririm kilolarımı derdim oda hıhı verirsin bekle sen daha fazla kilo bile alacaksın vücudun hep çatlıycak bilmem ne derdi dalga geçerek.
doğum sonrası hep beraber yemek yerken resmimiz çekildi en öyle hantal ve bakımsızımki görümceme kaldır o resmi faceden yada benim kısmımı kes çok kötü görünüyo dedim. kv normalde hiç takmaz böyle şeylere ama o gün nedenmiş bizim hatıramız o niye silcekmiş dedi.

sonra ben bırak hamilelik kilolarını doğumdan 1 sene sonra evlendiğimiz ilk kiloya döndüm. busefer tatil için konuşuyoruz eşimle ben diyorum mayomu alsam bikinimi atladı hemen ayyyy ne bikinisi hep çatlak karnın şimdi ben asla giymem bide kaç yaşında kadın kendini kıyaslıyo o asla giymezmiş bikini giyse zaten millet çıplak zanneder göbek üstüne düşer biknin altta bişey varmı yokmu belli değil.
kızıda aynen ayy çatlak bilmem ne diyo ama görümcemde çocuk falan yok vücut selülit çatlak dolu. neyse bunlar dalga geçerken ben dedim bende çatlak yokki. bu arada okadar şişmiştimki hamileyken inanamadılar tabi yalan söylüyosun gibilerinden alaycı sırıttılar eşimde diyo bende anlamadım ama kız doğum yaptı taş gibi oldu dedi. hala bunlarda alaycı ifade en son açtım badiyi çatlak görüyomusunuz diye. bak bunların ifade aynen şuydu :)))))))))))))

o yüzden hiç takma kafana. gerekrse anne bu dalga geçtiğin konu aslında benim ve bebeğimin sağlığıyla alakalı farkındamısın diye bi sorarsın gerçi amacı gıcık etmekse ummrunda olmaz ya neyse.

sen boşver bebeğine yoğunlaş hepsi geçicek emzirirkende kv nin gazına gelip habire yeme bol bol su, süt,yoğurt,sebze,meyve tüket bak nasıl bol sütün oluyo.bol bolda emzir ve bide bakmışsın kilolar uçuvermiş.

Bizler kilo konusunda hassasız maalesef. Çevrede bunu gözardı ediyo kimi zaman.
Sen sadece 8 kilo almışsın , çok az. Hiç takılma söylediklerine . Şişkinlik biraz da ziyade yapıyla alakalı.
Ben ilkimde 20 kilo aldım. Tuzu hiç kısmadım . Vücudum hiç su toplamadı. Bendekiler hep kiloydu. Sen yine şanslısın doğumdan sonra kendiliğinden gidecek onlar.

Aslında dinlediğim bir doktorun gazıyla ne bulursam yedim.
Hamilelik bayan için pişmanlık duymadan yiyebileceği tek dönemdir demişti.

inşallah canım hayırlısıyla doğurum sonrada gider şu kilolar

ayy canım seninki dahada betermiş ,ben bukadarına dayanamazdım ki eşim başta sustururdu ,düşüncesiz şeyler ben bu kaynanaları analamıyorum resmen kızları yaşında biriyle rekabete girmeye çalışıyolar ,

canım testlerim normal çıktı şeker testi troit falan ,doktora sordum annemdede varmış ödem ırsi olabilirmi dite
tabi olabilir dedi annemde beni görsün ıyyyyyyyy aynı benim gibi olmuşsun diyo sinir sonrada geçiyo ama sonra yok karpuz ye aç karınla yok kiraz ye ,lafı sokuyolar sokuyolar

canını sıkma 8 kilomu ben 26 kilo aldım hepsinide verdim anne oluyorsun yaaa çok ayıp yaptıkları şimdi ikinciye hamileyim 6 ayda 10 kilo aldım takılmıyorum ben banada ilk gebeliğimde çok kilo aldın dediler evet çok aldım ama sonra verdim bebişine odaklan boşver ALLAHIN kadınlara verdiği en güzel lütuf annelik gerisi hikaye

onları tanıyan sensin aranız nasıl bilmiyorum ama belki seni sevdiklerinden tombiş diye takılıyorlardır yine de çok rahatsız oluyorsan eşin annesini uyarabilir karım ben deyince bile bozuluyor söylemeyin diyebilir bence sen hiç yüzgöz olma bırak eşin halletsin

aynen canım aslında hiç takmamak lazım ama ,takıyosun işte ...

işte bende yüz göz olamayım diye bişey demiyorum bu sefer de onlar fazla yüz buluyolar ,pişkin insanlardan hiç hazzetmiyorum

Bence hic takmadigini anlasinlar onlar seni kizdirmak icin yapiyolar bence
Alaya al onlari bak bi daha yaparlar mi alayci bi sekilde evvetttt tombul tobalagimm dee:))
Onlar gormemeleri icin kor olmalari lazim kilo almadigini . Bosver bence onemseyip degerlerini arttirma kendini yucelt. En guZel tombikim de falan :))

en iyisi bu galiba ,zaten böyle yapıyorum böyle devam edeyim yoksa anca kendi kendimi ve eşimi sinir ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…