• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim ve mutsuzum çünkü..

arkadaşlar. önclıkle selamlar bu sitede bu bölümü sürekli okuyorum ve bazen ne dertler var diyorum üzülüyorum hepinize dua ediyorum.
ama malesefki benimde derdim var.
ben 3 aylık hamileyim.
ve bebegımı severek ısteyerek dunyaya getrme kararı aldım
üstüne titriyorum sağ salım doğmasını beklıyorum
bu zamana kadar taş gibi sapasağlam ve bakımlı olarak gezdim.
allaha şükür bulantılarım gçmişti.
ama dün tam olarak bebeğin olduğu bölgede bir acı hissettim
sanki içimden bir parça kopup gitmiş gibi bir his
hemen eşimi aradım. eşimin 1 saatlik yoldaymış tamam gelcem dedi.çok geç geldi. gidemedik
ben eşimin ailesine söyledim
ama eşimin ailesi aynen şöyle soyledi 'ne var herkes hamıle'
o kadar zoruma gittiki.
bana 'sağlıgın sıhatın yerınde'
numara yapma dedi.
kan geldi dedim. hiç sormadı bile halimi.
ben nereye düştüm nasıl bir yere düştüm
o kadar moralım bozukki
cocugum oldugu zaman şimdi ben bunlara nasıl birşey olmamış gibi sevmelerine izin vereceğim?
sizce hak ediyorlarmı bebegımın sacını okşamayı
dun bebegım düşebılırdı. onun ölmesi söz konusuyken bir kez halımı sormadılar
siz olsanız ne yaparsanız?

cnm bnm seni anlıyorum ben en az 15 kere acillik oldum hamileyken bir kere telefonum çalmadı...benm kv dede kanamama sebep oldu bi keresinde 3,5 aylık hamileydim....ne aradı ne sordu...şimdi kızım 49 günlük ve annemm annemmm diye seviyo utanmadan:)

ben mi ne yapıyorum gülüyorum cünkü cocuk ona gittigi anda basıyor yaygarayı ahahahahah

salla gitsin tatlımmmm boşşşverrrrrrrrrrrrrrrr

yorumların hepsını okumadım , ben eskı ben olsaydım senın gıbı cok uzulur kırılırdım elbette ama sımdı :20:

yapıcagım tek sey su olurdu kayınvalıdem tekrar aradıgında ozellıkle esım yanımda olmalı cunkı abbartarak esıme aktarma rıskıde var :9:gunluk konusmalarımdan sıyrılır dırek sunları derım anne ben sana sıkıntımı anlattım cok uzgundum bebege bırsey oldu dusuruyormuyum dıye senın tecrubene guvenerek sana sordum sonucta annemsın senın yavrunun yavrsunu tasıyorum fakat aldıgım cevap benı cok uzdu her ne soyledıyse aynen esımın yanında soylerdım bu sozlerıne cok uzuldum anne derdım ... kayınvalıde esıne anlatmak ıstedıgınde abartırsa esın ben yanındaydım demese bıle annesının abarttıgını anlar sana ) dıyecegımı der ıcımı rahatlatır keyfıme bakarım :32::32::32:

kımse bana kızıcakmı uzucekmıyım dıye dusunme kırıldıysan kırıldım demeyı ogren yoksa cok yerınden kırılırsın :34:

Son düzenleme:
belkide kadının söylemek istediği o değildir şu an hamilesiniz ve çok hassas olduğunuz belli:) bunlarla kendinizi üzmeyin ve sadece doğacak çocuğunuza yönlendirin kendinizi :):)böyle kırıldığınız anlarda hemen bebeğinizle konuşun olumlu cümleler kurarak:):)bu size çok daha iyi gelecek ve unutturacaktır:))

Back
X