Hamileyim ve kocamla sorunum

Üniversite mezunu olmakla bunun ne ilgisi var? :) Eşiniz size ve bebeğinize zarar gelmesinden çekiniyor. Çoğu erkeğin tutumu böyledir. Birkaç ay seks yapmazsanız aseksüel olmazsınız, korkmayın. Doktorunuza sorun, eşiniz de yanınızdayken cinsellik konusunda rahat olabileceğinize dair bir konuşma yapsın. O zaman belki eşinizle konuşmanıza gerek kalmadan tutumu değişebilir.
Hay ağzına sağlık o zaman biz kardeşiz :)) 1 aydır yapmıyoruz ilk hamileliğimde 5-6 ay yapmadık . Bunlara şaşırıyorum . Adam daha dusunceli

Hay ağzına sağlık o zaman biz kardeşiz :)) 1 aydır yapmıyoruz ilk hamileliğimde 5-6 ay yapmadık . Bunlara şaşırıyorum . Adam daha dusunceli
Düşünceli ama ne fayda? Adam iyi davranıyor diye yapmacık buluyor, soğuyor, kötü davranıyor. Bunun mantıklı bir açıklaması yok. Kesinlikle hormonlar. :)

Eğer öncesinde de böyle bir durum yoksa muhtemelen bebeğe birşey olur düşüncesiyle istemiyordur.Ne kadar dr.sakınca yok dese de o bu durumdan endişe duyuyor olabilir.

Bilmiyorum neden ama erkeklerin geneli hamilelik sürecinde ve doğumdan sonra da bir müddet uzak durabiliyorlar eşim de 5 aydan sonra yani göbeğim çıkmaya başladıktan sonra benden uzak durmaya başlamıştı cinsellik konusunda sadece öbür türlü sözleri öpmeleri vardı ama ben onu o yönden de istiyordum kendimi çirkin istenmeyen biri olarak görüyordum olsun üzülme bu zamanlarda geçecek yapacak bişey yok sağlıklı kucağıniza almak nasip etsin ha bir de kimileri yazmış ya yorumda 9 ay cinsellik yapmasam ölmem diye kimisi için gereksiz gibi görülen şey kimileri için hayatin bir parçası elbette düşük riski olmadığı sürece istemeniz en doğal hakkınız
Bence de kesinlikle katiliyorum. Kardes kardes yasamak ya da cocuk sahibi olmak icin evlenmedim.

Ee bu kadar farkındalık sahibiysen iliskinin de vahiy yoluyla gerceklesmeyecegini bilirsin.

Adam nerden anlayacak senin seks icin triplendigini konusmadan
Vahiy yoluyla mi?
Kirk kere hissettirdiysem ortada bi sorun varsa anlamasi gerekir. Ona da sen karar veremezsin ayrica

Hamile kadınların bu cinsellik istegi garibime gidiyor . Bende hamileyim ve hiç bisey yapmak istemiyorum . Şaşırıyorum böyle okuyunca . Bebeğe zarar gelir diye korkuyorum ... ama sanırım sorun bende.. cok konu okudum sürekli bu düşüncede insanlar
Bencede sorun sizde anne olucaksiniz diye kadinliginizdan vazgecmemeniz gerekir

Ne ilginçsiniz, hamilelikte 9 ay beraber olma, bebek doğsun lohusasın olma, 1 sene yok çocuk emiyor yok vaktim yok olma. Nasıl 2 sene böyle yaşayabiliyorsunuz eğer ilişki adına bir problem yoksa? Doktoru problem yok diyenler keşke kendi kendilerine kural uydurup bir de cinsellik isteyen kadınlara triplenmese "nasıl canınız istiyor canım, şart mı" diye.
Ben de kadınların çok yanıp tutuştuğunu zannetmem ama şahsım adına hamilelik oldukça çirkin bir şey, göbek oluyor, çatlaklar çıkıyor, kilo alıyorsun, saç boyatamıyorsun, istediğin gibi giyinemiyorsun, çekici görünmüyorsun kısacası. Bir de üzerine kocaların yaklaşmaması eklenince insan kendini tamamen çirkin ve istenmeyen kadın gibi hissediyor.

Ne ilginçsiniz, hamilelikte 9 ay beraber olma, bebek doğsun lohusasın olma, 1 sene yok çocuk emiyor yok vaktim yok olma. Nasıl 2 sene böyle yaşayabiliyorsunuz eğer ilişki adına bir problem yoksa? Doktoru problem yok diyenler keşke kendi kendilerine kural uydurup bir de cinsellik isteyen kadınlara triplenmese "nasıl canınız istiyor canım, şart mı" diye.
Ben de kadınların çok yanıp tutuştuğunu zannetmem ama şahsım adına hamilelik oldukça çirkin bir şey, göbek oluyor, çatlaklar çıkıyor, kilo alıyorsun, saç boyatamıyorsun, istediğin gibi giyinemiyorsun, çekici görünmüyorsun kısacası. Bir de üzerine kocaların yaklaşmaması eklenince insan kendini tamamen çirkin ve istenmeyen kadın gibi hissediyor.
Kesinlikle karılıyorum zor bir surec henuz kari koca olmaya alisamamisken anne baba olmakta biraz daha sıkıntı katiyo duruma benim adima.

Dogru bebegine zarar vermesin diye uzak duran adamdan bosanin bence
Ya biraz bilgili olan bi insan bebege zarari falan olmucagini bilir zaten sizin gibilerle tartismak icin yazmadim sorunlarimi ayrica istersem bu sebepten bosanirim evet ona ben karar veririm.

Ya biraz bilgili olan bi insan bebege zarari falan olmucagini bilir zaten sizin gibilerle tartismak icin yazmadim sorunlarimi ayrica istersem bu sebepten bosanirim evet ona ben karar veririm.
Bizim.gibi derken ? Evet zarari olmaz deniliyir ama bunu nasil.hisswttigin de onemli surekli insanlara siz cahilsiniz modundan cikin :KK70::KK73:

Konu ego tatmini biz cahiliz unutma :confused:
Hayir madem problemin var konu acip fikir istiyorsun
Yok efendim sanane, sizene
Yok sizi ilgilendirmez bu gibi cevaplar alinca zaten direk sorunun karsi tarafta olmadigi anlasiliyor.
Trip atarak iliski istedigini belli etmen bir ifade etnez diyoruz kisaca
Sizene sizi ilgilendirmez diyor
Ne dersin simdi boylesine

Yok sizi ilgilendirmez bu gibi cevaplar alinca zaten direk sorunun karsi tarafta olmadigi anlasiliyor.
Bizde sorun cevap yaziyoruz :)

Cinsellik olmak zorunda mi? Belki esin bebege bisey olur dusuncesiyle yaklasmiyodur. Sana deger veriyor ovuyor guzel karim vs diyosa esinin gozu disarda yada ilgisiz diyemezsin. Adam sadece cinsellik yonden uzak duruyor senden. Bence soguma esinden inan bana cinsellik diye tutturmasindan cok daha iyi
Cinselliği Zorundalık olarak görürseniz haklısınız olmak zorunda değil. Ama benim bildiğim cinsellik bir ihtiyaç. Yerine ne güzel bir söz koyulur ne de ilgi. Bakış açısına bağlı.

Normalde evlenen çiftler birbirini daha iyi tanımak, birbirine alışmak ve doymak için hemen bebek istemez, bu yüzden de korunurlar. Konu sahibi gibi üniversite mezunu :) bilgili ve cinselliğe önem veren birinin korunmayıp evliliğinin ilk haftalarında hamile kalması ilginç.

Back
X